یه مشکل جدی (کمک)

##-Shadow-##

کاربر سایت
سلام
اقا ما امروز داشتیم بازی میکردیم که یهو یه صفحه ابی اومد که عکسشم این زیره بعد من ریست کردم ولی از اون به بعد هر ساعت یه بار میاد تو ویندوز های قبلیم هم میو مد ولی نه با این شدت الان خیلی میاد نمیدونم چیکار کنم

Image host

سلام
اقا ما امروز داشتیم بازی میکردیم که یهو یه صفحه ابی اومد که عکسشم این زیره بعد من ریست کردم ولی از اون به بعد هر ساعت یه بار میاد تو ویندوز های قبلیم هم میو مد ولی نه با این شدت الان خیلی میاد نمیدونم چیکار کنم

Image host
اكثرا ماله ويستاست.
ببيناگه چيز جديدي به كامژيوترت وصل كردي ولي درايوش رو نصب كردي يا وسط نصب اون قطعه رو درآوردي و يا....
اون رو دوباره وصل كن. به احتمال قوي درست ميشه. در ضمن تو ويستا با sp1 هم ميتوني اين مشكل رو برطرف كني....

سلام
همون طور که r10ronaldinho گفت به این میگن کرش و یه اشکال در کار سیستم باعث این کار میشه
مثلا وقتی RAM یک لحظه کارش رو درست انجام نده یا CPU یکی از پردازش ها رو درست انجام نده یا حتی مثلا وبکم وقتی یه اشکال سخت افزاری داره باعث این مشکل میشه شاید هم کارت گرافیکت وقتی سیستم یه کا رو ازش میخواد نمیتونه و این مشکل پیش میاد
برای این کار بهتره اول تمام وسایل اضافی مثل وبکم . پرینتر و ... رو جدا کنی اگه درست نشد
مشکل ار داخل سیستمه شاید هم از درایور قطعات کامپیوتر باشه
ببخشید یخورده زیادی مثال زدم

سلام
همون طور که r10ronaldinho گفت به این میگن کرش و یه اشکال در کار سیستم باعث این کار میشه
مثلا وقتی RAM یک لحظه کارش رو درست انجام نده یا CPU یکی از پردازش ها رو درست انجام نده یا حتی مثلا وبکم وقتی یه اشکال سخت افزاری داره باعث این مشکل میشه شاید هم کارت گرافیکت وقتی سیستم یه کا رو ازش میخواد نمیتونه و این مشکل پیش میاد
برای این کار بهتره اول تمام وسایل اضافی مثل وبکم . پرینتر و ... رو جدا کنی اگه درست نشد
مشکل ار داخل سیستمه شاید هم از درایور قطعات کامپیوتر باشه
ببخشید یخورده زیادی مثال زدم
فکر کنم یکی از رم ها سوخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or