یه بازی که تخیلی نباشه سراغ دارین؟

• Thread starter Thread starter Humason
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Humason

کاربر سایت
سلام.من یه بازی با سبک ماجرایی(adventure) یا اکشن-ادونچر میخوام.مثل سری سایبریا ,still life و یا tombraider
میشه به من معرفی کنین؟راستی می دونم the longest journey خیلی قدیمیه.ولی میشه راهنمایی کنید چه جوریه و از کجا میشه تهیه اش کرد؟:love:
مرسی

سلام.من یه بازی با سبک ماجرایی(adventure) یا اکشن-ادونچر میخوام.مثل سری سایبریا ,still life و یا tombraider
میشه به من معرفی کنین؟راستی می دونم the longest journey خیلی قدیمیه.ولی میشه راهنمایی کنید چه جوریه و از کجا میشه تهیه اش کرد؟:love:
مرسی
من اینا رو پیشنهاد میکنم
Paradise
NiBiRu
Fahrenheit
The Secrets of Da Vinci
Da Vinci Code
Jack The Ripper

The Longest Journey رو می تونی از پایتخت پیدا کنی. شریف کامپیوتر باید داشته باشه. همچنین Grim Fandango رو هم می تونی از همونجا بگیری. Escape From Monkey Island رو هم دارند. (CD هزار یا همون حدود حساب می کنن.)

سري بازي هاي Sherlock Holmes هم هست، هم قديمي هاش، هم جديداش.
يه بازي هم از روي كتاب Agatha Christie به اسمه And There Were None هم ساختن، اگه به كتابش علاقه مند باشي ...
ولي به نظر من، تخيلي بودن (تا يه حدي) به بهتر شدن يه بازي Adventure خيلي كمك ميكنه، ولي هركه يه Tasteاي داره.
راستي از اين جديدا، Still Life هم خوب بود.

سري بازي هاي Sherlock Holmes هم هست، هم قديمي هاش، هم جديداش.
يه بازي هم از روي كتاب Agatha Christie به اسمه And There Were None هم ساختن، اگه به كتابش علاقه مند باشي ...
ولي به نظر من، تخيلي بودن (تا يه حدي) به بهتر شدن يه بازي Adventure خيلي كمك ميكنه، ولي هركه يه Tasteاي داره.
راستي از اين جديدا، Still Life هم خوب بود.
اره And There Were None را دارم.ولی بازیش نکردم زیاد خوشم نیومد.still life هم خوب بود بازیش کردم.میگم paradise رو بچه ها معرفی کردن که جالب بود.ماجراش چیه؟

شما بازی ghost recon3 رو بازی کنید خیلی بدردتون می خوره توپه یا بازی موش وگربه رو بازی کنید یا SUPER MARIO واقعا عالیست این بازیها کنید با باربی

شما بازی ghost recon3 رو بازی کنید خیلی بدردتون می خوره توپه یا بازی موش وگربه رو بازی کنید یا SUPER MARIO واقعا عالیست این بازیها کنید با باربی
حتما شما بازی کردید و لذت بردبد.موفق باشید.بچه ها لطف کردن نظر دادن من هم تصمیمم رو گرفتم.:biggrin1:

شما انگار از تيم هاي دخترا كه تو مسابقات نهايي Counter Strike حضور دارن بي خبري!
گذشت اون زمانا عزيز ...
از تو كمپ بيا بيرون، ببين دنيا چه خبره!

سلام

من بازی پارادایس رو پیشنهاد می کنم مطمئا باش پشیمون نمیشی . من خودم این بازی رو انجام دادم . داستان بازی جالبه . داستان یه دختر که در یک قصر با ماجراهایه زیادی روبه رو میشه . که باعث میشه اون به دنبال ماجراجویی بره . فقط کمی فکر و حوصله می خواد .

با تشکر . :cool:

قا بد کاری کردم بازی خوب بهش معرفی کردم دوستان اره

برو بازی مثل سنباد یا موش گربه شنل قرمزی

خوبتو برو مار ÷له بازی کن اینقدرم به بقیه گیر نده

منم tungaska رو ÷یشنهاد میدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or