یه بازی که تخیلی نباشه سراغ دارین؟

• Thread starter Thread starter Humason
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام مهسا جان
من براتون چند تا پیشنهاد دارم ...البته اگه تا حالا بازی نگرفته باشین
اینا رو خودم بازی کردم چون خوشم اومد به شما هم میگم
اول یه کم قدیمیا رو میگم:
paria که یه بازیه fps قشنگیه.....البته یه ذره تخیلی هستش ولی می ارزه
dream fall هم بازیه خوبیه
از این جدیدا هم :
r6 vegas واقعا عالیه
just cause با اینکه این همه در مورد این بازی بد گفته شده ولی به نظرم بهترین بازی توی این سبک بازیها همینه........حتی gta sa رو من یه کم بازی کردم و اصلا خوشم نیومد ولی jc یه بازیه محشر با گرافیکه عالی ....محیط وسیع باور نکردنی.....وسیله نقلیه فراوون....
company of heros اینو من خودم یه ذره بازی کردم ......ولی بگم که من حتی یه جا هم در مورد این بازی چیزی ندیدم که از بازی اشکال بگیرن.....یه استراتژی فوقالعاده هستش
البته یه بازی هم هستش تو سبک رانندگی که در یک جمله بگم که بهترین بازیه عمرم توی تمامه بازیهای ماشین همینه .......واقعا حرف نداره
اسمش هم اینه: TOCA3
فکر کنم دیگه بس باشه
موفق باشی مهسا جان
ااخ اخ...دیدی چی شد....من معذرت میخوام ...فقط موضوع رو دیده بودم که گفتین یه بازی که تخیلی نباشه......تازه رفتم دیدم که گفتین ماجرایی
باشه پس اینا رو میگم به شما
dream fall
farenhait
sherlok holmes
بازم معذرت میخوام مهسا جان

آخرین ویرایش:
دیگه بعضی ها دارن مسخره بازی و چرت و پرت گویی رو به حد اعلا می رسونن. از این به بعد اگه حرفی بین بازی کردن دختر ها و پسر ها پیش بیاد و بعضی ها بخوان با خود شیرینی و افکار قرون وسطی حرفی رو بزنن باهاشون برخورد خواهد شد.

سلام مهسا جان
من براتون چند تا پیشنهاد دارم ...البته اگه تا حالا بازی نگرفته باشین
اینا رو خودم بازی کردم چون خوشم اومد به شما هم میگم
اول یه کم قدیمیا رو میگم:
paria که یه بازیه fps قشنگیه.....البته یه ذره تخیلی هستش ولی می ارزه
dream fall هم بازیه خوبیه
از این جدیدا هم :
r6 vegas واقعا عالیه
just cause با اینکه این همه در مورد این بازی بد گفته شده ولی به نظرم بهترین بازی توی این سبک بازیها همینه........حتی gta sa رو من یه کم بازی کردم و اصلا خوشم نیومد ولی jc یه بازیه محشر با گرافیکه عالی ....محیط وسیع باور نکردنی.....وسیله نقلیه فراوون....
company of heros اینو من خودم یه ذره بازی کردم ......ولی بگم که من حتی یه جا هم در مورد این بازی چیزی ندیدم که از بازی اشکال بگیرن.....یه استراتژی فوقالعاده هستش
البته یه بازی هم هستش تو سبک رانندگی که در یک جمله بگم که بهترین بازیه عمرم توی تمامه بازیهای ماشین همینه .......واقعا حرف نداره
اسمش هم اینه: TOCA3
فکر کنم دیگه بس باشه
موفق باشی مهسا جان
ااخ اخ...دیدی چی شد....من معذرت میخوام ...فقط موضوع رو دیده بودم که گفتین یه بازی که تخیلی نباشه......تازه رفتم دیدم که گفتین ماجرایی
باشه پس اینا رو میگم به شما
dream fall
farenhait
sherlok holmes
بازم معذرت میخوام مهسا جان
مرسی رویا جان.از اینکه توجه داری.همیشه دوست داشتم موقع معرفی بازیها یه توضیحی در موردشون بدونم که شما اینکار رو کردی.اینجوری راحتتر میشه انتخاب کرد.:love:

به نظر من هم بهتر از فارنهایت پیدا نمی کنید...بازی ای که وقتی تموم شد تا مدت ها ناراحت بودم
The Dainci Code هم که یکی از دوستان گفتند خیلی خوب هست
ghost master و Neverhood هم که خیلی خیلی قدیمیند اما قشنگ بودند
اگر هم به اکشن ادونچر علاقه دارید می تونید
Beyond Good & Evil و Prince of Persia series رو بازی کنید اما یک کم تخیلی هستند
سری The Sims هم که حتما بازی کردید...
باز هم چیزی به فکرم رسید می گم

Sam N Max : Hit the Road . سال 1993 .
احتمالا باید دانلود کنی . نمیدونم تو ایران میشه پیدا کرد یا نه.
بدون صدا حدود 10MB بیشتر نیست . با صدا میشه 120 . البته خوب با صحبت هاشون اصلا دنیای خوشحالیه!

جدیدا هم 4 تا Episode از همین سری ساختند که مثلا 3D شده و Adventure ساده شده . دیگه Look/ Pickup و غیره نداره .. Pure Point and Click !

DOTT = Day Of The Tentacle . مثل همون Hit The Road قدیمیه ولی به این ادونچر درپیت های جدید میارزه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or