سلام مهسا جان
من براتون چند تا پیشنهاد دارم ...البته اگه تا حالا بازی نگرفته باشین
اینا رو خودم بازی کردم چون خوشم اومد به شما هم میگم
اول یه کم قدیمیا رو میگم:
paria که یه بازیه fps قشنگیه.....البته یه ذره تخیلی هستش ولی می ارزه
dream fall هم بازیه خوبیه
از این جدیدا هم :
r6 vegas واقعا عالیه
just cause با اینکه این همه در مورد این بازی بد گفته شده ولی به نظرم بهترین بازی توی این سبک بازیها همینه........حتی gta sa رو من یه کم بازی کردم و اصلا خوشم نیومد ولی jc یه بازیه محشر با گرافیکه عالی ....محیط وسیع باور نکردنی.....وسیله نقلیه فراوون....
company of heros اینو من خودم یه ذره بازی کردم ......ولی بگم که من حتی یه جا هم در مورد این بازی چیزی ندیدم که از بازی اشکال بگیرن.....یه استراتژی فوقالعاده هستش
البته یه بازی هم هستش تو سبک رانندگی که در یک جمله بگم که بهترین بازیه عمرم توی تمامه بازیهای ماشین همینه .......واقعا حرف نداره
اسمش هم اینه: TOCA3
فکر کنم دیگه بس باشه
موفق باشی مهسا جان
ااخ اخ...دیدی چی شد....من معذرت میخوام ...فقط موضوع رو دیده بودم که گفتین یه بازی که تخیلی نباشه......تازه رفتم دیدم که گفتین ماجرایی
باشه پس اینا رو میگم به شما
dream fall
farenhait
sherlok holmes
بازم معذرت میخوام مهسا جان
من براتون چند تا پیشنهاد دارم ...البته اگه تا حالا بازی نگرفته باشین
اینا رو خودم بازی کردم چون خوشم اومد به شما هم میگم
اول یه کم قدیمیا رو میگم:
paria که یه بازیه fps قشنگیه.....البته یه ذره تخیلی هستش ولی می ارزه
dream fall هم بازیه خوبیه
از این جدیدا هم :
r6 vegas واقعا عالیه
just cause با اینکه این همه در مورد این بازی بد گفته شده ولی به نظرم بهترین بازی توی این سبک بازیها همینه........حتی gta sa رو من یه کم بازی کردم و اصلا خوشم نیومد ولی jc یه بازیه محشر با گرافیکه عالی ....محیط وسیع باور نکردنی.....وسیله نقلیه فراوون....
company of heros اینو من خودم یه ذره بازی کردم ......ولی بگم که من حتی یه جا هم در مورد این بازی چیزی ندیدم که از بازی اشکال بگیرن.....یه استراتژی فوقالعاده هستش
البته یه بازی هم هستش تو سبک رانندگی که در یک جمله بگم که بهترین بازیه عمرم توی تمامه بازیهای ماشین همینه .......واقعا حرف نداره
اسمش هم اینه: TOCA3
فکر کنم دیگه بس باشه
موفق باشی مهسا جان
ااخ اخ...دیدی چی شد....من معذرت میخوام ...فقط موضوع رو دیده بودم که گفتین یه بازی که تخیلی نباشه......تازه رفتم دیدم که گفتین ماجرایی
باشه پس اینا رو میگم به شما
dream fall
farenhait
sherlok holmes
بازم معذرت میخوام مهسا جان
آخرین ویرایش: