گیم نت های کرج

درود به همه عزیزان

بیاید اینجا .هرکس که فکر میکنه Pro 11 و 12 خوب بازی میکنه.BLack Ops و Fifa و ...

9fm5r15g7gwb62p1q5e.jpg

احسان جان این کلوپ صاحبش کیه؟من میشناسمشون؟
فیفا ردیف هست بیایم یا نه:d
سلام جیگر :دی
خوبی؟
صاحبش رو نمیشناسی .فیفا باز هم داریم.
بیا .محسن مکی هم زیاد اومده.ما بیشتر call زدیم.اولا زیاد کل کل داشتیم باهاشون.الان رفیقیم :دی
خودت که میدونی من هرجایی گیم نت نمیرم :دی

سلام جیگر :دی
خوبی؟
صاحبش رو نمیشناسی .فیفا باز هم داریم.
بیا .محسن مکی هم زیاد اومده.ما بیشتر call زدیم.اولا زیاد کل کل داشتیم باهاشون.الان رفیقیم :دی
خودت که میدونی من هرجایی گیم نت نمیرم :دی

آقا محسن که جدیدا محل نمیذاره.ایشالا این امتحانا تموم شه سر میزنیم.
گیم نتی که شما بری ندید همه چیزش 20 هه....:-*

آدرس گیم نت در کرج

با عرض سلام خدمت دوستان گل می خواستم یه گیم نت در کرج اطراف مصباح یا طالاقانی یا هفت تیر یا کرخانه قند می شناسید به من معرفی کنید در ضمن حتما اینترنت داشته باشه که بشه WOW رو بازی کرد دستتون درد نکنه.فقط یه کم عجله دارم.

درود

خوب بچه هایی که به 3 راه گوهردشت نزدیک هستند بیان اینجا.3 راه گوهردشت ، کوچه کنار داروخانه ، گیم نت مانی.

انواع مسابقات کانتر و WarCraft و Call Of Duty و ...

بازی های کنسولی هم Tekken و مورتال کامبت و فوتبال Pes 2009 و Pes 2011 .

با حظور کلن GG قهرمان همایش الکترونیک تهران

بدرود

آقا این وست جمع کرد اصلا ما آواره شدیم :دی یکی از بزرگترین ضربه هایی که تو زندگیم خوردم همین بود :دی

یه کلوپ تو راه 3 راه گوهردشت تا میدون مادر هست (تو یاسر 5). خود کلوپش خوبه صاحبش هم آدم خوبیه ولی انقد بچه مچه میره اونجا اعصاب فولادی میخواد اونجا بازی کردن :دی

باید این کلوپی که فرهاد گفت رو برم ببینم چجوریاست :دی خدا کنه بچه های قدیم رو پیدا کنم :دی

آقا این وست جمع کرد اصلا ما آواره شدیم :دی یکی از بزرگترین ضربه هایی که تو زندگیم خوردم همین بود :دی

یه کلوپ تو راه 3 راه گوهردشت تا میدون مادر هست (تو یاسر 5). خود کلوپش خوبه صاحبش هم آدم خوبیه ولی انقد بچه مچه میره اونجا اعصاب فولادی میخواد اونجا بازی کردن :دی

باید این کلوپی که فرهاد گفت رو برم ببینم چجوریاست :دی خدا کنه بچه های قدیم رو پیدا کنم :دی
این از وست هم بهتر بود داش بهنام:دی
البته من وست نرفتم:دی

سر بوعلی 6(پشت پارسیان) یه کلوپ 360 هس کال آف بازاش خفنن!کال 6 رو هم سوم شخص میزنن!من با این عظمتم(:دی)32بار ازشون تو یه دست بآختم!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or