amin_irt
کاربر سایت
اخر هفته ها هستمآقا دوست داشتی fifa میزنیم هم تکی هم 2 نفره.
پ.خ بده میایم بازی میکنیم.
پنجم گوهردشت
اخر هفته ها هستمآقا دوست داشتی fifa میزنیم هم تکی هم 2 نفره.
پنجم گوهر دشت همون کلوبه تو زیرزمینه؟!!!! 5 تا پلی 3 داره یدونه هم 360؟!!!اون منظورته ...نمیدونی فیفا داره بره پلی 3 یا نه؟!!!
بگیم اسکورپین 11 از بازیسنتر سلام رسوند؟سلام
بچه ها اگه کسی رفت گیم نت دلتا بیاد اینجا بگه
اخه ما خونمون الان تهران هست و نمیدونم هنوز گیم نت پابرجا هست
مخصوصن اون سفره خونه
اگه رفتید سلام برسونید
زیرزمین نیست پاساژه:dپنجم گوهر دشت همون کلوبه تو زیرزمینه؟!!!! 5 تا پلی 3 داره یدونه هم 360؟!!!اون منظورته ...نمیدونی فیفا داره بره پلی 3 یا نه؟!!!
زیرزمین نیست پاساژه:d
فقط بری اون تو سه سوت از بوی دود خفه میشی :d بگی دودستان راحت تری)
عزیزم من ادعا نمیکنم.میتونی بیای بازی کنی.پولتم بزار جیبت.میترسم خانوادت بیان خفتم کنن بگن پول بچمون رو بده.خوب منم مجبورم پولت رو بدم بهشون دیگه.اسمتو بگو شاید شنیده باشم(اینقد ادعا میکنی)
در ضمن کجا بازی کردی؟
خواستی بگو باهات بازی میکنیم فقط پول تو جیبت باشه چون دستی زیر 10 تومن بازی نمیکنمb-)
با وست عوضی کاملا موافقم.
کی با داش احسان ما کل افتاده شخصا روی tekken ایشون شرط می بندم هرچی نباشه استاد ماس دیگه.
آقا دوست داشتی fifa میزنیم هم تکی هم 2 نفره.
عزیزم من ادعا نمیکنم.میتونی بیای بازی کنی.پولتم بزار جیبت.میترسم خانوادت بیان خفتم کنن بگن پول بچمون رو بده.خوب منم مجبورم پولت رو بدم بهشون دیگه.
پسر خوب تو توی هرچیزی که ادعات میشه من باهات بازی میکنم.برو از بزرگترت بپرس من کیم.
البته FIFA رو میسپارم به Dave
داش داوود ما رو عشقه..میبینی ؟ ما پیر شدیم میان کری میخونن..داوود برو فیفا بزن باهاشون
اول اینکه الان چرا جواب میدی ؟؟تا حالا داشتی فک میکردی؟عزیزم من ادعا نمیکنم.میتونی بیای بازی کنی.پولتم بزار جیبت.میترسم خانوادت بیان خفتم کنن بگن پول بچمون رو بده.خوب منم مجبورم پولت رو بدم بهشون دیگه.
پسر خوب تو توی هرچیزی که ادعات میشه من باهات بازی میکنم.برو از بزرگترت بپرس من کیم.همون وستی که میومدی و هم ازت میترسیدم دست من بود و شما باید به من پول میدادی درضمن یادم نمیاد کاپی برگزار میشد و غیر از بچه های وست کاپ رو میبردن ؟ در ضمن بهت بگم وست رو ماها شاخ کردیم.اسم میخوای ؟
من یعنی همون احسان ( Metalex )
داوود ( Dave )
آریا قهرمانی ( Jugment Day )
بهروز ( Kevin )
محسن مکی و علیرضا مکی
مهرداد PES
بازم بگم ؟
الان ماها توی وست نیستم و وست هم وجود نداره.
اگه خیلی بازیکن بودی باید با یکی از اینا برخورد میکردی.اگه اینا رو نمیشناسی پس اصلا وجود خارجی توی وست نداری.
بازم بهت میگم قبل از حرف زدن فکر کن .شاید همینایی که الان اسم بردم همینجا و توی همین تاپیک دارن بهت میخندن..
بازم خواستی بازی کنی بهم پیام بده تا بیام.
موفق باشی