گیم سازان گیلانی

kimsungbabak

کاربر سایت
این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستانی که در استان گیلان هستن و در زمینه ساخت گیم (programming - 2d artist - 3d artist - game design) فعالیت میکنن بیان و خودشون رو معرفی کنن تا باهم آشنا بشیم و شاید بتونیم به هم کمک کنیم :d.

سلام عزیز
والا من تازه میخوام شروع کنم قصد دارم دانشگاه هم بازیسازی بخونم
سمت توشیبا هستم شما کجایی؟
من رشت هستم خیابون سعدی :d
رشته بازی سازی هم مگه هستش تو ایران؟ تازه درست کردن؟
توصیه من اینه که اول انگلیسیت رو خوب کن بعد برو سراغ یونیتی یا اگه دوبعدی دوست داری برو سمت cocos2d.

من رشت هستم خیابون سعدی :d
رشته بازی سازی هم مگه هستش تو ایران؟ تازه درست کردن؟
توصیه من اینه که اول انگلیسیت رو خوب کن بعد برو سراغ یونیتی یا اگه دوبعدی دوست داری برو سمت cocos2d.

اره چند سالی میشه اومده البته فقط تا کاردانی
برای ادامه تحصیل باید بریم اونور
انگلیسی خوبه ولی میخونم بازم قوی تر کنم

اره چند سالی میشه اومده البته فقط تا کاردانی
برای ادامه تحصیل باید بریم اونور
انگلیسی خوبه ولی میخونم بازم قوی تر کنم
حالا میل خودت هست ولی اگه علاقه اصلیت تو بازی سازی قسمت برنامه نویسی هستش همین مهندسی کامپیوتر نرم افزار هم کافی هست ( یا computer science توی خارج) لازم نیست حتما بری رشته ساخت بازی.
اگه انگلیسیت خوبه پس برو سراغ آموزش های خود سایت یونیتی : Unity - Learn - Modules . همه چیز رو هم توضیح داده از برنامه نویسی تا انیمیشن و....

حالا میل خودت هست ولی اگه علاقه اصلیت تو بازی سازی قسمت برنامه نویسی هستش همین مهندسی کامپیوتر نرم افزار هم کافی هست ( یا computer science توی خارج) لازم نیست حتما بری رشته ساخت بازی.
اگه انگلیسیت خوبه پس برو سراغ آموزش های خود سایت یونیتی : Unity - Learn - Modules . همه چیز رو هم توضیح داده از برنامه نویسی تا انیمیشن و....

حالا والا تصمیم نهایی نگرفتم بازم باید فکر کنم
دستت درد نکنه میخونم

من نزدیک چهار راه گلسار میشینم.
از من که لیسانس نرم افزارم رو همین پارسال گرفتم به شما نصیحت انتظاری از دانشگاه نداشته باشید.خودتون از روی فیلم / کتاب برنامه نویسی رو یاد بگیرین.

یه سوال, معدل بالای ۱۶ گرفتن چقدر سخته تو دانشگاه? مثل معدل ۱۹ گرفتن تو مدرسس یا واقعا سخته? چون شنیدم ۱۶ به بالا برای بورسیه مناسبه و دانشجو A به حساب میای? بعد استاداش چجورین به درد میخورن?

اگه بشه یه گروه جمع شیم بتونیم از هم چیز یاد بگیریم خیلی خوب میشه. حالا من بذار کنکور رو بدم.

یه سوال, معدل بالای ۱۶ گرفتن چقدر سخته تو دانشگاه? مثل معدل ۱۹ گرفتن تو مدرسس یا واقعا سخته? چون شنیدم ۱۶ به بالا برای بورسیه مناسبه و دانشجو A به حساب میای? بعد استاداش چجورین به درد میخورن?

اگه بشه یه گروه جمع شیم بتونیم از هم چیز یاد بگیریم خیلی خوب میشه. حالا من بذار کنکور رو بدم.
بستگی به دانشگاهش داره. دانشگاه گیلان 17 به بالا واقعا سخت هست چون استاد ها به هیشکی نمره مفتی نمیدن ولی دانشگاه آزاد شفت :d خوب میتونی راحت با استاد ها رفیق شی و پشمکی نمره های 18-19 بگیری

توی گیلان برای بازی سازی هیچ جمع یا گروه مشخصی وجود نداره که بشه برای کار یا آموزش افراد رو پیدا کرد. همه شرکت ها و مراکز آموزشی تهران هستن

اینم آدرس دانشگاه علمی كاربردی بنياد ملی بازی های رايانه ای
http://www.nfcg-uast.ac.ir

آموزشگاه زیاد هست. مثل انستیتو ملی بازی سازی، مجتمع فنی تهران و جاهای دیگه. هرکدومم شرایط خودشونو دارن. آموزشهای ابتدایی رو تنها میشه یاد گرفت ولی بهترین حالت بودن تو یه گروه خوب و انجام پروژه هست.

بستگی به دانشگاهش داره. دانشگاه گیلان 17 به بالا واقعا سخت هست چون استاد ها به هیشکی نمره مفتی نمیدن ولی دانشگاه آزاد شفت :d خوب میتونی راحت با استاد ها رفیق شی و پشمکی نمره های 18-19 بگیری
17 چیه آقا بزار رو 15 سقف بعضی استادا اصلاً نمره نمیدن یا معیاراشون واقعاً سخت گیرانس
استادا میان کلی میان ترم میگیرن تو هر ترم بعد تاثیرم میدن مستقیم :(
کلی پروژه و ارایه آخرش 3 ، 4 نمره از کل باقیشو باید بدویی دنبالش
تو دانشگاه آزاد کلاً چیزی به اسم میان ترم تعریف نشده
حالا سر آخر اگر تونستی بری خارج کی میاد ببینه آقا جون دادیم از اینا نمره گرفتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or