وقتی حرف از «بازیسازی» میزنید باید ببینید که چیکار میخواد بکنید؟ برنامهنویسی انجام بدید؟ گرافیک؟ طراحی بکنید؟ مدلینگ انجام بدید و... . به نظر من اول رو علوم کامپیوتر تمرکز کنید و بعد برید سراغ بازیسازی. یا اگه میتونید همزمان روی هر دو تا کار کنید؛ مثل من که دارم برای علوم کامپیوتر میخونم و
در کنارش کلاسهای بازیسازی رو هم بر میدارم. چون اگه چیزی از کامپیوتر سر در نیارید نمیتونید همینطوری بازی بسازید. شاید با یه سری نرمافزار و ابزارهای آماده بازی بسازید، ولی هیچوقت نمیتونید اون چیزی که خودتون میخواید رو درست کنید چون نیاز به برنامهنویسی داره. میشه گفت یه جورایی مثل پزشکی عمومی و تخصصی هست. اما قبل از همهی اینها روی تئوری هم کار کنید، در رابطه با بازی و فلسفهاش کتاب بخونید که به کارتون میاد.
این مقاله اصلاً تخصصی نیست، ولی نکتههایی داره که بعداً میتونه کمکتون بکنه. چون الان بازیهای موفق رو میبینید فکر میکنید میتونید بازی خوب بسازید، ولی وقتی میرید سمتش میبینید که هیچ ایدهای از یک بازی خوب ندارید. تا میتونید بازیهای مختلف رو آنالیز کنید و نکات مثبت/منفیشون رو پیدا کنید. این طوری میشه فهمید که بازی خوب چطور ساخته میشه، خیلیها بازیسازی بلدن ولی نمیتونن بازی خوب بسازن.