گیم‌پلی بازی DriveClub منتشر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
drive-club-e3-ps4-screen-1.jpg

درود.

بازی DriveClub که به صورت انحصاری قرار است برای PS4 عرضه شود، دو تریلر از گیم پلی بازیش توسط سایت IGN منتشر شد. این دو ویدیو یکی در شب و از نمای cockpit بازی را نشان می‌دهد و دیگری در روز است.

در آخر نیز شایان ذکر است بازی 20 گیگ فضا نیاز دارد و کارگردان بازی عنوان کرده ماشین‌های جدیدتر و بیشتری به همراه DLC خواهند آمد. در بازی شما قابلیت شخصی سازی ماشین خود را نیز دارید

لینک مستقیم دانلود تریلرها بدون نیاز به فیل*تر شکن
تریلر اول
تریلر دوم

آخرین ویرایش:
هورایزن2سال پیش و نسل قبلی رو با این مقایسه میکنین؟؟؟
صبرکنین هورایزن2معرفی بشه
اصلا تریلر رو ندیدم از وقتی شنیدم بازیowنیست بیخیالش شدم:دی

ویدیوها رو دیدم و واقعا عالی بود الان خیلی بیشتر از قبل به عمق فاجعه کیفیت ویدیوهای قبلی پی بردم! :|
بازی در مرحله BETA هستش پس ما میتونیم انتظار پیشرفت بیشتری رو داشته باشیم (بچه های GAF که کف و خون قاطی کردن!)
این هم لینک دانلود از سرور سونی به صورت مستقیم:
ویدیو یک
ویدیو دو

نورهای داینمیک و رفلکشن توی این بازی بالاترین چیزی هست که تا حالا دیده شده. رسما هوش از سر آدم میپرونه. گیم پلی بازی هم با توجه به دیده ها احساس میشه دقیقا شبیه Forza Horizon هست. امیدوارم بتونه بازی موفقی بشه.

من تازه فهمیدم دوستان منتقد چطوری driveclub رو تا اندازه ای هوریزون پایین کشیدن :| ... احتمالا
یه طرف هوریزون رو روی 1080p طرف دیگه drive club رو روی 144. بعد میگن wowwww هوریزون خیلی بهتره
DC ریسینگ جذابیه ... خیلی عالیه

نورهای داینمیک و رفلکشن توی این بازی بالاترین چیزی هست که تا حالا دیده شده. رسما هوش از سر آدم میپرونه. گیم پلی بازی هم با توجه به دیده ها احساس میشه دقیقا شبیه Forza Horizon هست. امیدوارم بتونه بازی موفقی بشه.

دقیقا درست میگی..همه چی عالی به نظر میرسه فقط تنها مشکلش AA پایین بازی هست
یه نگاه به کابلهای برق بندازید متوجه میشید

آقا ویدیو های فول اچ دی رو دیدم ... و بسسسیار لذت بردم ... گرافیک تووپ بود ...چرخش شب و روز هم خیلی قشنگ بود ...گیم پلی نمیومد ازش که بد باشه ... اما جای کار داره

اون لحظه ای که سایه ی دشبورد افتاد رو شیشه اضن یه وضعی .... و نور خورشید هم که افتاد رو شیشه ی جلو هم تمام خاک ها ی روی شیشه پیدا اومد ... خیلی واقعی بود ... دیوونه شدم!
کلا ایده ی بازی باحاله ...

سوای نورپردازیه وحشتناکش جزئیاتش نمود ما را!
انعکاس داشبود رو شیشه جلو و این لک و لوکای رو شیشه جلو وقتی که آفتاب بهش میخوره و معلوم میشه پوکوند مغزمو!!!!
این قسمت سر پیچ به بالای شیشه دقت کنین!
62190059123298305301.png

آخرین ویرایش:
بازی بیشتر شبیه forza motorsport هاست یا هورایزن؟؟ (منظورم پیستیه یا ارکید)

اگه شبیه هورایزن باشه من عاشقش خواهم شد. هورایزن ارامش بخش ترین ریسینگ عمرم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or