گیم‌پلی بازی DriveClub منتشر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
drive-club-e3-ps4-screen-1.jpg

درود.

بازی DriveClub که به صورت انحصاری قرار است برای PS4 عرضه شود، دو تریلر از گیم پلی بازیش توسط سایت IGN منتشر شد. این دو ویدیو یکی در شب و از نمای cockpit بازی را نشان می‌دهد و دیگری در روز است.

در آخر نیز شایان ذکر است بازی 20 گیگ فضا نیاز دارد و کارگردان بازی عنوان کرده ماشین‌های جدیدتر و بیشتری به همراه DLC خواهند آمد. در بازی شما قابلیت شخصی سازی ماشین خود را نیز دارید

لینک مستقیم دانلود تریلرها بدون نیاز به فیل*تر شکن
تریلر اول
تریلر دوم

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی اصلا یکم پایینتر از forza h بود /:) اصلا forza کجا و این کجا /:)

چجوری این نظرات رو میدن . باور کنید من جرات ندارم این مدلی پست بدم :| میزنن میکشنم :d

یا من از اخبار عقبم یا قوه ی تخیل بعضی دوستان خیلی خفنه که DC رو دارن با Forza H مقایسه میکنن:-/ عکسی چیزی دارید بذارید ببینم با چی دارید مقایسه میکنید که میگید حرفی واسه گفتن نداره!

یا چشمای ما مشکل داره، یا توقع دوستان زیادی بالاست. به نظر من که گرافیکش عالی بود. کاملاً قابل قبول برای یه بازی نسل بعد. نورپردازی هم که رسماً بهترین چیزی بوده که تا حالا توی یه بازی ریسینگ دیده بودم. این مقایسه با FH هم مسخرست. من خودم خیلی خیلی FH رو دوست داشتم، ولی مقایسه گرافیکش با این بازی از جُک هم اون ور تره.

یا من از اخبار عقبم یا قوه ی تخیل بعضی دوستان خیلی خفنه که DC رو دارن با Forza H مقایسه میکنن:-/ عکسی چیزی دارید بذارید ببینم با چی دارید مقایسه میکنید که میگید حرفی واسه گفتن نداره!

بیا دوست عزیز

56640032625899035776.gif

17388468679529537066.jpeg

شرایط کاملا مشابه هم هستند . داره فریاد میزنه forza horizan با اختلاف بهتره #:-s

یا چشمای ما مشکل داره، یا توقع دوستان زیادی بالاست. به نظر من که گرافیکش عالی بود. کاملاً قابل قبول برای یه بازی نسل بعد. نورپردازی هم که رسماً بهترین چیزی بوده که تا حالا توی یه بازی ریسینگ دیده بودم. این مقایسه با FH هم مسخرست. من خودم خیلی خیلی FH رو دوست داشتم، ولی مقایسه گرافیکش با این بازی از جُک هم اون ور تره.

100% چشمای تو مشکل داره ! وگرنه این بازی از لحاظ گرافیک فقط میتونه یه رقیب خوب برای FH باشه ...

اینایی که DC رو با FH مقایسه کردن از جبهه ما نیستن خواهشا قاطی نکنین :d
امیدوارم DC موفق باشه تا یه رقیب خیلی خوب واسه Forza H باشه تا با هم دیگه پیشرفت کنن

آخرین ویرایش:
الان این همه پست دادی که بگی خیلی منطقی داری با قضیه برخورد میکنی؟ :دی حداقل اون آواتارت رو عوض میکردی بعد :دی
اولا که آواتارمو 2 روزه عوض کردم آواتنارم همیشه emo ثابت بوده
و اینکه نظرمو گفتم.عاشق ریسینگم هستم هیچ محدودیتی هم برام نداره تو کدوم کنسول باشه...برو تو تاپیک gt 6 نظراتمو ببین...forizon 2 هم بیاد همچین چیزی باشه همین حرفارو بالاش میزنم
و این که از ناظم انجمن چنین پستی دادن بعیده:dخودتم یه پا ps فن کاملی از زیرش در نرو:d
حاجی این ترول مدرنیته هست
جدیدا مد شده 2 ساعت مینویسن 2تا از نقطه قوت بازی روو مینویسن اونم به طوره جزئی اشاره میکنن بهش بعد یه نقطه قوت دیگه به طور کاملا تصادفی گیر میدن و همین وسط سر کل یه انحصاری از کنسول خودشون پیدا میشه (حالا بستگی به قوه تخیل داره بعضی مواقع اینقدر بالاست که بازی رو با عنوان معرفی نشده مقایسه میکنند)
سپس میگن بازی خوبی میشه برای دارندگان ps4(انگار انحصاری پی اس رو ایکس باکس قرار موفق بشه
yahoo_22.gif
والا)یعنی به درد one نمیخوره بعد شروع میکنن بازی رو کتک زدن تا باد کنه آخرشم میگن من زیاد تو نخش نبودم فکر هم نکنم موفق بشه(این تو نخش نیستم رو میگن که اگه خدایی نکرده بازی موفق شد یه راه در رو باشه)
انعکاس محیط تو اجسام براق داخل ماشین یا افتادن تصویر جسام داخل ماشین تو شیشه بقل و جلو و .... نمیدونم کجای این طراحی هیولا ایراد داره؟
yahoo_22.gif
واسه خودت میبری و میدوزی...هر چی خواستی به پست من ربط دادی
فقط یک چیزی بگم واسه من فقط بازی مهمه حالا چه این بازی رو توی one بازی کنم چه رو ps4 و یا چه رو wii u
دو سه بار گفتم تو این فروم واسه من عرضه بازی horizon 2 روز خرید ایکس باکس خواهد شد و عرضه بازی uncharted 4 روز خرید ps4

آخرین ویرایش:
بازی سبک ریسینگی که 30 فریم باشه مفت اش گرونه...وقتی میان رو GTX780 پیش نمایش نشون میدن 1080p 60fps همین میشه که میمونن توش!
بیشتر شبیه این آتو آشغالای تخیلیه که EA به اسم NFS میده بیرون تا یه بازی Racing Sim
اینجاس که معلوم میشه این سبک بازی کار هر کسی نیست...GT6 و GT5 رو سخت افزار PS3 با رزولوشن 1080 و 60fps اجرا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or