گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

هر قسمت سریال رو که می بینم تا دو سه روز اعصابم خورده! پلات در هم بر هم و افتضاح بدون ذره ای اهمیت به تایم لاین وقایع و فواصل مکانی. بازی های کاغذی و افتضاح، شخصیت های زائد و بی مصرف. دیدنش برام مثل یه وظیفه‌ی زجرآوره نه می تونم دراپ کنم نه ازش لذت می برم.
اصلا انگار آمازون جوری سریال رو ساخته که به خواننده های تالکین توهین کنه و اعصابشون رو بریزه به هم.

بازیگر گالادریل چهره ش قابل تحمل و اوکیه ولی صداش... مخصوصا وقتی حرف "ر" رو تلفظ میکنه خیلی رو اعصابه... کل مناطق این دنیا هم که توش حرف "ر" داره!!

اکشن چرا اینقدر مزخرف شده؟ چرا فیلمبرداری صحنه های اکشن قسمت چهارم اینقدر کات خورده؟ اصلا هیچ منطقی پشتش نیست. یهو از یه صحنه میپره به یه صحنه دیگه!
اینو از وقتی که گفتی قسمت های ۴ و ۵ رو با دقت بیشتری دیدم ، راستم میگی :D
حرف "ر" رو "ر" نمیگه ، بلکه میگه "ررررررررررر"

کلا نمیدونم تم فیلم چرا اینجوریه! انگار برای بچه های ۱۲ الی ۱۷ ساله ساختن این سریال:| نه ارک ها نه هیولاهاش هیچیش جذبه نداره.

• Smile
Reactions: SiminSecret
این سریال ساختن تا از تالکین انتقام بگیرن از عمد و از روی قصد و منظور دارند یک سری المانهای ووک تو سریال جا میدن و همین قضیه هم باعث شده که کیفیت ساخت فراموش کنند
انگار سازنده های سریال سالها تحت اسارت و شکنجه و ظلم بودن و حالا فقط میخوان انتقام بگیرن و عقده خودشان خالی کنند
اینم الف جدید
داعشیه :D
1ae9ee43-a789-4b8e-8b20-79755838a3f9.png

این بخش نومنور با اتفاقات و بازیگراش چقدر حوصله سر بر و حال بهم زنه. اون کاپیتانه رو اصلا نمی تونم تحمل کنم کاش اون نقشش حذف می شد و همینطور فارازون

• Like
Reactions: SiminSecret
این بخش نومنور با اتفاقات و بازیگراش چقدر حوصله سر بر و حال بهم زنه. اون کاپیتانه رو اصلا نمی تونم تحمل کنم کاش اون نقشش حذف می شد و همینطور فارازون
نومنور از این جهت اهمیت داره که اسیلدور اونجا هست! اسیلدور هم یک جورایی یک از بزرگترین مبارزان انسانی هست که یکی از بزرگترین کارها میکنه که نمیخوام اسپویلش کنم

• Like
Reactions: jdepp
من همون زمان انتشار فصل اولش 2..3 قسمت ابتداییشو دیدم و دراپ کردم.
نمیدونم چرا همتون تماشاش می کنید و بعدش فحشم میدین :D

.
کسی که 40 بار فیلم ارباب حلقه ها و هابیت دیده نمیتونه این آشغال نبینه!

عاشقیم... عاشقم که دیوانه س!
کسی که 40 بار فیلم ارباب حلقه ها و هابیت دیده نمیتونه این آشغال نبینه!
من خودم هم کل سری کتاب های دنیای تالکین رو خووندم و هم مثه شما بارها فیلم هاشو دیدم. ولی بازم ربطی نداره.

وقتی یه فیلم، سریال یا مدیایی داره عملا به شعور من توهین میکنه اگر عکس العملی نشون ندم و بازم دنبال کنم یعنی پذیرای اون توهینم. وقتی هم که جلوی ساخت و انتشارشم نمی تونم بگیرم حداقل بایکوتش میکنم و دنبالش نمیکنم تا هم ذهن خودم آروم بگیره و هم با تماشا نکردنش بصورت مستقیم یا غیر مستقیم بهش بهایی ندم

.​

یک درصد حس و حال ارباب حلقه ها تو این اثر نیست افسوس، گذشته از این از نظر کیفی هم اوضاع به خرابی فصل اوله.
من تا قسمت سوم دیدم مشابه فصل قبل دیالوگ های بیهوده و چرت، روایت بد، بازی های بد و بازیگرهای بد. خاک بر سرشون سریال فقط از نظر فنی و موسیقی متن خوبه.
نمیتونم ولش کنم، اگر میتونستم بعد یک قسمت بیخیالش میشدم بهتر از خیلی از سریال هایی که به همین راحتی بیخیالشون شدم نیست ولی حیف نمیتونم...

من که خوده سریال رو از قسمت 3 دیگه دراپ کردم لول
فقط دارم میرم نقد و بررسی که از قسمتا تو یوتیوب میذارن رو میبینم
یکی هست کلا قسمت ها رو توضیح میده فرقش با کتاب رو میگه
وقتی میرم خونه مثه پادکست بهش گوش میدم لول
همون دیدنش که قشنگ تر از خوده سریاله به نظرم XD

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or