دقیقا میشه توضیح بدی چرا میمیره؟ چون اکثر کسایی که کنسول میخرن PC ندارن که بتونه بازی های روز رو اجرا بکنه و در نهایت مجبورن برای تجربه Quantum Break برن X1 بخرن چون جاره دیگری ندارن. مگر اینکه حاضر باشن 2 برابر پول X1 بدن یه PC ببندن که به نظر منطقی نمیاد. همین شخص شما بعید میدونم سیستمی داشته باشی که بتونه کوانتوم رو درست اجرا بکنه. بنظر من که هیچ خظری X1 رو تهدید نمیکنه و تا 2-3 سال دیگه هم باید خودتو منتظر اکس باکس بعدی بکنی. همین الان کلی بازی انحصاری X1 هست. از سانست تا هورایزون و موتور اسپورت. یه کوانتوم بریک . یه دمو از فورزا 6 رو ویندوز که انقدر ناراحتی نداره.
همین الان یه نفر میتونه بره یک میلیون بده X1 بخره و فورزا 6 کامل رو بازی کنه یا 3 میلیون بده سیستم ببنده و دموی فورزا 6 رو بازی کنه، به نظرت اون یه نفر میره سیستم مینده یا x1 میخره.
به نظر من اکس باکس ضرر نمیکنه. مایکروسافت از صنعت کنسول بیرون نمیکشه و X1 هم به فروشش ادامه میده و نسل بعد هم کنسول جدید Xbox رو شاهد خواهیم بود.
برای یک نفر که همیشه با کنسول بازی میکرده کوانتوم بریک همیشه یک انحصاری X1 خواهد موند. من خودم سیستک خوبی دارم (مشخصاتشو میتونی تو پروفایلم ببینی) ولی برای یکی که PS4 بازی میکنه کوانتوم بریک یک Console Exclusive محسوب میشه. چه طرف خوشش بیاد یا نیاد.