Albis
کاربر سایت
این که یه سری کد XML بود من نگرفتم قضیه چیه؟
این که یه سری کد XML بود من نگرفتم قضیه چیه؟
قضیه اینه:این که یه سری کد XML بود من نگرفتم قضیه چیه؟
پس این عکس ها فتوشاپه؟چرا داداش هست. با شروع کمپین Trevor این یارو هم میاد
![]()
واقعاََ انگار میخواد واسه PC یه خبرایی بشه . ما فعلاََ تو شهر چرخ میزنیم و مراحل فرعی میریم و خودمونو سرگرم میکنیم تا اصل کاری رو روی PC بریم![]()
اینی که میگی تو IV نیس که. این تو The Lost and The Damned هست.
ترجومه کن دیگه!!!!!1
با تشکر از sa_sa![]()
رفته رفته اطلاعات جدید بازی بازها از نسخه ی پایرت بدست میارن که نشان بر وجود نسخه ی PC میباشد !Grand Theft Auto V - PC - IGN DE
احتمالات در حال وقوع پیوستن حقیقت هستن !
ویرایش 0.1
سایت IGn نیز بازی رو برای تاریخ Q4 سال 2013 لیست کرده است
حالا رو پیسی بیاد سیستم غول شاید بخواد اون موقع هست که epic fail میشمیم
اگه پورتش زیاد بد نباشه چرا سیستم بالا بخواد؟حالا رو پیسی بیاد سیستم غول شاید بخواد اون موقع هست که epic fail میشمیم
والا من خودم پیسی بازم ولی خوب دیگه این هم هست دیگه /هدق ترول نبود/قشنگ زدی تو کار ترول . زمانی که خبری از PC نبود داشتی خودتو میکشتی الان که دیگه قوت گرفت ... . اینجوریه ؟
تو gta iv من شخصا معنی پورتو فهمیدم خداکنه مثل اون نشه حداقل افت فریم نباشه ولی پیشرفت اساسی فک نکنم بکنه البته شایدم بشهاگه پورتش زیاد بد نباشه چرا سیستم بالا بخواد؟
چون نسخه PC بازی با نسخه کنسولی از نظر گرافیک و ... فرق خاصی نداره پس در نتیجه نباید سیستم زیاد بالایی بخواد چون بازی روی کنسول های این نسل اجرا شده!
اما اگه قضیه به بازی های نسل بعد بکشه و R* بخواد بازی رو واسه PC و PS4 مثلا عرضه کنه مجبور میشه گرافیک بازی رو یک پیشرفت اساسی بده و بعد عرضه کنه!
والا مال من اونقدر بد نبود فقط وسط راه مثلا یک دفعه 1-2 ثانیه تیک بر میداشت باز درست میشد! که آپدیت آخر بازی رو ریختم که کلا تنظیمات گرافیکی بازی بلکل تغییر کرد و افت فریم هم رفع شد و البته گرافیک هم بهتر شد!تو gta iv من شخصا معنی پورتو فهمیدم خداکنه مثل اون نشه حداقل افت فریم نباشه ولی پیشرفت اساسی فک نکنم بکنه البته شایدم بشه