گفتگوی آزاد درباره GTA V

من تو sa یه پارکینگ بزرگ داشتم از انواع هواپیما و موتور:دی اکثر کسایی که زیاد بازی کرده باشن میدونن کدوم پارکینگ رو میگم!:دی
خیلی حال میده اون پارکینگه تو این نسخه هم باشه
آره من یادمه کدوم رو میگی، همونی که بالای نقشه بود و کنارش مرحله های آموزش خلبانی بود.
منم اون هواپیما مسافربری رو توش گذاشته بودم! همه ی ماشینایی که باهاشون حال میکردم هم توش نگه میداشتم. آخرته حال بود. :d

آره منم با اینکه بشدت فن GTA هستم یکی San و یکی IV رو تا اخرش نرفتم! IV با اینکه خیلی محشر بود ولی مراحلش خیلی خسته کننده بود بنظرم! GTA San خیلی مراحلش قشنگ بود ولی لامصب اینقدر سرگرم Modding ـش شده بودم حال نداشتم برم مراحلشو رد کنم:دی لامصب Modding ـش آدمو معتاد میکنه :p
شما چه جور فنی هستی که دو نسخه از بازی رو تموم نکردی حتی؟! :d
راجع به اون Modding، به نظر یکی از دلایلی که راک‌استار این بازی رو - شاید - دیر برای PC عرضه می‌کنه همینه. انقدر مودهای متنوعی میاد که اصلاً مأموریت‌]های اصلی فراموش میشن. حتی این تأخیر دو هفته‌ای GTA Online هم شاید به این ربط داشته باشه، که اول با داستان و محیط بازی آشنا بشیم بعد بریم سراغ آنلاین یا رو PC، مودینگ!

اتفاقاً کار درست رو ایشون می کنن، اینچا نه قانون کپی رایتی هست و اینکه همه فکر می کنم این درجه بندی سنی روی بازی های برای خنده است یا مثلاً اونا چیزی حالیشون نیست که می گن GTA برای سنین بالای 18 سال ِ، به خودشون میگن من که اینو بازی کنم نمی رم تو خیابون آدم بکشم که ! من جنبه اشو دارم !!! فکر می کنن تاثیر یک بازی روی این چیزاست و تمام اون کارشناس هایی که بازی رو آنالیز می کنن و درجه رده بندی سنی روش می زارن بیکار و الافن !
اگه کسی مثلاً تو اروپا بازی که درجه رده بندی سنیش بالای 18 سال ِ به یک بچه سال بفروش ِ باهاش برخورد میشه و این چیزا خیلی اونجا مهمه ! که متاسفانه اینجا به شوخی گرفته میشه ! این سوال رو باید از کسانی بپرسید که کارشون درجه بندی بازی هاست نه ار دوستانی که خودشون 16 سالشون ِ

من از پنج سالگی تا الآن دارم gta میزنم هیچ مو شکولی هم نداشتم:d اگه قرار بود طبق این درجه بندی ها بازی بفروش برسه که شرکت های بازی سازی ور شکست میشدن. تو خودت 11- 12 ساله بودی بازی نمی کردی؟

آقا این همه تو تاپیکا و سایت های مختلف در مورد بازی و داستان حرف زدیم . اما من هیچوقت ندیدم که در مورد شخصیت منفی بازی حرفی زده بشه.
راک استار درمورد آدم بدای بازی چیزی نگفته؟ به نظره من که اگه یه شخصیت منفی توپ و باحال واسه بازی بزارن و حسابی رو شخصیت اون آ دم بده کار کنن خیلی باحال میشه. ولی با شناختی که از راک استار دارم میدونم که اینم مثل خیلی از بازی های دیگه اول با آدم بده دوستی و دوتا مرحله باهاش میری و بعد تو مرحله آخر مثل سگ میکشیش.:d

پنج شنبه یک تریلر منتشر میشه.

63366441627711146968.jpg

لینک دانلود و فایلها واقعیه ولی 17 گیگ مرده است یعنی به هیچ وجه اجرا نمیشه تا 17 سپتامبر!

مرده نميشه گفت چون فقط كسي كه دان مي كنه منتظر كرك باشه ك اونم چند كيلو بايتي بيش ني دان كونين روز انتشار كرك اين نفر باشين كه بازي مي كنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or