گفتگوی آزاد درباره GTA V

خو داداش برو کنسول بگیر. به ما بدبختا چیکار داری که کنسول داریم؟ :(

داداش منظورم به کاربرانکنسول نبود..;) کنسول بگیرم ...:)) xobox 360 عتیقه بگیرم یا پلی استیشن 10 سال پیشو....
اگه برای pc اومد که اومد نیامد... میرم سراغ watch dogs

شما برو سراغ همون WD این بازی بدرد شماها نمیخوره ;)
داداش منظورم به کاربرانکنسول نبود..;) کنسول بگیرم ...:)) xobox 360 عتیقه بگیرم یا پلی استیشن 10 سال پیشو....
اولا چرا دعوا راه میندازین!
دوما WD یک شاهکار هست گرچه به GTA V نمیتونه نزدیک بشه اما قطعا جز بهترین های سال هست پس توهین نکنید!
سوما حالا ما PC Gamer دلیل نمیشه به کنسول توهین کنیم که!:| شعن گیمریتونو حفظ کنید! گیمر مقامش بیشتر از این حرفاست :)

برادر جوری میگی که انگار کنسولا مالتو خوردنو دررفتن :|!! دشمن خونی با کنسولایی مگه ؟؟؟ :d

داداش تا اونموقع چه جوری تحمل میکنی ؟؟:d

من صبرم زیاده، شاعر میگه تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته! :d
وقتی تفاوت GTA IV کنسولی رو با PC دیدم 1000 بار خدارو شکر کردم رو کنسول بازیش نکردم
دیگه V که جای خود داره
یه مانیتور 27 اینچی با رزلویشن 2560 در 1440 ورفرش ریت 120Hz گرفتم تا 1 ماه دیگه می رسه دستم
2 تا 780 هم sli می کنم فقط به عشق GTAV
از 2009 تا الان مجموع بازی های که انجام دادم حساب کنم بالای 50% کل زمانی که توی این 4 سال بازی کردم GTA IV بوده
GTAV ام چند سالی مشغولم می کنه مخصوصا با این آنلاینی که ما دیدیم، با بچه های PC باز بازیسنتر یه گروه درست می کنیم و اغتشاش می کنیم تو شهر! :d

آقا اینجور که شما تعریف میکنید من دیگه نمی توم تا وقتی که نسخه ی pcبیاد صبر کنم میخوام شبانه برم خونه ی یکی از دوستام که ps3داره کنسولشو ازش بدزدم:d تعریف نکنید دیگه دلمون کباب شد:d

دوستان بعد 17 سپتامبر که این بازی منتشر میشه تقریبا چند وقت بعدش میرسه به ایران و ما میتونیم بیگیریم بازی رو؟؟

اوریجش یعنی ؟
دیسک اوریجینال یه هفته ، 10 روز بعد تو ایران میشه پیدا کرد .
کپی هم که هر وقت لیک بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or