گفتگوی آزاد درباره GTA V

دوستان یه چیز عجیب تو تریلر فهمیدم که برام جالب بود .
نمخوام الکی قضاوت کنم از الان ولی توی تریلری که از GTA V نشون دادن یه مشکل عجیب برای هوش مصنوعی بازی هست .

فقط به عکس زیر نگاه کنید
z9716_1074788_473587296071.jpg

به اون پسره که دورش دایره قرمز کشیدم دقت کنید و باقی تریلر رو با دقت ببینید .
چیزی که با کمال تعجب فهمیدم اینه که پسره بعد از اینکه کاور میگیره و فرانکلین میره همه رو میکشه . اما جالب اینجاس که از طرف این پسره فقط یک یا شاید دو تیر شلیک میشه که به فرانکلین هم نمی خوره در حالتی که فرانکلین کاملا در تیر رس هست و طرف میتونست راحت فرانکلین رو از صحنه روزگار محو کنه :D

جالب اینجاس که فرانکلین آخر سر هم طرف رو نمکشه .

نمخوام الکی قضاوت کنم از الان ولی توی تریلری که از GTA V نشون دادن یه مشکل عجیب برای هوش مصنوعی بازی هست .

فقط به عکس زیر نگاه کنید

چیزی که با کمال تعجب فهمیدم اینه که پسره بعد از اینکه کاور میگیره و فرانکلین میره همه رو میکشه . اما جالب اینجاس که از طرف این پسره فقط یک یا شاید دو تیر شلیک میشه که به فرانکلین هم نمی خوره در حالتی که فرانکلین کاملا در تیر رس هست و طرف میتونست راحت فرانکلین رو از صحنه روزگار محو کنه :D

ما فقط خشاب عوض کردنشو دیدیم
آخرش رو که ما ندیدیم چون سکانس عوض شد

فقط به عکس زیر نگاه کنید
z9716_1074788_473587296071.jpg

خوب اینو که منم همون اولین باری که دیدم فهمیدم نکشتش ولی اصلا چیز خاصی نیست چون وقتی بقیه رو کشت سریع صحنه عوض شد و رفت!

دوستان شما چرا چسبیدین به جمله آخر ...
منظورم این بود چرا حتی 1 تیر از سمت اون یارو به فرانکلین نمی خوره ؟ با اینکه موقعیت از این راحت تر نیست ؟

منظورم این بود چرا حتی 1 تیر از سمت اون یارو به فرانکلین نمی خوره ؟ با اینکه موقعیت از این راحت تر نیست ؟
برو دوباره ببین!
چند تا تیر میزنه ولی نمیخوره! و اگه هم بخوره نمیخواسته با چهار تا تیر بمیره که:دی
الان هنوز معلوم نیست بازی رو چه دیفیکالتی بوده که این داشته بازی میکرده!

به نقشه بازی توجه کن وقتی از کاور میاد بیرون اون ادم که لباس سفید پوشیده بود داره در میره تو نقشه معلومه که داره دور میشه
معمولا اوپن ورلدهایی مثل gta درجه سختی ندارن یا من تا حالا ندیدم چون نمیشه توش قرار داد

برو دوباره ببین!
چند تا تیر میزنه ولی نمیخوره! و اگه هم بخوره نمیخواسته با چهار تا تیر بمیره که:دی
الان هنوز معلوم نیست بازی رو چه دیفیکالتی بوده که این داشته بازی میکرده!

مجید دلبندم، GTA دفیکالتی نداره.:دی

بله خوب نمیشه قضاوت کرد ...
ولی چرا طرف در میره وقتی راحت میتونه ما رو بکشه ؟ عجیبه ، یکم منطقی نیست
اینم منطقیه اما میشه اینطور توجیحش کرد که وقتی از کاور میاد بیرون اون در رفته بوده یعنی فرانکلین وقتی دید فرار کرد میاد بیرون و اونطرف غول یا سردسته این مرحله هست که در میره
اما اینجا دو تا ابهام وجود داره:
1.معمولا غولهای بازی(بخون سر دسته ها)تو فضای بسته هستند و همیشه آخرین نفر هستند ولی این محافظی نداشت پس اگه یه ادم معمولی بوده باید وایمیساد تا کشته بشه
2.اما یه ایراد دیگه هم هست هیچ موقع غول بازی نوع کاورش با افراد معمولی یکی نیست اما دقیقا سمت مقابلش همین کاورو گرفته
ولی توجیح این مورد:این ادم سفیده یه جاسوس هست نه رییس،فرانکلین دنبالش میکنه و اون در میره میاد اینجا پیش دوستاش و وقتی که فرانکلین داره اونا رو میکشه اینم میزنه به چاک
اما یه توجیح دیگه هم هست که میگه هوش مصنوعی بازی از METRO LAST LIGHT هم افتضاحتر خواهد شد و گرافیک بازی هم ضعیف بود که اگه واقعا این دو تا ایراد وجود داشته باشه تو بازی منتظر GOTY که هیچی منتظر یه قوطی باشین
یه توجیح گرافیکی هم بدم همه از سیستم کنسولا مطلع هستند و تفاوت گرافیک اسکرین شات با این تریلر خیلی زیاد بود من یه توجیح میتونم بکنم اسکرین شاتها ماله کنسولها نبوده و ماله نسخه PC هست
تحلیلگر:محمد پچر
نکته:خودم میدونم توجیه اینجوریه ولی اینجوری باحالتره

آخرین ویرایش:
این مورد که عکس ها مال نسخه ی pc هست توی چند جای دیگه هم مطرح شده بود و شایعه شده خبری در راهه

ارسال شده از Xperia Mini Pro با استفاده از تپاتالک 2

یه نظرسنجی روی سایت GTAV.net رفته که پرسیده:

بعد از تماشای ویدئوی گیم پلی،چه امتیازی رو به بازی میدید؟

نتیجه تا الان:
10 >> 10951 :x
9 >> 1093
8 >> 296
7 >> 97
6 >> 33
5 >> 33
4 >> 31
3 >> 29
2 >> 24
1 >> 21
0 >> 232 :|:d

یه نظرسنجی روی سایت GTAV.net رفته که پرسیده:

بعد از تماشای ویدئوی گیم پلی،چه امتیازی رو به بازی میدید؟

نتیجه تا الان:
10 >> 10951 :x
9 >> 1093
8 >> 296
7 >> 97
6 >> 33
5 >> 33
4 >> 31
3 >> 29
2 >> 24
1 >> 21
0 >> 232 :|:d

اونایی که به بازی 0 دادن همونایی هستن که به DARK نمره ی 10/10 رو میدن !!
بی شک نمره ی 10 رو میدم ... درسته نیومده اما به راکستار اطمینان 10000 درصد دارم ...
دقیقا برعکس یوبی سافت که معلوم نیست Watch Dogs چی میشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or