گزینه خرید متقابل یا Cross-Buy بین PS5 و PC کشف و تأیید شده است

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
crossbuy.jpg

بالاخره می‌توانیم به قابلیت Cross-Buy (خرید متقابل) بین PS5 و PC دست پیدا کنیم، زیرا این نماد در داده‌های فروشگاه پلی‌استیشن کشف شده است. اگرچه این خبر رسمی نیست، اما گزارش جدید به این معنی است که پلی‌استیشن در حال آزمایش Cross-Buy است و دارندگان هر دو پلتفرم می‌توانند به زودی از حق استفاده همزمان در هر دو پلتفرم بهره‌مند شوند.

برای مدت طولانی، دارندگان Xbox و PC توانسته‌اند از Cross-Buy لذت ببرند. به این معنی که می‌توانید یک بازی را روی Xbox بخرید و آن را روی PC نیز بازی کنید و برعکس. اگر گزارش جدید دقیق باشد، بازیکنان PC ممکن است در شرف دریافت بهترین‌های هر دو پلتفرم باشند.

اولین خبر در ۴ نوامبر منتشر شد که نمادهای جدیدی در فایل‌های فروشگاه پلی‌استیشن کشف شده‌اند. یافته‌های اولیه از حساب کاربری X به نام Amethxst به دست آمد. در آن پیام همچنین نمادها و شکل ظاهری آنها را نشان می‌داد و همه چیز بسیار واقعی به نظر می‌رسید.

متن پیام: نمادهای جدید به زودی اضافه خواهند شد، اما در اینجا چند ویژگی جدید خوب از پلی‌استیشن (بله، برخی قدیمی هستند، برخی دیگر دیده نشده‌اند):
– نوعی حالت اکو (echo mode)
– بازی‌های PS5/PC
– Cross-Buy

این یک بیانیه بزرگ اما مطمئن بود، اما نگرانی‌های زیادی در مورد ادعای احتمالی وجود داشته است. با این حال Dealabs، رسانه معتبر، آزمایش‌هایی را در این مورد انجام داده است: ما تصمیم گرفتیم تحقیقات خودمان را در مورد نمادهای جدید کشف شده انجام دهیم. به خصوص در مورد تاریخ اضافه شدن آنها، تا مشخص شود که آیا آنها واقعاً نمادهای قدیمی نیستند.

billbil-kun همیشه قابل اعتماد توضیح داد که چگونه آنها کاراکترهای ویژه را در بخش (درباره حساب شبکه پلی‌استیشن) ما وارد می‌کردند و در واقع نشان می‌دهد که این نمادها واقعاً وجود دارند.

البته شواهد بیشتری علاوه بر این موارد یافت شد: قبل از اضافه شدن این نمادها، سرنخ‌های دیگری از طریق داده‌های فروشگاه پلی‌استیشن وجود داشت. در برخی از فایل‌های CSS سایت، متوجه شدیم که در برخی از ویژگی‌های فایل، به crossbuy-tag اشاره شده است و دقیقاً با نمادی که در کنسول‌ها یافت می‌شود، مطابقت دارد.

تا وقتی که سونی فنهای بازیسنتر توهم این رو دارن که مایکروسافت در صنعت گیم شکست خورده، هیچ بحث منطقی نمیتونه شکل بگیره.
چون اینا همیشه اصل رو بر شکست مایکروسافت میزارن که کاملن اشتباست و بر اساس همین اشتباه میان تحلیل های آبدوخیاری خودشون رو انجام میدن. البته تحلیل که نه. نفرت پراکنی و ترول های سطح پایین.
برای بحث منطقی ما باید روی یک سری فکت های اساسی اتفاق نظر داشته باشیم تا بشه در جزییات وارد بحث شد.
به نظرم تو این بحث باید بین مایکروسافت گیمینگ و ایکس باکس تمایز قائل شد :دی حقیقتش ایکس باکس شکست خورده، بد هم شکست خورده و کلا چیزی به اسم ایکس باکس ممکنه یه مدت دیگه اصلا وجود نداشته باشه. این واسه محصولی که 25 سال قدمت داره واقعا وضعیت جالبی نیست، دلایل زیادی هم باعث به وجود اومدن این قضیه شدن که فعلا تو حوصله بحث نمی گنجه. ولی مایکروسافت گیمینگ شرایطش فرق می کنه و هر سال کلی بازی ریز و درشت داره منتشر می کنه که عموما هم کیفیت خوبی دارن (البته هنوز از کمبود بازی که بتونه از همه جهت موفق باشه رنج می بره). گیم پس هم هست و با وجود افزایش قیمت بازم چون بازی های خود مایکروسافت رو دی وان داره، هنوز هم می تونه جذاب باشه. ولی برای خودم، مایکروسافت با اسم ایکس باکس و کنسولش گره خورده و بخوام یه کلمه بگم که آیا مایکروسافت تو بخش گیم شکست خورده، جوابم مثبت هست :دی خیلی های دیگه هم که تو این مباحث شرکت می کنن از این زاویه به قضیه نگاه می کنن. هر چند این موضوع می تونه برای هر کسی متفاوت باشه و برداشت دیگه ای از این وضعیت داشته باشه. کسی براش انحصاری یا ایکس باکس خیلی مهم نباشه، الان وضعیت مایکروسافت گیمینگ رو خیلی هم خوب می بینه و کاملا هم برداشتش منطقی هست.

به نظرم تو این بحث باید بین مایکروسافت گیمینگ و ایکس باکس تمایز قائل شد :دی حقیقتش ایکس باکس شکست خورده، بد هم شکست خورده و کلا چیزی به اسم ایکس باکس ممکنه یه مدت دیگه اصلا وجود نداشته باشه. این واسه محصولی که 25 سال قدمت داره واقعا وضعیت جالبی نیست، دلایل زیادی هم باعث به وجود اومدن این قضیه شدن که فعلا تو حوصله بحث نمی گنجه. ولی مایکروسافت گیمینگ شرایطش فرق می کنه و هر سال کلی بازی ریز و درشت داره منتشر می کنه که عموما هم کیفیت خوبی دارن (البته هنوز از کمبود بازی که بتونه از همه جهت موفق باشه رنج می بره). گیم پس هم هست و با وجود افزایش قیمت بازم چون بازی های خود مایکروسافت رو دی وان داره، هنوز هم می تونه جذاب باشه. ولی برای خودم، مایکروسافت با اسم ایکس باکس و کنسولش گره خورده و بخوام یه کلمه بگم که آیا مایکروسافت تو بخش گیم شکست خورده، جوابم مثبت هست :دی خیلی های دیگه هم که تو این مباحث شرکت می کنن از این زاویه به قضیه نگاه می کنن. هر چند این موضوع می تونه برای هر کسی متفاوت باشه و برداشت دیگه ای از این وضعیت داشته باشه. کسی براش انحصاری یا ایکس باکس خیلی مهم نباشه، الان وضعیت مایکروسافت گیمینگ رو خیلی هم خوب می بینه و کاملا هم برداشتش منطقی هست.
همونطور که اشاره کردی برای من هیچوقت ایکس باکس جدای از مایکروسافت نبود. از همون ایکس باکس 1 تا الان دیدگاهم به همین شکل بوده.
فکت اینه که ایکس باکس شکست نخورده. بیزینس پلنش رو عوض کرده و اینکار رو هم با برنامه چند ساله انجام داده. قبلن هم گفتم که این برنامه ریزی ربطی به خرید اکتی بلیزارد هم نداره. در اصل این خرید بخشی در روند همون برنامه ریزی بلند مدت بوده.
اگر شکست به تعبیر سونی فنها در کار بود، شما شک نکن که مثل دان متریک، اسپنسر رو هم اخراج میکردن. مگه اصلن تعارف دارن؟

مایکروسافت ایکس باکس، تو این نسل نه تنها شکست نخورده بلکه از لحاظ میزان درآمد و سوددهی هم در بالاترین حد تاریخ خودش قرار داره. خروجی ها شم تقریبن همشون با کیفیت بالا هستند. با این اوصاف با هیچ متر و معیاری نمیشه گفت ایکس باکس شکست خورده یا وضعیت خوبی نداره. چون هیچ فکت و منطقی در این حرف نیست.

فکت اینه که ایکس باکس شکست نخورده. بیزینس پلنش رو عوض کرده و اینکار رو هم با برنامه چند ساله انجام داده. قبلن هم گفتم که این برنامه ریزی ربطی به خرید اکتی بلیزارد هم نداره. در اصل این خرید بخشی در روند همون برنامه ریزی بلند مدت بوده.
اگر شکست به تعبیر سونی فنها در کار بود، شما شک نکن که مثل دان متریک، اسپنسر رو هم اخراج میکردن. مگه اصلن تعارف دارن؟
از نظر طرفدارهای EA ایشونم شکست نخورده و فقط پلنش رو تغییر داده و برنامه این بوده :D
بیزنس پلن فقط این :>
View attachment 1000007261.mp4

از نظر طرفدارهای EA ایشونم شکست نخورده و فقط پلنش رو تغییر داده و برنامه این بوده :D
بیزنس پلن فقط این :>
View attachment 399666

میزان درآمد و آمار پلیرهای ایکس باکس چیز دیگه ای میگه.
حالا شما و دوستات با توهم اینکه ایکس باکس شکست خورده، خودتون رو گول بزنید و خوشحال باشید.

ترول و میم هاتون هم در حد گروه های فامیلی واتساپ ، لوس و بیمزس. کاش حداقل بلد بودید ترول کنید:))

من هیچ وقت ادای بی طرفی در نیاوردم :دی من کاملا طرف پلی استیشنم :دی همیشه بودم از پی اس وان :دی اما اکس باکس و پی سی هم همیشه داشتم و اونارم دوست دارم، هیتر نیستم،
اتفاقا هر کی بگه من بی طرفم شاید شک و شبهه ای توش ببینم ولی تو رو با چشم های خودم دیدم
یادمه با وجود اینکه همیشه میگفتی پلی استیشن فن هستی اما بعد از اینکه بازی استارفیلد توقعات رو برآورده نکرد سخت و صفت از بازی دفاع کردی و گفتی با تمام نولقص بازی خوبیه
اگه هیتر بودی اونجا راحت میتونستی یه خروار طعنه بار ایکس باکس فن ها کنی

خود مایکروسافت که برند ایکس باکس و عملن دایورت کرده ٬ فیل ناجی هم که کشیده کنار و میگه آقا من دیگه نیستم ٬ نادلا هم که نشون داد چقدر ایکس باکس براش مهمه...بعد اینجا طرفداران ایکس باکس میگن نه غلط کردی! باید وایسیم بجنگیم!
اینهمه انحصاری اصلی تو ۱ سال عرضه کرد رو PS5 ٬ اما دوستان میگن نه٬ این تازه اول داستانه ٬ سونی هم میخوره زمین ٬ هزاران بیانیه اومد که جنگ کنسولی تموم شده ٬ مایکروسافت بازی و باخت و الانم به سرعت در حال تغییر رویه هستن ٬ دنبال قاتل بروسلی میگردین این وسط؟:دی

خود مایکروسافت که برند ایکس باکس و عملن دایورت کرده ٬ فیل ناجی هم که کشیده کنار و میگه آقا من دیگه نیستم ٬ نادلا هم که نشون داد چقدر ایکس باکس براش مهمه...بعد اینجا طرفداران ایکس باکس میگن نه غلط کردی! باید وایسیم بجنگیم!
اینهمه انحصاری اصلی تو ۱ سال عرضه کرد رو PS5 ٬ اما دوستان میگن نه٬ این تازه اول داستانه ٬ سونی هم میخوره زمین ٬ هزاران بیانیه اومد که جنگ کنسولی تموم شده ٬ مایکروسافت بازی و باخت و الانم به سرعت در حال تغییر رویه هستن ٬ دنبال قاتل بروسلی میگردین این وسط؟:دی

الان مثلاً کمپانی سگا خیلی وقته بالای ۲۰ ساله که ورشکست شده رسماً کنسول دیگه نداد
الانم که فقط بازی می‌زنه

الان که دیگه سگا کنسول نمی‌سازه که شکست خورده
یعنی باید بیام مثلاً توهین کنم به سگا؟
یا بگم سگا وای وای چقدر ضعیف بود که شکست خورد ؟
هنوزم محترمه ، هنوزم با ارزشه ، هنوزم کنسول سگا جنسیس از کنسول ها مورد علاقمه

احساس می‌کنم بعضی موقع‌ها بعضی از دوستان تو این فروم می‌بینیم انگار مثلاً دارن درباره دشمن خونی خودشون صحبت می‌کنن . و‌....
که این عمل ناپسندیده اس

ایکس باکس هر چقدررم خوب یا بد ، بالاخره جزوی از تاریخچه صنعت گیمه
به خصوص تو جهش قدرت سخت افزاری کنسول‌ها و سیستم‌های آنلاین روی کنسول خیلی کمک کرد و تاثیرگذار بود
رقیب نداشتن تو صنعت گیم یعنی اینکه فردا نه دیگه این همه بازی انحصاری توپ میاد مثل کاری که تو نسل ۶ و ۷ اتفاق افتاد
نه دیگه رقابتی هست سر قیمت که کاهش قیمت داشته باشیم به نفع ما بشه و ....

اون اپل به به اون بزرگی تو دهه ۹۰ میلادی داشت ورشکست می‌شد رسماً
بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت اگه تا جایی که اشتباه نکنم پول بلاعوض داد به اپل تا این کمپانی دوباره سر پا بشه
چون معتقد بود صنعت و تجارت نیاز به رقیب داره و برای همه این بهتره

اصلاً برای من مهم نیست چی سر چه کمپانی میاد
ولی من قدردان همین سه تا کمپانی بزرگ کنسول ساز هستم ین‌ها بودن که تاریخ صنعت گیمو حفظ کردن و ادامه دادن
هر کدوم یه سهمی تو این صنعت گیم داشتن

آخرین ویرایش:
اون رزیدنت اویل ۴ انحصار نینتندو گیم کیوب ساخته شده بود حساب کن
دیگه فروش نینتندو گیم کیوب انقدر کم بود کپ کام تصمیم گرفت که بازی مولتی بشه برای کنسول‌های دیگه هم بیاد
مایکروسافت اول رفت سراغ میکامی که رزیدنت 4 انحصاری X‌ Original کنه ولی تو میتینگ کله میکامی خراب شد گفت اینا هیچی از گیمینگ نمیفهمن بلند شد اومد برای گیم کیوب ساخت.

پس نتیجه میگیریم مایکروسافت مهربان و فرشته، از همون اول گرگی در پوست گوسفند بوده و باید قبول کرد هر جا دستش رسیده انحصاری کرده.

اینکه میای یه سری اطلاعات ناقص و بدون توضیح میدی، مصداق بارز پروپگاندا و مغالطه است.

دادگاه های antitrust مایکروسافت درباره مرورگر و مدیا پلیر بوده. در هیچکدوم هم هیچ انحصاری در کار نبوده.
بحث سر این بوده که چرا به صورت پیش فرض باید مرورگر ie و wmp روی ویندوز نصب باشه. همین!
همون زمان هم تمام کاربرها میتونستن از هر مرورگر یا مدیا پلیری که دوست داشتند، نصب و استفاده کنن. و عملن دادگاه های antitrust بی فایده بود و در مواردی حکم اولیه دادگاه هم شکسته شد. انقدر که احمقانه بود!
نتیجش هم این شد که oem ها حتی بعد از دادگاه کماکان به صورت پیشفرض از ie استفاده میکردن و برای wmp هم یک نسخه N به وجود اومد که تا الان هم کمتر کسی استفاده میکنه! اصلن خیلی ها نمیدونن نسخه N ویندوز چی هست...
همینقدر مزحک!

در مورد گیم هم همین الان سونی با قدرت تمام داره بازی انحصار زمانی میکنه. انحصاری که صرفن برای منافع سهامداران سونیه و مطلقن کوچکترین منافعی برای مخاطبان ps نداره. تو این زمینه هم مایکروسافت فرسنگها با سونی و نینتندو فاصله داره. مقایسه اش کاری عبث و حتی میشه گفت احمقانه است.
اتهام مغالطه مد جدید انجمنه؟

شما پست نقل قول شده رو خوندی؟ فرموده بودند مایکروسافت هیچ وقت انحصارگر نبوده.
هم مثال از تجارت کلی مایکروسافت آوردم و هم مثال از بخش گیمینگ. مال الان هم نبود مال ۲۰ سال پیش بود.

اتفاقا مغالطه کاریه که شما انجام میدی. این که سونی انحصارگر هست یا نیست، ربطی به مساله انحصارگر بودن یا نبودن مایکروسافت نداره.
اصولا شرکتی که محصول می‌فروشه، میل به انحصاری کردنش رو هم داره.

اتهام مغالطه مد جدید انجمنه؟

شما پست نقل قول شده رو خوندی؟ فرموده بودند مایکروسافت هیچ وقت انحصارگر نبوده.
هم مثال از تجارت کلی مایکروسافت آوردم و هم مثال از بخش گیمینگ. مال الان هم نبود مال ۲۰ سال پیش بود.

اتفاقا مغالطه کاریه که شما انجام میدی. این که سونی انحصارگر هست یا نیست، ربطی به مساله انحصارگر بودن یا نبودن مایکروسافت نداره.
اصولا شرکتی که محصول می‌فروشه، میل به انحصاری کردنش رو هم داره.
مد جدید چیه دیگه

دقیقن همین حرفی که میزنی دوباره یه مغالطه جدیده. یعنی چی ربطی نداره؟ ما اینجا داریم در مورد سونی و مایکروسافت صحبت و مقایسه شون میکنیم. بعد یهو تصمیم گرفتی که ربطش ندی؟
مثالهات هم که جواب دادم. چه در مورد مرورگر و چه در مورد مدیا پلیر، مایکروسافت هیچ انحصاری انجام نداده. حداقل انحصار به معنایی که امروزه میشناسیم.

پست نقل قول شده رو هم خوندم و کاملن باهاش موافقم. مایکروسافت در مقایسه با سونی، انحصارطلب نبوده و نیست. خود اسپنسر حداقل 100 تا مصاحبه داره در نکوهش انحصارطلبی.
در مقابل هر 100 حرکت انحصارگرایانه سونی، ما 1 حرکت از مایکروسافت میتونیم مثال بزنیم. که اونم اقتضای بازار بوده و به مفهوم انحصارگرایی یک کمپانی نیست.
چیزی که در مورد سیاست های سونی وجود داره. انحصارطلبی جزوی از اصول پایه ای تجارت سونی بوده و هست.

نسل هفت رو یادتون رفته که از dmc بگیر تا gta قرار بود انحصار ps باشه ))

• Like
Reactions: sony_boy
مد جدید چیه دیگه

دقیقن همین حرفی که میزنی دوباره یه مغالطه جدیده. یعنی چی ربطی نداره؟ ما اینجا داریم در مورد سونی و مایکروسافت صحبت و مقایسه شون میکنیم. بعد یهو تصمیم گرفتی که ربطش ندی؟
مثالهات هم که جواب دادم. چه در مورد مرورگر و چه در مورد مدیا پلیر، مایکروسافت هیچ انحصاری انجام نداده. حداقل انحصار به معنایی که امروزه میشناسیم.

پست نقل قول شده رو هم خوندم و کاملن باهاش موافقم. مایکروسافت در مقایسه با سونی، انحصارطلب نبوده و نیست. خود اسپنسر حداقل 100 تا مصاحبه داره در نکوهش انحصارطلبی.
در مقابل هر 100 حرکت انحصارگرایانه سونی، ما 1 حرکت از مایکروسافت میتونیم مثال بزنیم. که اونم اقتضای بازار بوده و به مفهوم انحصارگرایی یک کمپانی نیست.
چیزی که در مورد سیاست های سونی وجود داره. انحصارطلبی جزوی از اصول پایه ای تجارت سونی بوده و هست.

نسل هفت رو یادتون رفته که از dmc بگیر تا gta قرار بود انحصار ps باشه ))
به نظرم یا این مسیر رو نباید بری یا وقتی میری دیگه نباید مایکروسافت رو تطهیر کنی.
جفت این کمپانیها تا تونستن و قدرتش رو داشتن انحصارگری داشتن ، دارن و بعدها هم خواهند داشت.
حالا شاید شکلش عوض بشه.

تو بازاری که همه تا تونستن بر طبل انحصارگری کوبیدن نمیشه دست یکی رو گرفت و با پارتی بازی آورد بیرون که نه این یکی بچه خوبی بوده.
همشون از دم اونموقعی که تونستن و قدرتش رو داشتن کثیف بازی هم کردن.

بحث خیلی فرسایشی شده و رسیده به جایی که هم رو قانع کنیم، خب اگر من خودم رو میگم نخوام قانع شم و به نظر خودم باور داشته باشم، دیگه بحث فایده نداره، همه نقطه نظرات رو گفتیم، به نظرم یکمی کلا هم سعی کنیم دوست باشیم، فاز نصیحت نمیگیرم اول از همه با خودمم هستم،

تاپیک بیش از حد اف شده، انصافا مسئله مهمی هم نیست، میشه بیخیالش شد، هرکسی ظن خاص خودش رو داره دیگه هم رو میشناسیم...

الان مثلاً کمپانی سگا خیلی وقته بالای ۲۰ ساله که ورشکست شده رسماً کنسول دیگه نداد
الانم که فقط بازی می‌زنه

الان که دیگه سگا کنسول نمی‌سازه که شکست خورده
یعنی باید بیام مثلاً توهین کنم به سگا؟
یا بگم سگا وای وای چقدر ضعیف بود که شکست خورد ؟
هنوزم محترمه ، هنوزم با ارزشه ، هنوزم کنسول سگا جنسیس از کنسول ها مورد علاقمه

احساس می‌کنم بعضی موقع‌ها بعضی از دوستان تو این فروم می‌بینیم انگار مثلاً دارن درباره دشمن خونی خودشون صحبت می‌کنن . و‌....
که این عمل ناپسندیده اس

ایکس باکس هر چقدررم خوب یا بد ، بالاخره جزوی از تاریخچه صنعت گیمه
به خصوص تو جهش قدرت سخت افزاری کنسول‌ها و سیستم‌های آنلاین روی کنسول خیلی کمک کرد و تاثیرگذار بود
رقیب نداشتن تو صنعت گیم یعنی اینکه فردا نه دیگه این همه بازی انحصاری توپ میاد مثل کاری که تو نسل ۶ و ۷ اتفاق افتاد
نه دیگه رقابتی هست سر قیمت که کاهش قیمت داشته باشیم به نفع ما بشه و ....

اون اپل به به اون بزرگی تو دهه ۹۰ میلادی داشت ورشکست می‌شد رسماً
بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت اگه تا جایی که اشتباه نکنم پول بلاعوض داد به اپل تا این کمپانی دوباره سر پا بشه
چون معتقد بود صنعت و تجارت نیاز به رقیب داره و برای همه این بهتره

اصلاً برای من مهم نیست چی سر چه کمپانی میاد
ولی من قدردان همین سه تا کمپانی بزرگ کنسول ساز هستم ین‌ها بودن که تاریخ صنعت گیمو حفظ کردن و ادامه دادن
هر کدوم یه سهمی تو این صنعت گیم داشتن
سونی بوی ضد سونیه؟:دی چجوریه؟

من کجا گفتم توهین کنیم به مایکروسافت؟ اتفاقن به شخصه همیشه تمجید کردم از کنسول فوق العاده 360 ٬ ولی به به و چه چه کردن الکی و نمیفهمم ٬ دلیلش چیه؟

سگا هم خوب بود٬ دوران خودش ٬ برای همه ما قشنگترین خاطرات و رقم زد ٬ ولی بعدش کم آورد و کشید کنار دیگه ٬ بیاییم بگیم پیروز شد؟ من جز اولین کسایی بودم که کنسول دریمکست و داشتم تو ایران ٬ یه کنسول جذاب که یکی از خاص ترین مموری کارت هارو داشت ٬ یه حالت تصویری بود بعضیاش ٬ ولی چیشد؟ موفق نشد و شکست خورد٬ دلیلی نداره تعریف تمجید غیرواقعی بکنیم از چیزی ٬ زمان خودش ٬ در حد خودش خوب عمل کرد ٬ بعدشم اشتباه و سقوط ٬ تعصب خالصین چرا شماها؟

• Like
Reactions: sony_boy
در مورد انحصاری کردن و دنبال انحصار بودن جفت کمپانی ها تا اونجایی زورشون برسه اینکارو انجام دادن و میدن .اینقدر دنبال زیر بغل مار نباشیم .
من حقیقتا داشتم در مورد نینتندو سوییچ ۲ تحقیق میکردم خب سریز ایکس کنسول نسل نهمی دارم گفتم ببینم سوییچ ۲ چجوریه چیزی که در تحقیقاتم متوجه شدم و دهنم وا موند این بود باطری سوییچ ۲ بین ۲ تا ۲ساعت نیم فقط شارژ نگه میداره کنسول ۲۵۰ دلاری سوییچ یک شده ۴۵۰ دلار سوییچ ۲ با این باطری زاقارت .نینتندو اب خوردن میتونست باطری بهتری بذاره روش ولی بخاطر اینکه بی رقیب هست پیش خودش گفته برای چی باطری خوبی بدم دست اینا بذار سواستفاده کنم ‌.خلاصه بی رقیب بودن این چیزها رو بهمراه داره .حالا بزنید توی سروکله هم دنبال زیر بغل مار بگردید کمپانی اسباب بازی من انحصار طلب نیست یا کمپانی اسباب بازی تو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or