گزینه خرید متقابل یا Cross-Buy بین PS5 و PC کشف و تأیید شده است

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
crossbuy.jpg

بالاخره می‌توانیم به قابلیت Cross-Buy (خرید متقابل) بین PS5 و PC دست پیدا کنیم، زیرا این نماد در داده‌های فروشگاه پلی‌استیشن کشف شده است. اگرچه این خبر رسمی نیست، اما گزارش جدید به این معنی است که پلی‌استیشن در حال آزمایش Cross-Buy است و دارندگان هر دو پلتفرم می‌توانند به زودی از حق استفاده همزمان در هر دو پلتفرم بهره‌مند شوند.

برای مدت طولانی، دارندگان Xbox و PC توانسته‌اند از Cross-Buy لذت ببرند. به این معنی که می‌توانید یک بازی را روی Xbox بخرید و آن را روی PC نیز بازی کنید و برعکس. اگر گزارش جدید دقیق باشد، بازیکنان PC ممکن است در شرف دریافت بهترین‌های هر دو پلتفرم باشند.

اولین خبر در ۴ نوامبر منتشر شد که نمادهای جدیدی در فایل‌های فروشگاه پلی‌استیشن کشف شده‌اند. یافته‌های اولیه از حساب کاربری X به نام Amethxst به دست آمد. در آن پیام همچنین نمادها و شکل ظاهری آنها را نشان می‌داد و همه چیز بسیار واقعی به نظر می‌رسید.

متن پیام: نمادهای جدید به زودی اضافه خواهند شد، اما در اینجا چند ویژگی جدید خوب از پلی‌استیشن (بله، برخی قدیمی هستند، برخی دیگر دیده نشده‌اند):
– نوعی حالت اکو (echo mode)
– بازی‌های PS5/PC
– Cross-Buy

این یک بیانیه بزرگ اما مطمئن بود، اما نگرانی‌های زیادی در مورد ادعای احتمالی وجود داشته است. با این حال Dealabs، رسانه معتبر، آزمایش‌هایی را در این مورد انجام داده است: ما تصمیم گرفتیم تحقیقات خودمان را در مورد نمادهای جدید کشف شده انجام دهیم. به خصوص در مورد تاریخ اضافه شدن آنها، تا مشخص شود که آیا آنها واقعاً نمادهای قدیمی نیستند.

billbil-kun همیشه قابل اعتماد توضیح داد که چگونه آنها کاراکترهای ویژه را در بخش (درباره حساب شبکه پلی‌استیشن) ما وارد می‌کردند و در واقع نشان می‌دهد که این نمادها واقعاً وجود دارند.

البته شواهد بیشتری علاوه بر این موارد یافت شد: قبل از اضافه شدن این نمادها، سرنخ‌های دیگری از طریق داده‌های فروشگاه پلی‌استیشن وجود داشت. در برخی از فایل‌های CSS سایت، متوجه شدیم که در برخی از ویژگی‌های فایل، به crossbuy-tag اشاره شده است و دقیقاً با نمادی که در کنسول‌ها یافت می‌شود، مطابقت دارد.

وای خدا پاره شدم از خنده جدی جدی خودش رو کوت کرده تایید کرده : )))))))))))))))))))))))))) دمت گرم ولی خدایی :دی خوب بحث میکنی :دی
چیکار کنم دیگه. خودت گفتی بحث داره فرسایشی میشه و بهتره ادامه ندیم.
منم منتظر بودم یکی بیاد جواب درست و منظقی بده. ولی هیچکس جواب درست رو نداد. منم گفتم خودم جواب رو بدم که بحث جمع بشه بره.
فقط میلاد یه اشاره ای کرد که درست بود. بقیه جواب ها همه اشتباه بودن.

• Cool
Reactions: MrElectricWizard
دقیقن بحث سر همین قدرتس.
مایکروسافت از هر لحاظ بسیار قدرتمند تر از سونی و 99.9 کمپانی های دیگه دنیاست. همین آمریکایی بودنش نسبت به سونی یه برگ برندس.
پس با تمام قدرت و پولی که داره قطعن میتونسته چندین برابر سونی انحصارگرایی کنه طوری که از لحاظ قانونی هم به هیچ مشکلی برنخوره.
اول و آخر هم مشتری وا میداد و میرفت کنسولش رو هم میخرید.

بله. قطعن چندتا بازی و سرویس هم در طول عمرش انحصاری کرده ولی
اینکه ما میگیم مایکروسافت انحصارگر نیست سر همینه. چون توان انجام اینکار رو چندین برابر رقبا داشته ولی نسبت به اونا بسیار کمتر از این توان استفاده کرده.

حالا فرض کنید سونی با این خط مشی مثلن قدرت یا پول نقدی که مایکروسافت داره رو داشت. چه جهنمی درست میکرد با مونوپول کردن بازار!

حتی اگر بخایم سونی رو هم کنار بزاریم و مایکروسافت رو با یه کمپانی هم طراز خودش مقایسه کنیم، بازهم همون نتیجه رو میگیریم.
به عنوان مثال همین اپل.

تمام حرف اینه که نمیشه گفت مثلن اپل و سونی انحصار گرن و مایکروسافت رو هم در کنار این دوتا قرار داد.
با این منطق پس هرکسی هم که عینک میزنه، هری پاتره.
چی میگی بزرگوار ؟
مایکروسافت از قدرت اش استفاده نکرد ؟
مایکروسافت اعضای کنگره امریکا رو به خط کرد که باید به سونی حمله کنید
US Members of Congress slam Sony's "monopoly" in Japan

مایکروسافت از پولش استفاده نکرد ؟
100 میلیارد دلار هزینه استفاده از پول نیست ؟
خرید بزرگترین / موفق ترین ناشر تاریخ گیم استفاده از پول نبود ؟
خرید نصف صنعت گیم امریکای شمالی استغاده از پول نبود ؟
کل سیستم گیم پس / شعار بازی رایگان در مقابل 60 / 70 دلار استفاده از پول نبود ؟
خرید تمام استودیو های rpg و fps صنعت گیم استفاده از پول نبود ؟

مایکروسافت دنبال مونوپلی نبود ؟
مت بوتی 6 سال پیش ( در یه ایمیل رسمی ) اعلام کرده بود که مایکروسافت دنبال مونوپلی صنعت گیم :-??رسما اعلام کرد که ما در حدی هزینه می کنیم که هیچ کمپانی دیگه ای توان رقابت که هیچ :)) حتی توان ورود به صنعت گیم نداشته باشه ..

Xbox exec Matt Booty wanted to "spend Sony out of business"
"We (Microsoft) are in a very unique position to be able to go spend Sony out of business," Booty wrote, in reference to planned spending of spending $2-3bn in 2020 to avoid competitors getting ahead

situation where Tencent, Google, Amazon or even Sony have become the Disney of games and own most of the valuable content"

"It is practically impossible for anyone to start a new video streaming service at scale at this point," he noted

"In games, Google is three to four years away from being able to have a studio up and running. Amazon has shown no ability to execute on game content," he said

"Content is the one moat that we have, in terms of a catalogue that runs on current devices and capability to create new. Sony is really the only other player who could compete with Game Pass and we have a two year and 10m subs lead
بله شکست خوردن و موفق نشدن اما این تغییری در این حقیقت که مایکروسافت دنبال مونوپلی صنعت گیم بود ایجاد نمی کنه :-??

@z2s sas
برادر تو که همه چی رو فرض گرفتی ، انتظار داری یکی بیاد جواب منطقی بده که اگه نداد اومدی خودت رو نقل قول کردی؟
خودت داری میگی فرض که سونی جای مایکرو بود فلان میکرد پس مایکرو انحصارگر/طلب نیست و...

خب این که اصلا جای بحث نداره.
از اول بگو خوشم نمیاد کسی به مایکروسافت چپ نگاه کنه :D

واقعا عجیب بود. من اولش گفتم شاید اشتباهی پیش اومده خودشو نقل قول کرده اما بعد دیدم بیانیه داد و کاملا تاییدش کرد. حس میکنم تمام این مدت همه رو سر کار گذاشته این دوستمون. حالا واقعا چه کسی پشت این اکانته، فیل اسپنسر داند :D ترکیب ایشون و امین تروا یکی از جالب‌ترین اتفاقات این فروم بوده.

ترکیب ایشون و امین تروا یکی از جالب‌ترین اتفاقات این فروم بوده.
دوستمون یادش رفت رو تروا سوییچ اکانت کنه و بعد نقل قول کنه.ولی بعدش خوب جمع کرد :)
اون 2-3 نفر فن باقی مونده xbox رو هم این 2 عزیز فراری میدن

امین تروا از اسمش مشخص دیگه... نقش اسب تروجان داره. در اصل سونی فنه ولی داره رولی پلی انجام میده 😂

ولی دیگه نقل قول خودت واقعا حرکت جدیدی بود. اسپنسر تشتکش پرید از این حرکت و با خودش گفته چرا به فکر خودم نرسیده بود؟ 😂

مایکروسافت دنبال مونوپلی صنعت گیم بود

و متاسفانه هست، فقط اینکه مجبور شده در راستای تکمیل این سیاست و بوجود آوردن بالانس مالی Xbox رو قربانی کنه بشه یه ناشر بزرگ.

بزرگترین اقدام مایکروسافت برای ایجاد مونوپولی سرویسی به نام گیم پسه. من بارها گفتم، بزرگ ترین ایراد گیم پس که من باهاش مخالفم عوض کردن بیزنس مدل و از بین بردن حق مالکیت آدم هاست که باعث میشه مستقیما ابژه یه سیستم بزرگ تر باشیم. یا به بیان صریح تر رعیت یه ارباب بزرگ و تا وقتی میتونیم بازی کنیم و دسترسی به گیم داشته باشیم که به اینا ماهیانه خراج بدیم.

گیم پس بده، چون مایکروسافت تنها کسیه که میتونه 100 میلیارد هزینه کنه، همه ناشرهارو بخره و بازی هاشون رو بریزه اینجا. بعد مخاطب برای بازی کردن عملا بخش عمده بازی ها مجبوره به مایکروسافت رجوع کنه. اولش اینجوریه که گیم پس یه سرویس ماهیانه با قیمت خوبه و هرکی هم نخواست جدا بازی رو میخره. به نظر میاد خیلی خفنه و به نفع همه هم هست، چون همه نوک دماغشون رو میبینن و خوشحالن که ماهی یه عدد کمی میدن ولی به یه کیلو بازی دست رسی دارن. تازه حق انتخابم هست هرکی نخواست بازی رو میخره. اما کی گفته این دیل تا ابده؟ کی تضمین میکنه وقتی به میزان اشتراک مورد نظرش رسید و سرویس بزرگ شد نیاد فروش رو حذف کنه کلا و بگه اگه میخوای بازی کنی باید گیم پس داشته باشی؟ کی تضمین میکنه قیمت رو نبره بالا؟ کی تضمین میکنه دسته بندی نکنه و بگه اگه ماهیانه انقدر بدی، میتونی به این کتگوری دسترسی داشته باشی، با انقدر به این کتگوری و ....

کلا اینکه یه شرکت بزرگ پول دوست (مثل همه شرکت های بزرگ دیگه) صاحب بخش عمده یه بازار باشه بده. به ضرر مشتریه. چون وقتی خرش از پل گذشت هرکار دلش بخواد میکنه. و آینده میشه اینکه من دیگه صاحب هیچ گیمی نیستم و باید پول بدم تا بتونم تو یه مدت معلوم اون هارو بازی کنم. اونم با قوانین و ساختاری که اونا میخوان. مثلا ممکنه بگه باید با گیم پد من بازی کنی، رو سیستم عامل من، با کرنسی که من میگم و ... این چیزی هست که برای من ترسناکه همیشه.

ایده کنسول خوبه، چرا؟ چون مثلا سونی صاحب بازی ها نیست. حق مالکیت من رو هم نمیتونه نقض کنه. یه کنسول میسازه، مردم میخرن، بعد بازی میخرن و هرجور خواستن روش بازی میکنن. آنلاین هم بازی کردن یه پولی بهش میدن. نخواستن هم نمیدن. مثل من که تا الان حتا یه ریالم خرج سرویس های آنلاینش نکردم. هر موقع هم دلم بخواد یا بازی دست دوم میخرم، یا از این و اون قرض میگیرم. هرچی هم خریدم تا ابد مال منه. این بیزنس مدل خوبیه. PS یا Xbox یا Switch. با ماهیت کنسول کار ندارم. بیزنس مدل پشتش به نفع مشتریه. کما اینکه هر موقع بخوامم میتونم اصلا خود کنسول رو بفروشم برم پی رد کارم. ولی گیم پس مدل ارباب رعیتیه. و در راستای مونوپولی که مایکروسافت تمایل داره تو گیم راه بندازه.

همین الان حضرات عملا همه بازی های شوتر و RPG رو بلعیدن. سونی بانجی رو خرید، زیادم پول داد، تا مایکروسافت نخره و یه بازی پول ساز دستش بمونه. مایکروسافت رو ولش کنن باقی ناشرهارو هم میخره. وقتی هم همه این بازی هارو تصاحب کنه میتونه هرکار خواست بکنه. شانس آوردیم الان سونی و نینتندو هستن. یه روز اگه وارد آینده ای بشیم که توش مایکروسافت همه چیز رو بلعیده و بعد همه رو به خط کرده پول بدن اشتراک بگیرن اون وقت همه متوجه میشن چه کثافتیه این دنیای جدید زشت.

با حرفات موافقم ولی یک مساله مهم رو در نظر نگرفتی.
نکته‌ای که دوستان احتمالاً بهش توجه نکردن، اینه که نه تنها خودش رو نقل قول کرده، بلکه نکته‌ای رو که خودش ازش غافل بوده رو به خودش گوشزد کرده :D می‌خوام بگم به جنبه مثبت قضیه هم نگاه کنید که دوستمون در درجه اول، منتقد جدی و بدون‌تعارفِ دیدگاه‌های خودشه :D

نکته‌ای که دوستان احتمالاً بهش توجه نکردن، اینه که نه تنها خودش رو نقل قول کرده، بلکه نکته‌ای رو که خودش ازش غافل بوده رو به خودش گوشزد کرده :D می‌خوام بگم به جنبه مثبت قضیه هم نگاه کنید که دوستمون در درجه اول، منتقد جدی و بدون‌تعارفِ دیدگاه‌های خودشه :D

واقعا چه چیزهایی که ما تو این بازیسنتر ندیدیم:دی

مطمئنا مدیرها میتونن ببینن یا میدونن که اکانت دومش چیه.
خواهش دارم در صورت رویت بن احتمالی صورت نگیرد و همچنان کاربرهای خوبی مثل ایشون بتونن فعالیت داشته باشن :D
نمک انجمن به همین موارده دیگه.

این چند نفری که از دو طرف هستن و اینطور انتحاری طرفداری میکنن رو اگه نداشته باشیم عنصر فان در تاپیکها از بین میره :))
اگه همه همدیگرو تایید کنن که تاپیکها خیلی لوس میشه.

مطمئنا مدیرها میتونن ببینن یا میدونن که اکانت دومش چیه.
خواهش دارم در صورت رویت بن احتمالی صورت نگیرد و همچنان کاربرهای خوبی مثل ایشون بتونن فعالیت داشته باشن :D
نمک انجمن به همین موارده دیگه.

این چند نفری که از دو طرف هستن و اینطور انتحاری طرفداری میکنن رو اگه نداشته باشیم عنصر فان در تاپیکها از بین میره :))
اگه همه همدیگرو تایید کنن که تاپیکها خیلی لوس میشه.
دارم شک میکنم اکانت سومی هم در کار است 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or