گزارش: Xbox One Scorpio سال 2017 عرضه خواهد شد و قوی‌تر از PS4 Neo خواهد بود

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

مراسم E3 امسال در خال تدارکات برای برگزاری است و طبق معمول، یک سری شایعات پخش شده‌اند که یکی از آن‌ها مربوط به کنسول‌های جدید مایکروسافت است. شایعه از این قرار است که این کمپانی قصد دارد که Xbox One اسلیم و Xbox One با قدرت بیشتر را عرضه کند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
nwfo_xbox_one_console1-600x332.jpg

قبلا به این نکته اشاره شده بود که مایکروسافت قصد دارد کنسول ارتقا یافته را عرضه کند. اخیرا نیز گزارشی منتشر شده که در آن گفته می‌شود مایکروسافت کنسولی (Xbox One) همراه با کارت گرافیک قدرتمند، پیشتیبانی از زولوشن 4K و هدست واقعیت مجازی Oculus Rift را عرضه خواهد کرد. با توجه به منبع اصلی این شایعه که ارتباطی با Kotatu دارد، گفته می‌شود که Xbox One کوچک‌تر و ارزان‌تر همراه با هارد درایو بزرگ‌تر، در آخر این سال روانه فروشگاه‌ها خواهد شد. Xbox One بعدی، که اسم رمز آن Scorpio است، کارت گرافیک قدرتمندتری دارد و از رزولوشن 4K و هدست واقعیت واقعیت مجازی Oculus Rift پشتیبانی خواهد کرد که قرار است سال 2017 عرضه شود. دلیل اینکه قرار است این کنسول کارت گرافیک قدرتمندتری داشته باشد این است که بتواند به خوبی از Oculus Rift پیشتیبانی کند. همکاری مایکروسافت با Oculus Rift، در ماه ژوئن پارسال اعلام شده بود.
همچنین گفته می‌شود که Scorpio از بازی‌های Xbox One اولیه پشتیبانی می‌کند و به جای اینکه در طول یک نسل 8 تا 10 ساله عمر کند، بعد گذشت چند سال قابل ارتقا خواهد بود.

آقای فیل اسپنسر در این مورد مچ بودن سخت افزار و نرم افزار گفت: «در حالی که اکوسیستم‌ دیگری بعد از پایان یک نسل هفت ساله یا بیشتر، بهتر و قوی‌تر و سریع‌تر می‌شود، سپس شما منتظر گام بزرگ بعدی خواهید بود.» او گفته بود که به نوآوری سخت افزاری با کنسول‌ها در طول زمان علاقمند است. این سخت افزارهای جدید در طول نسل، اجازه می‌دهند که هم بازی‌های قبلی اجرا شوند و هم گامی به سوی آینده و نوآوری باشد.​
شایعه دیگری نیز منتشر شده که گفته می‌شود Xbox One Scorpio قدرت بیشتری نسبت به PS4 Neo خواهد داشت. گزارشی نیز قبلا اشاره کرده بود که مایکروسافت در حال آزمایش‌های گوناگون بر روی مدل‌ جدید Xbox One بوده است.

منبع

دوست عزیز منخودم آنچارتد 4 رو تموم کردم و پی اس 4 هم دارم!!!!
جوش هم نزدم.من که ایم همه خرج پی سی کردم پول پی اس 4 رو هم دارم
در مورد آنچارتد 4 هم باید بگم گرافیکش زیباست ولی خیلی بالا نیست
شما ویچر 3 رو روی اولترا و 4K ببین بعد نظر بده

آخرین ویرایش:
Microsoft’s Potential PC/Console Hybrid E3 Bombshell
Microsoft's Potential PC/Console Hybrid E3 Bombshell - GameOnDaily

1iof2zw6jewemld6r796.gif
این که رسما می شه Steam Machine:دی البته گفته Dual Boot، ولی با UWA نیازی به این نیست و یه چیزی مثل Big Pictureـه استیم واسه ویندوز 10 داشته باشه و بشه ازش بیرون اومد هم کافیه واقعا.
پ.ن: امیدوارم بیان استور ویندوز و استیم رو قاطی کنن با هم.

فعلا که ناتی داگ با Uncharted 4 و روی همین PS4 فعلی کاری کرده که کنسول باز و PCباز انگشت به دهن بمونن.زیاد جوش نزن پیر میشی:no:
والا الان از پا انچارتد ۴ بلند شدم. گرافیک زیباست ولی اصلا به چشم یه pc باز نمیاد! چون pc بازا رک بگم گیم های معمولی مث همین اساسین رو با کیفیتی اجرا میکنند که کنسول بازا کم دیدن یا ندیدن و با انچارتد ۴ کرک و پشماشون میریزه وگرنه موضوع بزرگی نیست! اروم باشید

والا الان از پا انچارتد ۴ بلند شدم. گرافیک زیباست ولی اصلا به چشم یه pc باز نمیاد! چون pc بازا رک بگم گیم های معمولی مث همین اساسین رو با کیفیتی اجرا میکنند که کنسول بازا کم دیدن یا ندیدن و با انچارتد ۴ کرک و پشماشون میریزه وگرنه موضوع بزرگی نیست! اروم باشید

طوری میگین به چشم pc باز نمیاد هرکی ندونه خیال میکنه همه pc بازا دارن با رزولوشین نیتیو 4k بازی میکنن. یه سر به تاپیک مشاوره برایس کارت گرافیک بزنین همه چیز دستتون میاد.

الان خیل عظیم pc بازا دارن با رزولوشن و aa ای بازی میکنن که آدم گریه اش میگیره. تا اینجاش ایرادی نداره. ایرادش اینجاس که همین خیل عظیم دارن به امثال U4 میپرن و تیکه میندازن.

اوایل نسل هفت ، سونی هم همین فکر رو میکرد که لانچ PS3 اونقدر افتضاح شد...

همین لانچ افتضاح PS3 باعث شد آخر نسل TLOU رو ببینیم.

چون چیزی ساخته بودن که مردونه تا آخرش جنگید.

ایکاش سونی باز یه کنسولی بده که لانچش افتضاح باشه ولی کیفیتش سر به فلک بکشه.

• Like
Reactions: vaan 2
طوری میگین به چشم pc باز نمیاد هرکی ندونه خیال میکنه همه pc بازا دارن با رزولوشین نیتیو 4k بازی میکنن. یه سر به تاپیک مشاوره برایس کارت گرافیک بزنین همه چیز دستتون میاد.

الان خیل عظیم pc بازا دارن با رزولوشن و aa ای بازی میکنن که آدم گریه اش میگیره. تا اینجاش ایرادی نداره. ایرادش اینجاس که همین خیل عظیم دارن به امثال U4 میپرن و تیکه میندازن.
شما فکر کردی همه چیز فقط resolution هست برادر؟ چیز دیگه نمی تونه باشه؟
اون خط دومت هم، رو هوا آمار در کردن چه احساسی بهت می ده؟

همه 4k نمیزنن ولی همین assasins creed syndicate رو روی ۱۰۸۰ با آخرین تنظیمات روی پی سی گرافیکی میده که همه انگشت به دهن میمونن.چیزی که کنسول با قیمت ۴۰۰ دلار هیچوقت نمیتونه رنگشو هم ببینه
اونایی هم که سیستم نفتی دارن و از کنسول ایراد میگیرن جماعت نوب یا کم سن و سال هستن و به بقیه ربطی ندارن

کی اسم 4k اورد؟ اکثرا دارن 1080 میزنن و fxaa کافیه. آدم 1080 رو 60 فریم بزنه با تکسچر های قوی روی high یا very high خیلی خیلی تفاوت داره تا 30 فریم اونم رو "مدیوم" پلی کنی! الان گارت گرافیک قوی r9 490x حدود 200 دلار قیمت خورده ( 1070 370 دلار ) پس آروم باشید به زودی همگیر میشه! شما چجوری میتونید 30 فریم تحمل کنید خدا داند به ما هم ربط نداره ولی بازم میگم اگر شما کنسول بازها کیفیتی مثل کیفیت حداکثر یا high ویچر رو در 1080 تجربه میکردید خون کف قاطی میکردید و به سوی دیار باقی میشتافتید !!!! واقعا من خیلی pc بازا گرافیک انچارتد به چشممون نیومد.

همه 4k نمیزنن ولی همین assasins creed syndicate رو روی ۱۰۸۰ با آخرین تنظیمات روی پی سی گرافیکی میده که همه انگشت به دهن میمونن.چیزی که کنسول با قیمت ۴۰۰ دلار هیچوقت نمیتونه رنگشو هم ببینه
اونایی هم که سیستم نفتی دارن و از کنسول ایراد میگیرن جماعت نوب یا کم سن و سال هستن و به بقیه ربطی ندارن

خوب عزیزم منم دارم همینو میگم.

کنسول 400 دلاری نهایت توانش همینه. تازه به نظرم خیلی بیشتر از توانش هم داره مبارزه میکنه.

واسه همینه که دارم میگم اگه ایندفعه مایکی و سونی یدونه کنسول 1000 دلاری بدن به نفع همه هست.

هم کنسولی ها بازی ها رو بهتر و دلچسب تر اجرا میکنن. هم بازی ها برای pc بصورت نافرم پورت نمیشن.

بنظرم دوستان کاملا درست میگن

من Uncharted 4 و Order 1886 رو روی PS4 بازی کردم ولی با دیدن گرافیکشون چندان شگفت زده نشدم (اینم بگم که خودم شدیدا فن Uncharted ام)

ولی چند روز پیش Quantum Break رو با رزولیشن Native 1080p و تنظیمات گرافیکی اخر اجرا کردم جدا تا چند ساعت نمیتونستم فکم رو از روی زمین جمع کنم :Scare:

بین بازی های Open-World هم Witcher 3، Batman AK و AC Unity واقعا گرافیک غولی رو PC دارن طوری که بعد از این همه مدت بازم نمیتونم این همه جزئیات گرافیکی رو برای یک بازیه Open World هضم کنم:Wacko:

• Like
Reactions: Sobhan_23
ولی چند روز پیش Quantum Break رو با رزولیشن Native 1080p و تنظیمات گرافیکی اخر اجرا کردم جدا تا چند ساعت نمیتونستم فکم رو از روی زمین جمع کنم :Scare:

146582895415941.jpg

درسته رزولیشن روی Xbox One پایین تره ولی دیگه اینقدرهم که شما میگید فرق بینشون نیست اونم روی 1080:neutral::neutral::neutral:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or