گزارش: Resident Evil 8 نمای اول شخص خواهد داشت

آیا نمای اول شخص در صورت حقیقی بودن اطلاعات، به تجربه شما در بازی لطمه می زند

• بلی

• خیر

• در حال حاضر در مورد خوب یا بد بودنش نظری ندارم

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
c7943_.png
Resident Evil 8 از یک جنبه مهم مانند Resident Evil 7 خواهد بود. کپکام در حال حاضر مشغول بازسازی Resident Evil 3 است، اما جزئیات جدیدی درباره ادامه بازی موفق Resident Evil 7 که در سال 2017 انتشار یافت منتشر نشده است، حداقل تا این لحظه؛ یک گزارش حاکی از آن است که Capcom برای عنوان RE8 دوباره به نمای اول شخص باز خواهد گشت.
مطابق گفته کانال YouTube Residence of Evil، رزیدنت ایول 8 از فرمول رزیدنت ایول 7 پیروی و نمای اول شخص را حفظ خواهد کرد. Eurogamer نیز جزئیات مشابهی از منابعی که با کپکام در ارتباط هستند شنیده‌ است.
RE7 نسبت به عناوین قبلی خود رویکرد جدیدی را در پیش گرفت، چیزی که طرفداران سال ها انتظارش را می کشیدند، کپکام با تغییرات ساختاری و چشم اندازی به عناوین کلاسیک خود، با انجین پر زرق و برق RE Engine سعی در جبران اشتباهات قبلی خود داشت.
جزئیات جدید به نقل از کانال Residence of Evil نشان می دهد که پروتاگونیست RE7 اتان وینترز در RE8 بازمیگردد، همچنین کریس ردفیلد احتمالا متفاوت از RE7 با چهره جدیدش حضور خواهد داشت، همچنین جزییاتی در مورد دشمنان از جمله چند زامبی و ارواح مونث که شما را از طریق محیط روستا و یک قلعه تعقیب می کنند وجود دارد.
IGN در مورد این شایعات با کپکام صحبت کرد، اما کپکام از پاسخ به سوالات امتناع نمود.
منبع
کپکام امروز برای تسترها دعوتنامه ای جهت ایونتی در کشورهای مختلف دنیا از جمله ژاپن، آمریکا و آلمان ارسال نمود. ممکن است در مورد مباحث مختلف سری و RE8 در این ایونت پرسشهایی انجام شود.

f768042_.png

آخرین ویرایش:
طراحی دشمن فقط RE6 واین زامبیهای تفنگ به دست
View attachment 128378

یادمه داشتیم با دوستم Coop کمپین کریس میرفتیم، رسیدیدم به اینجا که زامبی شبیه به عنکبوت اسنایپ به دست بود.(فکر کنم همین دشمن تو عکس بالائی بود که اسنایپ داشت)
کلا شیفت دیلیت کردیم بازیو، البته تا اونجا هم همش خنده و تمجید از بازی بود!

من یکی یک درصد هم فکرنمیکردم کپکام عنوانی تا این حد داغون و مرده برای طرفدارها رو بتونه به این شکل زنده کنه که دیگه حالمون از بازی کردن نسخه های خوب RE پشت به پشت به هم بخوره.
نمیدونم شاید استفاده از تهیه کننده های غربی تو عناوین جدید حتما تاثیر داشته که بدرستی جاهائی ترمز این توسعه دهنده های ژاپنی میکشن و مدیریت میکننشون.
این رمز موفقیت هرچی که باشه، فرمولی هست که کونامی هم باید همون عینا کپی پیست کنه.
این کار رو باید سال ۱۹۹۹ وقتی نمسیس از rpg استفاده میکرد انجام میدادی

• Smile
Reactions: IMANOKA and residen
این کار رو باید سال ۱۹۹۹ وقتی نمسیس از rpg استفاده میکرد انجام میدادی
نمسیس یه تایرنت پیشرفته و باهوش با انواع اسلحه ساخته شده واسه پاکسازی گروه استارز هست . چه ربطی به زامبی اسلحه به دست داره ؟ چرا مثل بچه دو ساله ها بحث می‌کنید خدا وکیلی ؟ :D

اگه از هفت به هر دلیلی خوشتان نیامده مثل دوربین یا شخصیت پردازی ایتن و تعداد کم انواع موجودات و یا غیره خیلی راحت منطقی دلیلش بگید ولی لطفا لقب خنده داری مثل کال او دیوتی به هفت نبندید مخصوصا وقتی اویل 5 و 6 هنوز در خاطره ها هستن هفت در ضمینه اکشن تقریبا مثل نسخه های کلاسیک عمل کرد نیمه اول اکشن بازی کم بود و در نیمه دوم هم بدلیل بیشتر شدن سلاحها و هم تعداد موجودات اکشن بازی بیشتر شد ولی بازهم در مقایسه با شماره 5 و 6 هیچ بود.همین نسخه هفت پازل ها که یکی اصلی ترین بخشهای گیم پلی اویل های کلاسیک بود و بعد از 4 تقریبا از سری حذف شده بود برگردون با اینکه خیلی ساده طراحی شده بود

نمسیس یه تایرنت پیشرفته و باهوش با انواع اسلحه ساخته شده واسه پاکسازی گروه استارز هست . چه ربطی به زامبی اسلحه به دست داره ؟ چرا مثل بچه دو ساله ها بحث می‌کنید خدا وکیلی ؟ :D
اسپنسرهای زمانه در رزیدنت اویل های 4 و 5 و 6 برای پاکسازی بیشتر ، زامبی ها رو تبدیل به گانادوس ( اویل چهار ) > ماجینی ( اویل پنج ) > جاوو ( اویل شش ) کردن !
این از نظر شما با توجه به سیر تکاملی ویروس چیز عجیبی هست ؟! نمسیس نسخه تکامل یافته Mr. X نیست ؟
اون دوستمون درست گفت شما متوجه نشدید !

ضمنن در رزیدنت اویل هفت اکثر موجودات جهش یافته و آلوده که به عنوان دشمنان بازی میشناسیم از سلاح استفاده میکنن
با این تفاوت که از زامبی ها و تایرنت های فقط اسلحه به دست ، تبدیل به زامبی ها و تایرنت های نابغه و ایده پرداز شدن که حتی قدرت کنترل ذهن هم دارن !

بیخیال دیگه ! قسمت هفت و دوست دارید ؟ باشه ، منم به عنوان بازی غیر رزیدنت اویلی تحسینش میکنم ولی دیگه اسطوره اش نکنید !

اسپنسرهای زمانه در رزیدنت اویل های 4 و 5 و 6 برای پاکسازی بیشتر ، زامبی ها رو تبدیل به گانادوس ( اویل چهار ) > ماجینی ( اویل پنج ) > جاوو ( اویل شش ) کردن !
این از نظر شما با توجه به سیر تکاملی ویروس چیز عجیبی هست ؟! نمسیس نسخه تکامل یافته Mr. X نیست ؟
اون دوستمون درست گفت شما متوجه نشدید !
من به اصلا وارد بحث خوب و بد بودن RE7 نمیشم، اجبار که نیست یکی خوشش میاد یکی نه.
اما چون این بحث در جواب ریپلای متنی که نوشتم ادامه پیدا کرد اینو مینوسیم:

شما میخوای بگی فرقی بین اینها نمیبینی؟
Re4-ganados.jpg Re5-zombie.jpg Capture.JPG Capture.JPG !!!؟

نمیدونم شما از اینها چطوری میخوای به این برسی که RE7 خوب هست یا بد.
اما خروجی صحبتتون برای من اینو میرسونه که برای توجیه طراحی دشمن های آبکی RE6 باید متوسل به نمسیس، یکی از بهترین های تاریخ بازیهای کامپیوتری شد؟

حاضرم شرط ببندم اگه میکامی پشت ساخت Re7 بود الان تا خدا مخالفای بازی تو آسمون برده بودنش قشنگ حاضرم شرط ببندم دیگه کار به جای رسیده که Re6 شماره ننگ سری بیشتر از هفت به سری وفادار بوده ! من میتونم سر مشکل داشتن نسخه هفت باهاتون بحث کنم یکمم زیر سیبیلی میتونم دلیل قبول نداشتنتون واسه نسخه هفت رو قبول کنم ولی دفاع از نسخه 6 اونم تو بحث طراحی دشمناش ؟؟!! بیخیال باو یـ دوربین ارزش این همه به در دیوار کوبیدن نداره ....

من به اصلا وارد بحث خوب و بد بودن RE7 نمیشم، اجبار که نیست یکی خوشش میاد یکی نه.
اما چون این بحث در جواب ریپلای متنی که نوشتم ادامه پیدا کرد اینو مینوسیم:

شما میخوای بگی فرقی بین اینها نمیبینی؟
View attachment 128423 View attachment 128425 View attachment 128427 View attachment 128426 !!!؟

نمیدونم شما از اینها چطوری میخوای به این برسی که RE7 خوب هست یا بد.
اما خروجی صحبتتون برای من اینو میرسونه که برای توجیه طراحی دشمن های آبکی RE6 باید متوسل به نمسیس، یکی از بهترین های تاریخ بازیهای کامپیوتری شد؟
چرا نبینم ! خیلی فرق بینشون هست مثل : رنگ پوست ، ملیت متفاوت و سلاح های متفاوت و چیزای دیگه که مشخصه
حالا انصافا خود شما اگر بخواید تصاویری که قرار دادید و بررسی کنید به چی میرسید ؟ به این نتیجه نمیرسید که بیل و شن کش و کلنگ سلاح سرد بودن که تبدیل شدن به سلاح گرم ؟
اصلا مگه توی رزیدنت اویل پنج سلاح گرم دست ماجینی ها نبود ؟!
مگه توی رزیدنت اویل چهار جک کرازر تبدیل به رزمی کار نشد ؟ گانادوس ها از آر پی جی استفاده نمیکردن ؟ مثال های زیادی هست ولی حوصله ای نیست .

اما درباره قسمت آخر حرفتون باید بگم ( با افتخار ) رزیدنت اویل شش رو یک رزیدنت اویل میدونم که مشکلات زیادی داشت از جمله محیط به شدت جنگی ( اکشن ) شده اش !
اما با وجود این اشکالات خیلی از استاندارد های رزیدنت اویل و با خودش داشت پس نقدش میشه کرد ولی بر عکس رزیدنت هفت نفیش نمیشه کرد .

رزیدنت اویل پنج از خیلی جهات بهتر از شش بود ، ضمن اینکه مبارزه با آلبرت خیلی حال داد ولی کشته شدن آلبرت بزرگترین ایرادش بود !
هنوزم در کنار نسخه چهار ، از پنج لذت میبرم ولی هفت چی داره که ازش لذت ببرم ...

در آخر اضافه میکنم که اصلا نسخه هفت موضوع مهمی برای من یکی که نیست چون اصلا رزیدنت اویل نیست ، بهتره توی تاپیک سایلنت هیل ازش دفاع بشه !!

• Wow
Reactions: IMANOKA
اما درباره قسمت آخر حرفتون باید بگم ( با افتخار ) رزیدنت اویل شش رو یک رزیدنت اویل میدونم که مشکلات زیادی داشت از جمله محیط به شدت جنگی ( اکشن ) شده اش !
اما با وجود این اشکالات خیلی از استاندارد های رزیدنت اویل و با خودش داشت پس نقدش میشه کرد ولی بر عکس رزیدنت هفت نفیش نمیشه کرد .

رزیدنت اویل پنج از خیلی جهات بهتر از شش بود ، ضمن اینکه مبارزه با آلبرت خیلی حال داد ولی کشته شدن آلبرت بزرگترین ایرادش بود !

در آخر اضافه میکنم که اصلا نسخه هفت موضوع مهمی برای من یکی که نیست چون اصلا رزیدنت اویل نیست ، بهتره توی تاپیک سایلنت هیل ازش دفاع بشه !!

خو بگو من یه بازی اکشن (خالص) دوست دارم؛ یه چیزی تو مایه های بازی ابرقهرمانی اویل 6 (حتی حالم بهم میخوره بهش بگم رزیدنت اویل). خو بگو من دوست دارم دشمنانم تو یه رزیدنت اویل اسلحه بدست باش. بگو دوست دارم یه عنوان بی منطق که هیچ ربطی به ریشه هاش نداشته رو بازی کنم؛ اگر اینارو میخوای، من سه تا از بازی های رزیدنت اویل کپکام نسل گذشته رو بهت معرفی میکنم.

چرا نبینم ! خیلی فرق بینشون هست مثل : رنگ پوست ، ملیت متفاوت و سلاح های متفاوت و چیزای دیگه که مشخصه
حالا انصافا خود شما اگر بخواید تصاویری که قرار دادید و بررسی کنید به چی میرسید ؟ به این نتیجه نمیرسید که بیل و شن کش و کلنگ سلاح سرد بودن که تبدیل شدن به سلاح گرم ؟
مگه توی رزیدنت اویل چهار جک کرازر تبدیل به رزمی کار نشد ؟ گانادوس ها از آر پی جی استفاده نمیکردن ؟ مثال های زیادی هست ولی حوصله ای نیست .

اصلا فکر کنم تو عمرم آشغالترین اویل 6( یکم اون قسمت لیون بهتر بود ) و resident evil raccoon city بود که بعد اون رفتن سراغ نسخه 7 که انصافا سبک بازی اویل رو 360 درجه عوض کرد و از ینواختی دراورد
تا حدودی اویل 7 شبیه اویل surviver زمان ps1 هستش
شما سبک اویل 7 رو با سایلنت هیل یکی میدونی؟
کجای اویل 7 شما شهری با سوت و کور مه آلود و زامبیهای متنوع کج و کوله میبینین؟
اصلا اینها به هم شبیه نیستن اتفاقا اویل 7 برای من در زمان کنونی بیشتر چسبید

شما سبک اویل 7 رو با سایلنت هیل یکی میدونی؟
کجای اویل 7 شما شهری با سوت و کور مه آلود و زامبیهای متنوع کج و کوله میبینین؟
اصلا اینها به هم شبیه نیستن اتفاقا اویل 7 برای من در زمان کنونی بیشتر چسبید
یکی نمیدونم ولی اویل هفت و بر روی سایلنت هیل اسکی میدونم !
شهر سایلنت هیل و جو مخوفش هنوز در زمان دموی سایلنت هیلیز معرفی نشده بود که توی اویل هفت قرار بدن !
نوش جونتون ..

اون محلی های شماره 4 و اون آفریقائی های 5 از نظر شما میشه با این عنکبوت مقایسه کرد؟
اصلا شکل پرزنت اونها اینطوری بود که اینها خانواده دارن و روابط و بعد اون کلیسا و کشیش و...
اینجا یکاره عنکبوت میبینی اسنایپ به دست!!! :))
واقعا 6 شبیه این ترشی ها بود که هرچی دم دست میاد میریزن توش.

کرازر اونجا باس بود، ما که بحثمون باس مثل کرازر یا نمسیس نیست، همه میدونیم باس ها تو این سری یکی از یکی بزرگتر و عجیبتر بوده و هست.
نمسیس نشد حالا کرازر؟ این نشد اون؟
100 درصد 5 بهتر از نسخه ششم بود، من خودم قبل اینکه 6 بیاد میگفتم چی بود این 5 گند زد به سری.
بعد تجربه 6 آرزوم بود که ای کاش حداقل 70-60 درصد نسخه 5 میبود.

خب خیلی خوبه که مشخص شد علاقه ای به RE7 نداری، من برعکس با احترام بنظر شما این نسخه رو هم RE میدونمش و هم شجاعانه ترین و بهترین نسخه ای که کپکام میتونست برای نجات این سری بسازه.
همیشه که نمیشه همه راضی باشن، اما مطمئنا بخش زیادی از طرفدارها راضی شدن و هم پلیرهای جدیدی جذب کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or