گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
82318738259813858412.jpg

وبسایت Metacritic که نقدهای منتشر شده از عناوین مختلف را جمع آوری می کند یک گزارش کلی از سال 2013 تهیه کرده است.
در پلتفرم ها کنسول PS4 در صدر جدول قرار می گیرد. Wii U و PS3 نیز به ترتیب در مقام دوم و سوم حضور دارند. در جدول زیر متوسط امتیاز کلیه عناوین یک پلتفرم را مشاهده می کنید:

مقایسه کنسول ها و PC
(از چپ به راست: تعداد بازی ها - بسامد عرضه نمرات - متوسط متا - بازی های با متا 90 به بالا - انحصاری های خوب با متای 75 به بالا)

91866487260025639285.jpg

کنسول های دستی

39846740803916474682.jpg

در بخش بازی ها نیز، Grand Theft Auto V بیشترین امتیاز را در سال 2013 از آن خود کرده است. جدول کامل بدین شرح است:

عناوین با متای بیشتر از 90
(تمامی پلتفرم ها بجز ios)

22770730671987137760.jpg

در آخر نیز به بازی هایی که بیشترین متا را در سال گذشته بدست آورده اند اشاره می کنیم:
The Walking Dead (سال 2012 با متای 95 بر روی Xbox 360)
Batman: Arkham City (سال 2011 با متای 96 بر روی PS3)
Super Mario Galaxy 2 (سال 2010 با متای 97 بر روی Wii)
Uncharted 2: Among Thieves (سال 2009 با متای 96 بر روی PS3)
عملکرد بازی ها و کنسول ها در سال 2013 چطور ارزیابی می کنید؟
Full Report
Via

2146-1-1322874837.jpg
Skyrim-Mods-Skyrim-HD.jpg
607-3-1322170188.jpg
واسه اینا gtx 780ti هم لازم نیستا :d
افسوس واقعا:(
بزار یه ذره نسخه کنسولی رو باpcمقایسه کنیم
81311474522897709670.jpg

21226124429279167539.jpg

31947864673512321786.jpg

76526437675657243509.jpg

17868839330417172448.jpg

28893119211340603330.jpg
زیادن دیگه ببخشید نشد همه رو مقایسه کنم

آخرین ویرایش:
افسوس واقعا:(
بزار یه ذره نسخه کنسولی رو باpcمقایسه کنیم
81311474522897709670.jpg

21226124429279167539.jpg

31947864673512321786.jpg

76526437675657243509.jpg

17868839330417172448.jpg

28893119211340603330.jpg
زیادن دیگه ببخشید نشد همه رو مقایسه کنم
واقعا منطق از در و دیوار این تاپیک میباره واقعا :دی
بحث سر قدرت هست میاین همچین پستایی میزارین؟ :|

خوب عزیز دلم الان میخوای منم برم تمام انحصاری های PC رو همینطوری با کنسول مقایسه کنم؟؟؟ اونقدر زیاد میشه که حجم اینترنتت جواب نمیده :دی
نمیدونم چرا هر چی میشه بحث انحصاری میکشید وسط جوری که انگار PC هیچ انحصاری نداره :|

بعضی پستا واقعا حالت تحوء به ادم میده من هنوز دلیل بعضی از پست را نمیفهم خوب اگه میتونید یه حرفی را از روی منطق پیش ببرید بحث کنید نه از روی احساس و فن بازی حالا یکی از کنسول خوشش یا یکی از پی سی دلیل نداره از روی فن بازی به یکی دیگه توهین کنه
مثل اون اقایی که اومده کفش رو کنسول گذاشته !8-|
یا شما دوست عزیزی که از استراتژیک یا mmo خوشت نمیاد دلیلی نداره اونا مار پله بدونی( بارها ایناتو تاپیک های مختلف تکرار کردید) وقتی این سبک طرفدارای زیادی داره و حتی مسابقه های جهانی هم داره ! دیگه از این مشخصتر که خود شما میخواستی موس نگا بخری و فهمیدی مخصوص این نوع سبک طراحی شده نباید این سولا از خودت
بپرسی اگه این یه سبک بیخود و خارج از رده بود دلیلی داشت شرکتی مثل ریزر بیاد این مدل را تولید کنه یا خیلی از شرکت های دیگه؟!

آخرین ویرایش:
شما لازم نیست موس و کیبورد بفروشی.اول بیا توضیح بده که کی TLOU واسه PS4 اومده تا بعد بریم سراغ بقیه ماجرا!!
عزیزم من کنسول باز نیستم و از بازی های اون هم خبر ندارم کی چی برای کدوم کنسول هست =)) مهم نیت عمل هستش :bighug:

به هر حال من هنوز متوجه نشدم چرا توی بازیسنتر این دوستانی که کنسول 300 دلاری دارند اینقدر تلاش میکنند سایرین رو مجاب کنند بگن که کنسول از PC بهتر هستش. قبلا اینجا از این خبر ها نبود :-/

نتیجه ای در نهایت از این تاپیک میگیریم:
دو تا سه میلیون اونم برای یه سال یا دو سال میدیم سیستم میبنیدم بعد مدام آپدیتش میکنیم آخرشم نمیتونیم RDR,GOW,GEOW,UNCHARTED,GTA V,MGS4,TLOU,HALO 4,و ......رو بازی کنیم اسم خودمونم میذاریم گیمر اصیل و حرفه ای و همه جا پز سیتممونو میدیم:bighug:

نگرفتی مطلبو =)) مگه من گفتم برا ماکروسافته ؟ :))

یه بنده خدایی میگفت pc بازی نداره در حال مرگه .. ماهم الان از بی بازی زدیم توکار املیتور مگه بده ؟=))
ولی از خبر کاملا مشخصه تعداد بازیهای pc چقدره :))

رو سیستم دوزاری . 2زار نمی ازه بیا رو سیستم من فیلم بگیرم ببین مثل باقلوا اجرا میشه :))

نمیدونم چند سالته که این حرفهارو میزنی ولی کلی بهت میگم لحن کلامت منو یاد داروغه کارتون رابین هود میندازه... سیستممون 2زاری( :-j ) خدا را شکر خودمون 2 زاری نیستیم....

تو اینکه گیم بیشتر رو کنسول میاد شکی نیست ولی pcهم لذن خودشو داره

شما همین dayz رو مقایسه کن ببین نسخه کنسولی داره یا نه!:دی
بحث این حرفا نیستش.بحث اینجاست که از نظر تنوع گیم کنسول خیلی بهتر از PC هستش.حتی نصف بیشتر بازی های کنسول هم واسه PC نیومدن.اون بازی هایی که حسین بهشون اشاره کردن تازه 10٪ از بازی های کنسول هستش که روی PC نیومده.

بحث این حرفا نیستش.بحث اینجاست که از نظر تنوع گیم کنسول خیلی بهتر از PC هستش.حتی نصف بیشتر بازی های کنسول هم واسه PC نیومدن.اون بازی هایی که حسین بهشون اشاره کردن تازه 10٪ از بازی های کنسول هستش که روی PC نیومده.
تنوع رو قبول دارم! چون PC انحصاری های معروفش بیشتر توی یک سبک هست ولی تعداد انحصاری رو به هیچ وجه!
هر پلتفورمی انحصاری های خودشو داره!

Xbox کلی بازی داره که روی PS3 نیومده! Ps3 کلی بازی داره که روی Xbox نیومده! PC هم شونصد هزار بازی داره که هر روز داره واسش منتشر میشه و روی کنسول منتشر نشده!
خوب چه ربطی داره؟؟؟

واقعا روت میشه بگی تنوع کنسول از pc بیشتره؟!! هنوزم میگم مشکل اینجاس که شما ملت تا بازی گرافیک خدا نباشه ادم حسابش نمی کنید واسه همینه اصلا بازی های مستقل واستون ارزش ندارن.

تنوع رو قبول دارم! چون PC انحصاری های معروفش بیشتر توی یک سبک هست ولی تعداد انحصاری رو به هیچ وجه!

Xbox کلی بازی داره که روی PS3 نیومده! Ps3 کلی بازی داره که روی Xbox نیومده! PC هم شونصد هزار بازی داره که هر روز داره واسش منتشر میشه و روی کنسول منتشر نشده!
خوب چه ربطی داره؟؟؟
ربطش به اینه که منظور کلی من این هستش که کلا از نظر تنوع گیم کنسول بهتر از PC هستش.مگه من اومدم گفتم که:
Xbox کلی بازی داره که روی PS3 نیومده! Ps3 کلی بازی داره که روی Xbox نیومده!
منکه نیومدم از نظر بازی انحصاری کنسولا رو مقایسه کنم.منظور کلی من از نظر تنوع گیم بودش.
واقعا روت میشه بگی تنوع کنسول از pc بیشتره؟!! هنوزم میگم مشکل اینجاس که شما ملت تا بازی گرافیک خدا نباشه ادم حسابش نمی کنید واسه همینه اصلا بازی های مستقل واستون ارزش ندارن.
اصلا شما مگه تو پست من میبینی که حرفی از گرافیک زده باشم!!من دارم میگم که تنوع گیم تو کنسول بیشتر از PC هستش.

خوب چه ربطی داره؟؟؟
گربطش اینه که از نظر این جماعت هر دستگاهی تلو هیلو گاو اینا نداشته باشه پس به درد نمی خوره

ربطش به اینه که منظور کلی من این هستش که کلا از نظر تنوع گیم کنسول بهتر از PC هستش.مگه من اومدم گفتم که:
Xbox کلی بازی داره که روی PS3 نیومده! Ps3 کلی بازی داره که روی Xbox نیومده!
منکه نیومدم از نظر بازی انحصاری کنسولا رو مقایسه کنم.منظور کلی من از نظر تنوع گیم بودش.

اصلا شما مگه تو پست من میبینی که حرفی از گرافیک زده باشم!!من دارم میگم که تنوع گیم تو کنسول بیشتر از PC هستش.
اون تنوع رو هم فقط در مورد بازی های Dota و Diablo و ... قبول دارم نه بقیه بازی ها!
اگه به تنوع باشه که اینقدر بازی ایندی هست که هر روزه داره واسه PC عرضه میشه که کلی هم تنوع داره! این یکی تموم میشه میری یکی بعدی! که بعضیا فکر میکنن بازی Indie اصلا بازی نیست و فقط TLOU و GTA بازیه :|

من دارم میگم که تنوع گیم تو کنسول بیشتر از PC هستش
با منبع و منطق پست بدین! تنوع برای شما چیه؟ رو pc که سبکای بیشتری هست! مثلا استراتژی رسما فقط روی pc هست! امثال دیابلو هم برای اینکه رو کنسول بشهانجامش داد کلا تغییر میدن!
اکشن اول شخص که حرفش رو نزنیم! تو سبک horor که علنا pc یه نسل جلوتره! مثلا outlast یه نمونشه که هنوز روی کنسول نیومده!
بازم خوشحال میشم بدونم تنوع از دید شما چیه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or