گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
82318738259813858412.jpg

وبسایت Metacritic که نقدهای منتشر شده از عناوین مختلف را جمع آوری می کند یک گزارش کلی از سال 2013 تهیه کرده است.
در پلتفرم ها کنسول PS4 در صدر جدول قرار می گیرد. Wii U و PS3 نیز به ترتیب در مقام دوم و سوم حضور دارند. در جدول زیر متوسط امتیاز کلیه عناوین یک پلتفرم را مشاهده می کنید:

مقایسه کنسول ها و PC
(از چپ به راست: تعداد بازی ها - بسامد عرضه نمرات - متوسط متا - بازی های با متا 90 به بالا - انحصاری های خوب با متای 75 به بالا)

91866487260025639285.jpg

کنسول های دستی

39846740803916474682.jpg

در بخش بازی ها نیز، Grand Theft Auto V بیشترین امتیاز را در سال 2013 از آن خود کرده است. جدول کامل بدین شرح است:

عناوین با متای بیشتر از 90
(تمامی پلتفرم ها بجز ios)

22770730671987137760.jpg

در آخر نیز به بازی هایی که بیشترین متا را در سال گذشته بدست آورده اند اشاره می کنیم:
The Walking Dead (سال 2012 با متای 95 بر روی Xbox 360)
Batman: Arkham City (سال 2011 با متای 96 بر روی PS3)
Super Mario Galaxy 2 (سال 2010 با متای 97 بر روی Wii)
Uncharted 2: Among Thieves (سال 2009 با متای 96 بر روی PS3)
عملکرد بازی ها و کنسول ها در سال 2013 چطور ارزیابی می کنید؟
Full Report
Via

نه اون ده تا 780 رو میزاریم واسه اجرا کرایسیس و بتلفیلد، تکنیک Tress fx واسه Tomb Raider، دایرکت ایکس 11 واسه بایوشاک، فیزیک واسه بتمن و صد تا بازی دیگه!:laughing:
در کنارش هم Gone Home و یه عالمه ایندی و شونصدتا MMO و استراتژی هم بازی می کنیم!!

با قسمت اول حرفتون موافقم.
ولی این شونصد تا mmo کیلویی چند؟ برا کنسول فن جماعت اینا 2 زار هم نمی ارزن.
برا بازی کردنشون هم یه لپ تاپ IBM کفایت میکنه.
جدا شما ها خسته نمیشین تو بازی عین هاچ زنبور عسل میدوین اینور اونور و سوسک و عنکبوت میکشین ؟
من میخوام موس Razer Naga Epic بگیرم منتها چون روش نوشته مخصوص mmo حالم بد میشه.

خیری سرتون pc gamer هستید باید بدونید یه بازی مثل لیمبو یا ... بدون گرافیک آنچنانی میتونه یا بازی عالی باشه من سگ خلاقیت هم به گرافیک نمیدم pc از نظر گرافیک درسته بهتره ولی از نظر بازی های انحصاری به گرده پای کنسول ها هم نمیرسه حالا برید یه pc پنج ملیونی ببندید ببینیم به نصف خدمات کنسول ها میره یا نه
بله حرفت درست خلاقیت مهم تر از گرافیکه.:d
اما مترو لست لایت رو کافیه یبار رو کنسول بازی کنی یبار رو Ultra و 1080 اونوقت متوجه میشی چقدر لذت بازی کردن بیشتر میشه. حالا این قضیه برای بایو شاک، بتلفیلد، آساسینز و غیره هم صادقه.
بعد میشه بگی اون نصف خدمات که گیمرهای PC ندارن چیه؟ چون یه The Last of Us نمیتونه یه سره نصف خدمات باشه، اگه میشه بقیه خدماتم بهمون توضیح بدین:d

- - -ویرایش - - -

جدا شما ها خسته نمیشین تو بازی عین هاچ زنبور عسل میدوین اینور اونور و سوسک و عنکبوت میکشین ؟
موقع بازی کردن به صفحه مانیتورت نگاه میکنی یا به موست؟:d

آخرین ویرایش:

خوشبختانه شما وضعیتت کاملا مشخصه و اون فتواهای تاریخیت در مورد وارکرفت رو هنوز یادمون نرفته!!
باشه از این به بعد چپ و راست میریم و زامبی میکشیم به جاش!!:lol:

اقا راجع به خبر بحث کنید اصل خبر تو بحث دوستان گم شده
راستی یه چیز جالب اینقدر این خبر برا بعضیا سنگین و غیر قابل تحمل بوده تو بعضی از سایتها و انجمنها خبر رو نصفه نیمه منتقل کردند اخرشم برنده رو یه کنسولی که سرو تهش چهارتا بازی تا حالا بیشتر نداره انتخاب کردند.:eek:
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم...
ضمنا یه بازی مثل tlu نهایتش تو همون یه بار فوقش دوباری که بازیش میکنی هر چی داره برا گیمر رو میکنه اما یه بازی مثل wow و به قول دوستان کیلویی سالهاست میلیون ها نفر دارن بازیش می کنن بععدم چقدر راحت به سلیقه این همه ادم توهین میشه چون اقایون این سبکو نمی پسندند.
یه جا یکی از همین دوستان کنسول باز مییاد میگه این انحصاریا pc همش ایندیه و به درد نخورن و دورش دیگه سر اومده بعد یه یکی دیگه از همون دوستان کنسول گیمر وقتی تو بحث گرافیک کم مییارن مییاد چارتا بازی ایندی رو مثال میزنه میگه خلاقیت خیلی مهمه این بازیا به صد تا بازی با کیفیت بالا مییارزه !!!
اگه منظور دوستان از خدمات ،بازی انحصاریه درست و حسابی کنسوله(که خدا رو شکر تعداد درستو حسابیاشونم تو امار این خبر دیدیم چقدر زیادند!!) که پی سی گیمر به خاطر بازیایی مثل همون بازی کیلویی ها به قول دوستان یا مثلا سالار همه بازی ها SC پی سی گیمره وگرنه کنسول گیمر میشدن دیگه حالا همه خدا رو شکر یه پی سی و کنسول تو خونه هاشون هست.اگه هم منظور شبکه انلاینه که استیم همه شبکه های رقیبو جا میگذاره...

آخرین ویرایش:
این منطق هست دیگه؟ :دی

خوب پس:
TLOU و Uncharted و Heavy Rain و ... کیلویی چند؟ برا PC فن ها اینا 2 زار هم نمیرزه!
برا بازی کردنشون یه دونه PS3 دست دوم هم کفایت میکنه!
جدا شماها خسته نمیشین یکی رو این ور و اون ور میبرید و باهاش آدم میکشید و زامبی میکشید و ...؟

آهان یادم رفت بگم! منم یک موس میخواستم بخرم عکس TLOU روش بود سر همین نخریدم :))

یجوری میگن کنسول انگار آدم نمیتونه بخره!!برای من یکی کنسول دیگه جذابیتی نداشت برای همین 8 ماه پیش کنسولا رو فروختم(یخورده هم کفاره دادم:d)با پولش PC خریدم.خعلی هم راضیم!

یجوری میگن کنسول انگار آدم نمیتونه بخره!!برای من یکی کنسول دیگه جذابیتی نداشت برای همین 8 ماه پیش کنسولا رو فروختم(یخورده هم کفاره دادم:d)با پولش PC خریدم.خعلی هم راضیم!

شما هم یک جوری گفتی PC که انگار ادم نمی تونه PC جمع و جور کنه :دی
بنده نه تنها تعداد زیادی از کنسول های دستی و غیر دستی رو دارم بلکه سیستم PCیم هم از امضای شما قوی تره :دی

برا بازی کردنشون یه دونه PS3 دست دوم هم کفایت میکنه!
اقا گفتیم ندارین؟
خودتونو گول میزنید؟ اول اخرش که کنسولو میخری و با کنسول بازی میکنهخو این که شد کنسول گیمینگ پ چه ربطی به PCداره؟:-/
مثل اینکه منم بگم یه pcمید رنج میخرم دوتاو روم باش بازی میکنم بعدم ردش میکنم بره
انصافا خیلی مسخرست این حرف
آهان یادم رفت بگم! منم یک موس میخواستم بخرم عکس TLOU روش بود سر همین نخریدم :))
رو کدوم موسی عکس انحصاری سونی رو میزنن؟ :blink:د لااقل بگو controller دلمون نسوزه

بازی سنتره یا فن سنتر ؟
به جان خودم حالم بد میشه هر تاپیکی میرم همین داستانه

ما با پی اس 4 اینکارا میکنیم بعد یکی مثله شما مییاد سرش دوا میکنه :دی د خیلی عقبید اخه نمیدونم وقتی ندیدی کیفیت رو پ یسی چقد میتونه بالاتر باشه چرا میااید بحث میکنید که چی بشه ئی سی این همه قطعه قول داره شما روتون میشه مییاید با کنسول 399 دلاری با اینهمه محدودیت مقایسه میکنید یکم پیشرفت کنید این بحث قدیمی بدرد نمیخوره باور کنین کنسول خیلی جلویه پی سی پچست من اینارو تجربه کردم و میکنم که میگم کیفیت ها زمین تا اسمون تفاوت دارن ولی نمیدونم این بحث مسخره واسه چیه دقیقا... تجربه گفته ثابت کرده واسم که یک گیم رویه پی سیه قوی صد شرف داره به هزارتا گیم رویه کنسول متاسفانه خیلی هاتون این کیفیتی که ما ازش حرف میزنیم رو ندیدیود مگر نه حتی از اسم مقایسه این دو با هم خجالت میکشیدید...چی میدونید چه حبره فقط حرفتون زیاده...
:))دادا کل افتخارات بشریت گذاشتی زیر پات ؟
میگم حالا قبل از اینکه پاتو بزاری رو کنسول auto aim فعال کرده بودی ؟ نشونه گیری راحت تر بشه :lol:

83912648330516867559.jpg
راستی از کفشت خوشم اومد از کجا خریدی :lol:

آخرین ویرایش:
خودتون بحث تعداد کارت وسط میکشید بعدش میاد دَم از قیمتش میزنید و به بقیه گیر میدید، جالبه ادامه بدید بیشتر مستفیض بشیم ...

پ.ن: من قبلا نظرم رو در مورد گیمینگ گفتم، و اشاره هم کرده بودم که کنسول میتونه انتخاب بهتری برای گیمینگ باشه و خرج کمتری نسبت به PC داره "البته اون خرج بیشتر با خودش برتری هایی هم میاره" اما یه عده از دوستان چه کنسول فن و چه PCفن کلا حدش رو گذروندن، یکی میگه استراتژی مگه بازیه واسه ما دو زار نمیارزه یکی میگه فلان بازی اینطوره، یکی میاد پا رو کنسول میزاره و ... ، حده یه چیزی هم که بگذره لوس میشه و چهره همه خراب رو خراب میکنه که الان به جایی رسیدیم به خاطر چند نفر داره طرف صحبت دوستان به کل طرفدارای یه پلتفورم شده
اگر هم خودم چیزی گفتم که کسی ناراحت شده عذر میخوام "با اینکه فکر نمیکنم چیزی گفته باشم و چیزایی هم که گفتم در جواب حرفای بی منطق بوده"

این حرف هم خیلی لوس و تکراری شده :d ولی باید گفت دیگه "هر کی هرچی داره باهاش لذت ببره و به علایق بقیه هم احترام بزاره"

بله حرفت درست خلاقیت مهم تر از گرافیکه.:d
اما مترو لست لایت رو کافیه یبار رو کنسول بازی کنی یبار رو Ultra و 1080 اونوقت متوجه میشی چقدر لذت بازی کردن بیشتر میشه. حالا این قضیه برای بایو شاک، بتلفیلد، آساسینز و غیره هم صادقه.
بعد میشه بگی اون نصف خدمات که گیمرهای PC ندارن چیه؟ چون یه The Last of Us نمیتونه یه سره نصف خدمات باشه، اگه میشه بقیه خدماتم بهمون توضیح بدین:d

- - -ویرایش - - -
در psn
1-pshome
2-بازی انحصاری که شما هم بهش اشاره کردید
3-الان مثلا پلاس با این قیمت ارزونش قراره 3 یا 4 ماه دیگه driveclub ر به همه کسایی که پلاس دارن بده این میدونی یعنی چی یه بازی تقریبا مفت با اون غظمت dc
4-با یه قیمت خیلی خیلی خیلی کمتر نسبت به pc همه ی این ها ر میده بازی های مولتی پلتفرم هم تا چند سال جواب میده مثل pc یا با فاصله ی خیلی کمتر البته بگم مثلا همین plantside2 سازنده هاش گفتن که گرافیک ps4 در حد ultra هست بقیه بازی ها هم مثل bf4 خدایی موتور گرافیکیش برا pcهست خداییش و سونی تو همین نسل قبل هم ثابت کرده برا همه که میتونی بازی هایی بسازه که چه از نظر خلاقیت چه از نظر گرافیک با بهترین بازی های pc رقابت کنه الان این بتل ر نگاه کنید با یه pc high end و ps4 مقایسه کرده بودن خیلی خیلی باید ریز میشدی تا ببینی کجا یه pc بهتره که تقریبا تو وسط جنگ هیچ کس به اینا دقت نمیکنه
دیگه با یک چهارم قیمت بهتر از این چی میتونی پیدا کنی
بهتره pc فن ها بیان یه pc هم قیمت ps4 مقایسه کنن اونوقت میفهمید سونی یا مایکرسافت چی دارن میدن به کاربراشون حالا کار ندارم مایکر یکم تو این ضمینه عقبه ولی خوب اون هم انتخابی هست برا کسایی که به کینکتش علاقه دارن خدایی نامردی بدون در نظر گرفتن هزینه و خدمات قضاوت کنیم
البته این هم بگم که pc به خاطر نداشتن یه کمپانی مشخص یکم از این نظر ها مشکل داره ولی اگه pc هم یه کمپانی مشخص داشن مثل سونی یا مایکر خدایی انخاب اول همه یه pc بعد کنسول

3-الان مثلا پلاس با این قیمت ارزونش قراره 3 یا 4 ماه دیگه driveclub ر به همه کسایی که پلاس دارن بده این میدونی یعنی چی یه بازی تقریبا مفت با اون غظمت dc
بیخیال ! استیم بدبخت که همینطوری دور همی بازی مجانی میده:دی همین 2-3 روز پیش هم L4D2 رو مجانی داد:دی اصلا بحث بزی مجانی نکنید!
بقیه بازی ها هم مثل bf4 خدایی موتور گرافیکیش برا pcهس
فرقش اینه الان اکثر pc بازا دارن این بازیرو 4k اجرا میکنن اما رو ps4 1080!!!
منم قبول دارم تو بحث قیمت درست نیست مقایسه کردن این دو اما آخه یه عده میان حرفای نا مربوط میزنن که pc انحصاری نداره و...!!! تنها مشکلی که باعث شده فروش بازیهای pc کم باشه piracy خیلی زیادشه

^ Logic of the Year=))=))

همین شونصد تا mmo که شما میگین هم تعداد پلیرشون هم در آمدی که واسه شرکتشون اینجاد میکنند "شونصد" برابر گیم های شماست.

یه اصطلاحی هست میگه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه زکی، منم خیلی دلم میخوای 5s بخرم ولی چون روش عکس سیب داره حالم بد میشه از سیب خوشم نمیاد :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or