این حرفی که شینو بی میزنه، به طرز خنده داری ابلهانه است... یعنی چند صد هزار یا دو سه میلیون نسخه بیشتر از یه بازی فروختن.. که تازه باید سهم هم بدن بیشتر از درآمد میکرو ترانس اکشن ها و اشتراک پلاز و و و و سهم 30 درصدی روی هر بازی در میاد برای سونی؟؟؟ یه بخش ماجرا رو میبینن... بخش ریزشی ماجرا رو نمیبینن؟؟؟
این حرفا رو جدی میزنن؟ وقتی اون پنچر میشه تحلیل گر صنعت بازی، اینها هم میشن اینفلوئنسر هاش
فکر میکنم دو سه ماه پیش بحث شد که گفتم این اتفاق برای سونی هم میوفته و اونموقع گفتم دو تا سه سال دیگه .که یه سال زودتر شده.
اونجا بحثهای مربوط به افزایش زمان و هزینه رو مطرح کردم.صحبت از سود میکنی ،مثلا کل سود گیمینگ با تمام پلاسها و ... تو 2017 که این اومد 1.8 میلیارد دلار بوده.اگه بخواد pc براش یه سود 50 میلیون دلاری بیاره. قطعا براش مهمه.
و در طرف مقابل همونطور که میتونه فن هاردکور بریزونه ،ممکن فن از سمت pc هم به کنسول ببره.
من خودم فکر میکنم تو این برهه اگه بازیهایی بخواد ریلیز بشه بازیهایی مثل بلادبورن ،اسپایدر ،همین هورایزون و dreams شانس بالایی دارن.چون همشون تک قسمتی هستند و راحت میشه ریلیز کرد و عقبه ای ندارن ولی برای آنچارتد و گیرز نسخه های قبلی لازمه.
این طولانی شدن زمان ساخت و هزینه ،باعث شده دیگه نتونن به اون درآمد مد نظر در زمان مورد نظر برسن. تو جاهای دیگه میگه ،فقط درآمد قسمت ps now افزایش داشته که اینم عادیه تا حدی،چون آخر نسله ولی در آمد نقطه به نقطه سه ماهه دوم 2019 به 2018 هم در سخت افزار و هم نرم افزار کاهش داشته.
در کل فکر میکنم ،سونی اومده تست کنه خودش.ببینه pc هم میتونه یه کمکی مناسب برا اون مثل مایکرو باشه یا نه.به نظرم به امتحانش میارزه، و عنوان خوبی هم انتخاب کردده ،محبوبه. زمان زیادی ازش گذشته . فروشش خوب بوده 10 میلیون ولی عالی نبوده.
و یه فروش 2-3 میلیونی هم نشون میده کار سونی درست بوده.
برخلاف دوستان به نظرم سونی کار به شدت مشتری پسند و درستی کرد
دقیقا سال 2019 و 2020 اومد برنامه آیندش رو مشخص کرد درست در پایان نسل و قبل شروع نسل جدید
به نظرتون نمیتونست وایسه این کارو مثلا سال 2023 بکنه وقتی که کلی کنسول فروخته بود؟
ولی الان خیلی شیک دار به مخاطبش پیام میده نسل بعد هر لحظه ممکنه بازیامون رو PC عرضه شن و مشتری با آگاهی از این که نسل بعد انحصاری در کار نیست میره سراغ PS5 و اون کسی که برای انحصاری کنسول میخرید یا با PC راحت تره یا هرچی هم تکلیفش رو میدونه
پس انتقاد از سونی به خاطر این حرکت درست نیست به هیچ وجه چون اتفاقا داره تکلیف مشتری رو برای نسل بعد مشخص میکنه
موافقم ،عین کاری که با ds کرده و همه رو مسخره کرده بود با برچسبش .
رو اینجا نکرده.