گزارش: Horizon: Zero Dawn در سال جاری میلادی از طریق Steam و Epic Games Store به PC خواهد آمد

Hamid Payne

کاربر سایت
797864.jpg

منابعی مورد اعتماد به وبسایت Kotaku اعلام کرده اند که ساخته تحسین شده استودیو Guerrilla Games برای PlayStation 4 یعنی Horizon: Zero Dawn امسال به کامپیوترهای شحصی خواهد آمد.
به گفته 3 منبع آگاه به برنامه های Sony، این شرکت در حرکتی بی سابقه عنوان Horizon: Zero Dawn را به PC خواهد آورد تا به سنت عرضه انحصاری ساخته های استودیوهای داخلی خود بر روی کنسول های PlayStation پایان داده و آینده عناوین اختصاصی خود را طور دیگری رقم بزند. اکنون سه سال از عرضه Horizon می گذرد و این بازی برای اولین بار به پلتفرم دیگری خواهد آمد. منابع Kotaku از عرضه همزمان این بازی بر روی Steam و Epic Games Store خبر داده اند (البته این مسئله هنوز نهایی نشده است). از زمان تصاحب استودیو Guerrilla در سال 2005 توسط Sony...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
واقعا نمیقهمید؟
یک بازی تک نفره که الان 10$ میشه تهیه اش کرد.
خدمتشو کرده! عنوان لانچ - انحصاری و.....
الان سونی میاد بازی رو پلتفرم دیگری عرضه میکنه با قیمت کامل. در استوری مثل استیم وقتی سونی قرار داد میبنده 30% رو به استیم میده! ( قبل این قرارداد valve اومده با مایکروسافت و سایرین بسته و تنها وجه رو به ولو میپردازه ) پس سونی چیزی حدود 40-42 دلار براش میمونه. فروش نسخه ps4 چقدر بوده؟ 10 میلیون؟ هر چه بود شما بگو pc حدودا 50% گمتر بفروشه! ( بلند مدت ) کوتا مدت 1 میلیون !! محاسیه کنید پول خوبی مبشه برای عنوانی که دیگه سود نداره. (اپیک 12 % )
بحث ریزشی هم اون فن های بی عقل کمتر از 5 درصد هستند. جدا از اون بحثی که مثلا gow را من روی پلی 4 گرفتم اگر روی pc هم بیاد 60 دلار هم اونجا میدم.......
عنوان لانچ؟ جالبه هورايزن لانچ تايتلع :D
يعد جدا فكر كردي الان بياد رو استيم قيمتش شصت دلاره؟
مثلا بلادبورن هم بياد شصت دلاره حتي كيلزون اصلا هم سال ساخت مهم نيست:D

اينكه مشخصه سونس از قروشش سود مي كنه ولي براي كسايي كه از اين كنسول لامصب فقط به انحصاري مي نازيدن زجر اوره همين:D

این حرفی که شینو بی میزنه، به طرز خنده داری ابلهانه است... یعنی چند صد هزار یا دو سه میلیون نسخه بیشتر از یه بازی فروختن.. که تازه باید سهم هم بدن بیشتر از درآمد میکرو ترانس اکشن ها و اشتراک پلاز و و و و سهم 30 درصدی روی هر بازی در میاد برای سونی؟؟؟ یه بخش ماجرا رو میبینن... بخش ریزشی ماجرا رو نمیبینن؟؟؟

این حرفا رو جدی میزنن؟ وقتی اون پنچر میشه تحلیل گر صنعت بازی، اینها هم میشن اینفلوئنسر هاش
همشون مزخرف میگن الان فاز مهربونی ما همه یکی هستیم گرفتن.سونی داره یه بازی که نماد PS هست رو واسه یه پلتفورم دیگه منتشر میکنه 2 روز دیگه دیدی Uncharted و TLOU هم اومدن اصلا
تعجب نکن با این فرمونی که داره سونی میره بعید نیست. به شخصه من خودم دیگه هیچ وقت تو بحث های جنگ کنسولی شرکت نمیکنم چون به من دیگه ثابت شده این شرکت ها فن بیس و کمیونیتی براشون
مهم نیست وقتی واسه اونا مهم نیست چرا واسه من باشه ؟ من دیگه فقط کنسولم رو میخرم بازی که خوشم اومد رو میخرم دیگه برام مهم نیست کی چی کار میکنه :D

آخرین ویرایش:
همشون مزخرف میگن الان فاز مهربونی ما همه یکی هستیم گرفتن.سونی داره یه بازی که نماد PS هست رو واسه یه پلتفورم دیگه منتشر میکنه 2 روز دیگه دیدی Uncharted و TLOU هم اومدن اصلا
تعجب نکن با این فرمونی که داره سونی میره بعید نیست. به شخصی من خودم دیگه هیچ وقت تو بحث های جنگ کنسولی شرکت نمیکنم چون به من دیگه ثابت شده این شرکت ها فن بیس و کمیونیتی براشون
مهم نیست وقتی واسه اونا مهم نیست چرا واسه من باشه ؟
حالا شما یـ جوری میگی که انگار سونی قرار ـه از شما بکنه بده به بقیه ؟ والا من خودم فک میکنم سونی داره ریسک بزرگی میکنه اونم واسه مقابله با گیم پس ماکرو و آینده استریمینگ بازی ها به فرض هم اگه بخواد ضرر کنه قطعا تعهدش به فن هاش که محصولات با کیفیت هستش رو انجام داده نهایتش اگه دید براش خیلی نمیصرفه عقب میکشه حالا چجوری میشه که به فن بیس و کامیونیتیش احترام نمیزاره رو درک نمیکنم !! چاه نفت نیست که PC گیمرا سهم فن های خود کنسول رو بخورن ؟ میخواد آپشن اضافه بزاره شما مختاری محصولش رو تهیه کنی یا نه فن بازی دیگه این وسط سیخی چنده ؟

آخرین ویرایش:
اگه فن بوييسم كور رو بذاريم كنار
واقعا انتشار حتي رو پلتفرم رقيب هم مهم نيست مثلا يه بازي الان رو. گيم پس ميشه فيري بازي كرد مثله outer worlds حالا اين بازي با ٦٠ دلار روي پلي فور هم هست جه عيبي داره؟
مهم اينه براي من كه كنسول رو خريدم چه امكانات اضافه اي نسبت به ساير كنسولها داره
وگرنه همه سوني فنها اين بازي و گادو انچارتد و غيره رو با يك چهارم قيمت يه پي سي گيمينگ زدين و پلاس هم كه اكثر انحصاريها نميخواد

يه منطق تو هوا داشتين كه كنسول بخاطر انحصاريهاش مهمه كه اون پوكيده :D

تعجب نکن با این فرمونی که داره سونی میره بعید نیست. به شخصی من خودم دیگه هیچ وقت تو بحث های جنگ کنسولی شرکت نمیکنم چون به من دیگه ثابت شده این شرکت ها فن بیس و کمیونیتی براشون
مهم نیست وقتی واسه اونا مهم نیست چرا واسه من باشه ؟ من دیگه فقط کنسولم رو میخرم بازی که خوشم اومد رو میخرم دیگه برام نیست کی چی کار میکنه :D
این بازی تاریخ مصرفش روی ps4 تموم شده ولی بازی‌های مثل دیترویت و دث استرندینگ خیلی زود برای pc منتشر شدن شاید بخاطر خوب نفروختنشون باشه

این حرفی که شینو بی میزنه، به طرز خنده داری ابلهانه است... یعنی چند صد هزار یا دو سه میلیون نسخه بیشتر از یه بازی فروختن.. که تازه باید سهم هم بدن بیشتر از درآمد میکرو ترانس اکشن ها و اشتراک پلاز و و و و سهم 30 درصدی روی هر بازی در میاد برای سونی؟؟؟ یه بخش ماجرا رو میبینن... بخش ریزشی ماجرا رو نمیبینن؟؟؟

این حرفا رو جدی میزنن؟ وقتی اون پنچر میشه تحلیل گر صنعت بازی، اینها هم میشن اینفلوئنسر هاش
هیچ ریزشی نیست آخر نسله دیگه ps4 هم رو به اتمام می‌ره برای ps5 سونی

برخلاف دوستان به نظرم سونی کار به شدت مشتری پسند و درستی کرد
دقیقا سال 2019 و 2020 اومد برنامه آیندش رو مشخص کرد درست در پایان نسل و قبل شروع نسل جدید
به نظرتون نمیتونست وایسه این کارو مثلا سال 2023 بکنه وقتی که کلی کنسول فروخته بود؟
ولی الان خیلی شیک دار به مخاطبش پیام میده نسل بعد هر لحظه ممکنه بازیامون رو PC عرضه شن و مشتری با آگاهی از این که نسل بعد انحصاری در کار نیست میره سراغ PS5 و اون کسی که برای انحصاری کنسول میخرید یا با PC راحت تره یا هرچی هم تکلیفش رو میدونه
پس انتقاد از سونی به خاطر این حرکت درست نیست به هیچ وجه چون اتفاقا داره تکلیف مشتری رو برای نسل بعد مشخص میکنه

فکر میکنم دو سه ماه پیش بحث شد که گفتم این اتفاق برای سونی هم میوفته و اونموقع گفتم دو تا سه سال دیگه .که یه سال زودتر شده.
اونجا بحثهای مربوط به افزایش زمان و هزینه رو مطرح کردم.صحبت از سود میکنی ،مثلا کل سود گیمینگ با تمام پلاسها و ... تو 2017 که این اومد 1.8 میلیارد دلار بوده.اگه بخواد pc براش یه سود 50 میلیون دلاری بیاره. قطعا براش مهمه.
و در طرف مقابل همونطور که میتونه فن هاردکور بریزونه ،ممکن فن از سمت pc هم به کنسول ببره.
من خودم فکر میکنم تو این برهه اگه بازیهایی بخواد ریلیز بشه بازیهایی مثل بلادبورن ،اسپایدر ،همین هورایزون و dreams شانس بالایی دارن.چون همشون تک قسمتی هستند و راحت میشه ریلیز کرد و عقبه ای ندارن ولی برای آنچارتد و گیرز نسخه های قبلی لازمه.
این طولانی شدن زمان ساخت و هزینه ،باعث شده دیگه نتونن به اون درآمد مد نظر در زمان مورد نظر برسن. تو جاهای دیگه میگه ،فقط درآمد قسمت ps now افزایش داشته که اینم عادیه تا حدی،چون آخر نسله ولی در آمد نقطه به نقطه سه ماهه دوم 2019 به 2018 هم در سخت افزار و هم نرم افزار کاهش داشته.
در کل فکر میکنم ،سونی اومده تست کنه خودش.ببینه pc هم میتونه یه کمکی مناسب برا اون مثل مایکرو باشه یا نه.به نظرم به امتحانش میارزه، و عنوان خوبی هم انتخاب کردده ،محبوبه. زمان زیادی ازش گذشته . فروشش خوب بوده 10 میلیون ولی عالی نبوده.
و یه فروش 2-3 میلیونی هم نشون میده کار سونی درست بوده.
برخلاف دوستان به نظرم سونی کار به شدت مشتری پسند و درستی کرد
دقیقا سال 2019 و 2020 اومد برنامه آیندش رو مشخص کرد درست در پایان نسل و قبل شروع نسل جدید
به نظرتون نمیتونست وایسه این کارو مثلا سال 2023 بکنه وقتی که کلی کنسول فروخته بود؟
ولی الان خیلی شیک دار به مخاطبش پیام میده نسل بعد هر لحظه ممکنه بازیامون رو PC عرضه شن و مشتری با آگاهی از این که نسل بعد انحصاری در کار نیست میره سراغ PS5 و اون کسی که برای انحصاری کنسول میخرید یا با PC راحت تره یا هرچی هم تکلیفش رو میدونه
پس انتقاد از سونی به خاطر این حرکت درست نیست به هیچ وجه چون اتفاقا داره تکلیف مشتری رو برای نسل بعد مشخص میکنه
موافقم ،عین کاری که با ds کرده و همه رو مسخره کرده بود با برچسبش .
رو اینجا نکرده.

• Like
Reactions: shooshcity
دقیقا وقتی میبینم ما داشتیم مثل یه فن ساپورت میکردیم، از حماقت خودم خندم میگیره... بعضی ها فکر میکردن فن بازی ما محدود میشه به فروم و کل کل...

من که همین دو روز پیش رفتم یه بازی ظرفیتی گرفتم... هکم بشه، هک میکنم... گور باباشون...

فقط تو یه جمله منو قانع کن که چطور ممکنه همون اندازه که ریزش دارن، این کار باعث میشه همون اندازه pc گیمر سمت کنسول بره؟؟ دقیقا برای چی باید بره؟

این اولا افت درآمده... هیچ ربطی به دخل و خرج نداره...
دوما سال آخر هر پلتفرم کاهش فروش و درآمد طبیعی ترین اتفاق میکنه...
سوما سونی مگه چند تا بازی می‌سازه که بخواد فشار مالی باشه براش...

کلا این توجیح ها دست چندمیه...
یه آمار از ریزش احتمالی به من بده تا منم قانع کنم.
از آینده کی خبر داره.
نتیجه اون راضی کرد اونها رو. مایکرو یه پشتیبان خوب یافت . کنارش رفت کلی استودیو خرید . اکوسیستمشو راه انداخت و ...............
نتیجهه آخر اون شد.که الان میدونن کلی بازی براشون داره ساخته میشه. اما با اون شرایط ،میتونست اینکار رو بکنه.
پس نیاز داره یا:1. تیم بزرگ بشه که بتونن بیشتر بسازن که بازم افزایش هزینه هست و نکته اینجاست این افزایش هزینه باعث فروش بیشتر نسخه میشه یا نه. که به نظر نمیشه ،پس نیاز به یه همراه هست که اونم بخره. کاری که مایکرو کرد گفت بیا بشو کمکی
2.یا با همین شرایط برن که کاهش تعدا ساخت در نهایت میشه کاهش فروش و اون میشه کاهش سود.

یه آمار از ریزش احتمالی به من بده تا منم قانع کنم.
از آینده کی خبر داره.
نتیجه اون راضی کرد اونها رو. مایکرو یه پشتیبان خوب یافت . کنارش رفت کلی استودیو خرید . اکوسیستمشو راه انداخت و ...............
نتیجهه آخر اون شد.که الان میدونن کلی بازی براشون داره ساخته میشه. اما با اون شرایط ،میتونست اینکار رو بکنه.
پس نیاز داره یا:1. تیم بزرگ بشه که بتونن بیشتر بسازن که بازم افزایش هزینه هست و نکته اینجاست این افزایش هزینه باعث فروش بیشتر نسخه میشه یا نه. که به نظر نمیشه ،پس نیاز به یه همراه هست که اونم بخره. کاری که مایکرو کرد گفت بیا بشو کمکی
2.یا با همین شرایط برن که کاهش تعدا ساخت در نهایت میشه کاهش فروش و اون میشه کاهش سود.

خود من.... خلاص :D

نه ولی جدی خیلی تو اقلیت اید
اختلاف فاحش بین عرضه روی پلی استیشن و PC، قیمت و ویژگی های پلی استیشن و در دسترس بودنش و...
خیلی عامل تو فروش پلی استیشن دخیله
بعد در نظر بگیر ایکس باکس بدون خیلی از این موارد تونسته کلی جلو ریزش رو بگیره با ترفند های مختلف
الانم حسابی کار و بارشون گرفته، کسی نمی تونه بگه تن شون به زمین گرم چسبیده... سونی هم همین طور

نه ولی جدی خیلی تو اقلیت اید
اختلاف فاحش بین عرضه روی پلی استیشن و PC، قیمت و ویژگی های پلی استیشن و در دسترس بودنش و...
خیلی عامل تو فروش پلی استیشن دخیله
بعد در نظر بگیر ایکس باکس بدون خیلی از این موارد تونسته کلی جلو ریزش رو بگیره با ترفند های مختلف
الانم حسابی کار و بارشون گرفته، کسی نمی تونه بگه تن شون به زمین گرم چسبیده... سونی هم همین طور
چه جوری آنقدر با اطمینان نظر میدید؟؟... حداقل بزارید سال اول ps5 بگذره بعد اینطوری فکت بدید....

فکر کنم تنها برگ برنده ای که الان سونی داره روش حساب میکنه گروگان گرفتن اکانت های ملته...

فعلا منتظر کنفرانس ماه دیگه بشیم ببینم برنامشون چیه

اگه کار مایکرو گرفته بود بعد 7 سال یه آمار فروش میداد

اصلا پستا رو می خونم مخم داره سوت می کشه :-"

تا دیروز سونی براشون حکم خدا داشت الان که یه بازی که سه سال پیش حالش رو بردن داره واسه یه عده دیگه هم میاد که اونا هم یه حالی ببرن دارن فحش می دن به سونی :|:D

من نمی فهمم فن چی بودین شماها دقیقا؟ تو بازی های که می تونین بکنین تغییری ایجاد شد؟ تازه با در آمد بیشتر شاید بازی های بیشتر و بهتر هم بتونه بسازه سونی. فن بودن براتون حکم پز دادن داشت فقط؟ :-":D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or