خواهشا با اون سیستیمی که تونستن 20 فریم بگیرن هم اشاره کن .همون سیستم رو الان ببندی بالای 50 تومن پولشه .یادمه قرار بود قبل اومدن PS4 شبیه سازش هم بیاد چون شبیه به PC بود سخت افزارش
چی شد پس ؟ من خودم این شبیه ساز رو تست کردم با سیستم خودم که CPU خوبیم داره به زور 10 فریم گرفتم تو Uncharted . هنوز خیلی خیلی کار داره شما فعلا یه نسل دیگه منتظر باش شاید تونستید بازی
15 سال پیشو 30 فریم ثابت بگیری
من متوجه نشدم الان روی صحبتتون با منه که میگید برای اجرای بازیای Ps3 و ps4 باید سالها منتظر بمونم یا دارید نظرشخصی تون رو راجب تکمیل این شبیه ساز میگید ؟
( لطفا اینو اول مشخص کن
) اگه قراره چشمتون رو روی اخبار و اتفاقات اخیر ببندید و صرفا قصدتون ترول و تیکه س که من خودم پایه ام
متاسفانه اطلاعات شما نسبت به هزینه جمع آوری سیستم و شخص بنده به زیر صفر میل میکنه و کاملا بی اساسه . انقدی از خدا سن گرفتم که بدونم بحث کردن با آدمایی که نمیخوان یه چیزایی رو قبول کنن بی فایده س ( البته اصلا روی صحبتم با شما نیس چون شما رو نمیشناسم و کلی میگم ! ) . اللخصوص فن بوی جماعت ! برا همین معمولا به نظرشخصی اکتفا میکنمو پیگیر نقل قولهایی که میشه ازم نیستم ( یه وقتایی ام مث الان هستم چون برای شفاف سازی لازم بود
)
خب از کجا شروع کنم ؟؟
یه سوالی که ذهن منو سالهاس مشغول کرده و متاسفانه مدتهاس که تو فروم از کاربرای PS میبینمو رایجه همین خود بزرگ پنداری و حس متفاوت بودنشون نسبت به بقیه س . نمیدونم شاید بخاطر سن نسبتا پایینشون باشه نمیدونم ! تفکر این افراد سلا پهنا تو حلقم ینی
الان هرکسی که همسو با شایعات پیرامونه عرضه عناوین PS روی PC هستو از این اتفاق استقبال میکنه از پشت مانیتور میخواید یقه شو بگیرید ها ؟
میگم دیگه خیلی ار کاربرای اینجا حرف همو نمیفهمن یا نمیخوان که بفهمن . پس با ادامه بحث بین ۲ طرف دردی دوا نمیشه . چون هیچکسی نمیخواد از نظرات شخصیش پا پس بکشه . خدارو شکر من جزو هیچکدوم از دو دسته نیستمو مطمینم بازیای PS یه روزی ام روی PC عرضه شه هیچ حس خاصی بهم دس نمیده . چون موقع رلیزشون سر وقتش اکثرشونو انجام دادم .
بریم سر اصل مطلب . پستی که بنده دادم ' صرفا جنبه ی خبری بود و چیزی از خودم زیاد و کم نذاشتم که یه سریاتون شمشیرارو از غلاف درآوردین
تهشم نظرشخصیمو لحاظ کردم چون واقعا این اتفاق داره میوفته و بازیای PS داره از انحصارش خارج میشه . که میتونه یه دلیلش شبیه ساز کنسول سونی باشه . میتونه ام نباشه . صرفا نظر شخصی من بود. متاسفانه یا خوشبختانه بازیای PS3 دارن بخوبی روی PC طوری که بشه حتی تمومش کرد اجرا میشن . به عنوان تست ماهها پیش دیدم مقدار زیادی از حجمم داره میسوزه و هدر میره از روی کنجکاوی GOW3 رو دانلود کردمو بدون هیچ مشکلی اجراش کردم و چنتا مرحله هم رد کردمو یبارم کرش نکرد . نه افت فریمی هیچی ! سیستمم بگم خنده ت میگیره ! مال سال 2014 عه
cpu 4790 / main Z97 MSI / اینارو من کلشو فکنم اون موقع ۲.۵ خریدم . کارتمم دروغ نگم تابستون امسال عوض کردمو یه 1080TI خریدم ۶ تومن
رم و هارد و پاور هم که هیچی نگیم بهتره ! الان سرجم اینارو بخری از تو بازار من بعید میدونم بالای ۱۵ تومن بشه . امیدوارم دلخور نشی اما فقط یه نفر که علمشو نداره میگه هزینه بستن یه PC حرفه ای میشه ۵۰ تومن .
من اینجا نیومدم که به شما و دوستان دیگه چیزی رو ثابت کنم . نیازی ام نیس . دوستان من کاملا با مدل رفتاری من آشنا هستن و منو خیلی خوب میشناسن . تا اونجا که تونستم سعی کردم تو بحثای اینچنینی شرکت نکنم . چون جز ناراحتی و دلخوری ۲ طرف از هم چیزی درنمیاد . سنمم دیگه جوابگو نیس . دنبال ثابت کردن چیزی ام به کسی نیستم . اما چون تاحالا یه پست از من تو بخش PS نیستو حیطه کاریم فقط و فقط به PC مربوط میشه معنیش اینه که من PS نداشتمو نمیتونم بخرمو و با شبیه ساز درپیت باید انجامش بدمو و باید ۱۵ سال واسم تا بتونم تجربه ناب عناوین سونی رو یه روزی انجام بدم مومن ؟
این بحثاس که میگم ماها حرف همو نمیفهمیم و متاسفانه آخرش ختم میشه به کل کل و دعوا .
واقعا خودمم حس خوبی ندارم این پستو دارم میدم . چون خیلی محتوای خاصی برای مخاطب نداره . اما امیدوارم یه روزی برسه دوستان PS فن ( نه همشون ! ) به این درک برسن که تنها انسانهای روی زمین نیستن که میتونن انحصاریای سونی رو انجام بدن که بابت یه همچین چیز مسخره و کوچیکی حس فخر فروشی میکنید ( من که بعید میدونم اما الهی آمییین
) دوست خوبم طبیعتا حرفایی که زدم شاید خیلیاش به سوال و پست شما مربوط نشه اما چون منو مخاطب قرار دادی لازم دونستم که یه سری حرفارو بزنم که شاید خیلیاش به شما مربوط نمیشه و کلی گویی بود . سرتم درد آوردم
خلاصه که PC فنا هم ممکنه PS داشته باشنو صداشون درنیاد
این سومین PS4 یی بود که از ۲۰۱۳ تا الان خریدمو رد کردم رفت . تازه uncharted 4 عم توش هس
امیدوارم دیگه وولووک نیوفته تو جونم این دم آخری یکی دیگه بخرم
!
فروش - PS4 1tb Slim تمییز + تعدادی بازی اورجینال