سونی در این برهه بازی دی وان احتمالا نمیده، این سرویس بدرد بازی ای میخوره که بخش مولتی داشته باشه و dlc
تا با اونا هم بکشونه طرفو به تمدید و هم درآمد جانبی بگیره.این ایرادو رفع کنه، سونی هم دی وان ممکنه بکنه.
میتونه با بازی تردپارتی انجام بده ولی هزینش بالا ممکنه بشه ولی بکوارد ممکنه کمکی باشه در این راه.
سونی میتونه بعد یه مدت (مدت زمان اختیاری و به سلیقه کاربرا، من میگم بازه یک تا دو ساله) بده روش و همون موقع هم بده رو pc.
حتی عنوان flight simulator هم تو لیست صد تا حضور داشت.
کسی که بخواد میخره و در کنارش این سرویسها هم میتونه افرادی رو مثل ایرانیها جذب کنه که دنبال خرید دسته دوم و بازیهای آفلاین و ... هستن که سودی به شرکتها نمیرسونن ولی با این روش سودی از اونها هم میرسه.
الان حدود 1.2 میلیون
یکماه اول با فروش زیر 1 میلیون به 24 بازی رسیده
Flight Simulator که حدود 700 هزار نسخه فروخته
اصلا فروش fh5 چه ارتباطی به سایر بازی ها داره ؟ هر بازی بر اساس هزینه ساخت خودش باید به سود دهی برسه
اگه پول ددی نبود عمو فیل با چه روشی 500 تا 600 میلیون درامد لانچ
Halo Infinite جبران می کرد ؟ ( اون هم بازی که شایعه بود بیش از 500 میلیون دلار برای ساختش هزینه شده )
حالا جدا از شوخی و کلکل این راهی که جیم رایان داره میره من میپسندم و به نفع گیمره داره تموم میشه. باز خدا پدر و مادر فیل اسپنسر بیامرزه که این رقابت رو داره ایجاد میکنه. مثلا الان دارم صفحات اجتماعی رو نگاه میکنم ملت دارن کیف میکنن که گاد او وار رو بازی میکنن کلی تعریفو تمجید، خب الان هم ناشر راضی که درامدش بیشتر شده هم دولوپر راضی که بازیش رو بیشتر تجربه میکنن خب این وسط مشکل چیه؟! مطمعنا این اسپارتاکوس هم بیاد همینه. من فقط امیدوارم حالا که جیم رایان داره از سیاست های ایکس باکس "ایده" میگیره این بکوارده رو هم راه بندازه ما چندتا بازی مونده از پلی استیش ها رو بزنیم که مردیم از خماری! مخصوصا این متال گیر 4 رو!
خود جیم رایان تو یه مصاحبه گفته یه مدلی داریم که در پاسخ به گیم پس قراره عرضه کنیم. البته این بعد از این مصاحبه ای بود که من گذاشتم.
ایده ؟
ps2 قبل از اینکه اصلا برند xbox وجود داشته باشه بازی های ps1 اجرا می کرد
ps3 که رسما چیپ ps2 روی برد لحیم شده بود / بعد حذف شد و با شبیه ساز اجرا می شدن
ps5 هم همه ای بازی ps4 اجرا می کنه
این وسط فقط شبیه سازی ps3 ( به خاطر ساختار پیچیده و متفاوت cell ) روی ps4 ممکن نبود
ps now و
EA Play از 2014 شروع کردن
عرضه روز اول بازی ها از سال ها پیش بوده
موردی که یادم میاد drawn to death سال 2017
Drawn To Death is Free for PS Plus Members This April
چیزی که شما دوستان ادعا می کنید
کل صنعت گیم در غار بوده بعد فیل اسپنسر منجی صنعت گیم با مشعلی وارد شده و اینده رو به ارمغان اورده
تنها کار فیل اسپنسر راضی کردن ددی برای پرداخت چند میلیارد دلار ضرر بوده
سایر ناشر ها ددی نداشتن که 10 سال پشت هم ضرر بدن و باز هم بیشتر هزینه کنن
تو این مبحث کی از کی کپی کرده میخوام بدونم دقیقا چی به من و شما مشتری میماسه که میخواید همدیگه رو Own کنید سرش ؟ سونی یـ سرویس داشت به امون خدا ولش کرده بود ماکرو اومد یـ سرویس مشابه و بهترش رو زد نتیجش شده گیم پسی که الان میبینم ماکرو استدیو نداشت میخواست مثل سونی استدیو داشته باشه رفت استدیو خرید تا
View attachment 240093
بزرگوار نقل قولی از فیل اسپنسر اوردی که ادعا می کنه ما همه این کار ها رو انجام دادیم و سونی داره کپی می کنه ؟ همه چیز به نام خودش می زنه
وقتی فیل اسپنسر چنین رفتاری داره چه انتظاری از ملت داری ؟