گزارش :سونی به زودی از سیستم اشتراکی جدید خود رونمایی خواهد کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1000x-1.jpg

طبق گزارش جدید جیسون شرایر سونی در حال برنامه ریزی برای سرویس اشتراکی جدید خود با نام رمز Spartacus هستش این سرویس در واقع قرار ـه PS+ و PSNOW را با هم ادغام کنه و شامل سه Tier هستش :

Tier 1: PS+ benefits
Tier 2: access to PS4 and select PS5 games
Tier 3: access to classic library (PS1, PS2, PS3 and even PSP games)

فعلا گفته شده قرار نیست بازیای انحصاری به صورت Day 1 بر روی این سرویس منتشر بشن
بازی های کلاسیک کنسول های قدیمی به صورت استریم قابل بازی خواهند بود و خبری از بکوارد بر روی کنسول های جدید نخواهد بود هنوز این قضیه روشن نشده و معلوم نیست به چه صورتی خواهد بود

پ.ن : سونی سرمایه گذاریش را بر روی سرویس ها ابری افزایش داده و در آینده باید شاهد فوکوس بیشترش بر روی این تکنولوژی باشیم

PlayStation Plans New Service to Take On Xbox Game Pass

=================
گزارش تکمیلی و کامل @Ludens :

شایعه: احتمال ترکیب شدن PS Plus و PS Now در قالب یک سرویس جدید​

بلومبرگ به‌تازگی به نقل از منابع خود مدعی شده که شرکت Sony برای رقابت با Xbox Game Pass، سرویس اشتراکی جدیدی را ارائه خواهد داد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی‌های PlayStation

طیق گزارش بلومبرگ، این سرویس در حال حاضر با نام رمز Spartacus شناخته می‌شود و قرار است تا دو سرویس PlayStation Plus و PlayStation Now را با یکدگیر ترکیب کند. گفته شده که اسپارتاکوس یک سرویس 3 رده‌ای خواهد بود که جزئیات آن بدین شکل است:
  • رده اول: شامل تمام مزایای فعلی PlayStation Plus
  • رده دوم: شامل کالکشن عظیمی از بازی‌های پلی استیشن 4 و با گذر زمان، پلی استیشن 5
  • رده سوم: شامل دموهای طولانی، استریمینگ و چندین بازی کلاسیک پلی استیشن 1، پلی استیشن 2، پلی استیشن 3 و PSP
همچنین در این گزارش اشاره شده که سونی برنامه دارد تا سرویس PlayStation Plus را همچنان به شیوه فعلی نگه دارد، اما ممکن است سرویس PlayStation Now از رده خارج شود. با توجه به اینکه قیمت سالانه هر دوی این سرویس‌ها برابر با 60 دلار است، باید دید که سیاست قیمت‌گذاری سونی در ارائه سرویس جدید اسپارتاکوس به چه شکل خواهد بود.
شایان ذکر است که به گفته جیسون شرایر (نویسنده گزارش)، قرار نیست که بازی‌های جدید در هنگام عرضه بر روی این سرویس قرار گیرند. در نهایت نیز باید گفت که بلومبرگ در گزارش خود به قیمت سرویس جدید اشاره نکرده، اما به گفته منابع انتظار می‌رود که در بهار آینده شاهد شروع کار آن باشیم.

آخرین ویرایش:
به نظر فقط حرفه!
سونی همچین توان مالیی نداره که بیاد تو این بازار!
اینقدرم اون رایان از این سبک سرویسا بد گفته که عمرا نیان سمتش

تا جایی كه قرار باشه بازی ها حذف/اضافه بشند به درد من نمیخوره... به هیچ عنوان نمیتونم بازی كردنم رو با چیزی خارج از خودم تنظیم كنم كه مثلا سونی یا مایكرو تصمیم بگیرند تو 5 ماه آینده چی بازی كنم چی بازی نكنم.

اما حالت قبلی سرویس ها مثل موندگاری همیشگی بازی های پلاس.. یا حالتی شبیه بازی های xgs+bethesda رو گیم پس رو بدم نمیاد.. هرچند همینم قطعا بازی های مورد علاقه ام رو فارغ از لایبرری سرویس، به مرور میخرم تا وابسته كامل به سرویس نباشم و در نهایت بازی ها مال خودم باشه.

در واقع جذاب ترین قسمت این ماجرا برام اشاره به بازی های كلاسیكه، امیدوارم در آینده رو خود كنسول هم اجرا بشند. در مجموع هم از تحول سرویس استقبال میكنم... ما كه در هر صورت پلاس میگیریم، چه بهتر كه با یك سرویس گسترده تر طرف باشیم.

تا جایی كه قرار باشه بازی ها حذف/اضافه بشند به درد من نمیخوره... به هیچ عنوان نمیتونم بازی كردنم رو با چیزی خارج از خودم تنظیم كنم كه مثلا سونی یا مایكرو تصمیم بگیرند تو 5 ماه آینده چی بازی كنم چی بازی نكنم.

اما حالت قبلی سرویس ها مثل موندگاری همیشگی بازی های پلاس.. یا حالتی شبیه بازی های xgs+bethesda رو گیم پس رو بدم نمیاد.. هرچند همینم قطعا بازی های مورد علاقه ام رو فارغ از لایبرری سرویس، به مرور میخرم تا وابسته كامل به سرویس نباشم و در نهایت بازی ها مال خودم باشه.

در واقع جذاب ترین قسمت این ماجرا برام اشاره به بازی های كلاسیكه، امیدوارم در آینده رو خود كنسول هم اجرا بشند. در مجموع هم از تحول سرویس استقبال میكنم... ما كه در هر صورت پلاس میگیریم، چه بهتر كه با یك سرویس گسترده تر طرف باشیم.
منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم با این سرویس ها. هم از ea play استفاده کردم هم game pass هم ps plus هم ps now :دی و هیچکدوم من رو راضی نکردند. من یک بازی رو ممکن هست بعد از مدت ها دوباره برم سراغش و این موضوع برام خیلی مهم هست. حتی اگر یک بازی دائمی روی یک سرویس باشه باز هم حس خوبی به سیستم سرویس محور ندارم. شاید مهمترین دلیلش که تا الان بهش توجه نکرده بودم همین نکته ای است که شما ذکر کردید و دوست دارم خودم برای بازی کردن خودم تصمیم بگیرم.

به هر حال امثال من مربوط به نسل های قدیم گیمرها هستیم. خودمون رو با خیلی چیزها وفق دادیم مثل نسخه دیجیتالی بازی ها و بازی های آنلاین و ... ولی خیلی تحولات دیگه هست که به هیچ شکلی نمیتونیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم. یکیش همین سرویس های کرایه ای است :D

گفتم کرایه ای چون یاد کلوپ های زمان بچگی افتادم. یه پول کم میدادم و مثلا چند روز یه سِگا با چند تا بازی کرایه میکردیم. موقع پس دادن کنسول و بازیها حس خیلی بدی داشتم. اینقدر این حس بد بود که آخرش سِگا خریدم :دی

این سرویس تا اخر نسل فعلا هیچ بازی Dayoneروش نمیاد اولا سونی فعلا نیازی به این کار ندارهدچون کنسولش راحت به فروش میره و تازه هنوز بازی های زیادی براش عرضه نشده و همینجور‌. داره رکورد میزنه

ولی ترکیب Nowو +باید سریعتر انفاق می افتاد

البته بعید میدونم تا زمانی که بازی های بزرگش رو دی وان نیاره رو سرویس بتونه با گیم پس رقابت خاصی کنه

بنظرم این حرکت سونی بیشتر بخاطر اینکه فعلا یه تعدادی یوزر جمع کنه و سرویسش به یه ثباتی برسه و بعدش بازی های بزرگش رو دی وان بیاره رو سرویس (حالا یا نسل بعد یا زمانی که cloud gaming به اندازه کافی فراگیر بشه) و در واقع نخواد از صفر شروع کنه و ضرر بده
صد درصد اگه بخواد با سرویس بزرگی مثل گیمپس رقابت کنه باید هم هزینه ی زیادی کنه و هم زمان زیادی براش بزاره در غیر این صورت صرفا میشه یک سرویس خوب برای کسایی که پلی استیشن دارن
اینکه بتونه تو پلتفرم خودش موفق بشه زیاد بعید نیست اما رقابت با گیمپس در حال حاضر خیلی سنگینه

منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم با این سرویس ها. هم از ea play استفاده کردم هم game pass هم ps plus هم ps now :D و هیچکدوم من رو راضی نکردند. من یک بازی رو ممکن هست بعد از مدت ها دوباره برم سراغش و این موضوع برام خیلی مهم هست. حتی اگر یک بازی دائمی روی یک سرویس باشه باز هم حس خوبی به سیستم سرویس محور ندارم. شاید مهمترین دلیلش که تا الان بهش توجه نکرده بودم همین نکته ای است که شما ذکر کردید و دوست دارم خودم برای بازی کردن خودم تصمیم بگیرم.

به هر حال امثال من مربوط به نسل های قدیم گیمرها هستیم. خودمون رو با خیلی چیزها وفق دادیم مثل نسخه دیجیتالی بازی ها و بازی های آنلاین و ... ولی خیلی تحولات دیگه هست که به هیچ شکلی نمیتونیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم. یکیش همین سرویس های کرایه ای است :D

گفتم کرایه ای چون یاد کلوپ های زمان بچگی افتادم. یه پول کم میدادم و مثلا چند روز یه سِگا با چند تا بازی کرایه میکردیم. موقع پس دادن کنسول و بازیها حس خیلی بدی داشتم. اینقدر این حس بد بود که آخرش سِگا خریدم :D

خیلی از بازی ها برای مدت های طولانی روی سرویس گیم پس میمونن. توی برخی موارد بیشتر از یکسال بازی روی سرویس هست و به نظرم کسی که واقعا بخاد بازی کنه میتونه توی این مدت استفاده کنه. بازی های خود XBOX+Bethesda هم که دائمی هستند. کسی هم نتونه توی این مدت بازی کنه بعدش میتونه با تخفیفات خیلی خوبه بازی مورد نظرش را بخره.

سرویس گیم پس (یا مشابه های کوچیکتر) به هیچ وجه، نه میتونن و نه قرار هست که تمام نیاز های گیمینگ را پوشش بدن. ولی حداقل گیم پس نشون داده که میتونه با درصد بالایی شاید 70-80 درصد نیازها را برطرف بکنه. یک سری بازی هم که اوایل عرضه نمیان روی این سرویس را میشه با روش های مختلف دیگه خرید و بازی کرد. همین امسال کلی بازی AAA و AA روز عرضه اومدن روی این سرویس که در حالت عادی باید صدها دلار برای بازی کردنش کسی هزینه بکنه . با گیم پس میتونه یک 120 دلاری هزینه سرویس کنه بمونه دو سه تا بازی دیگه برای خرید.

همین سایتمون دیدیم بچه ها را که به دلیل هزینه بالای خرید بازی مجبور میشن توی 3-4 روز یک بازی را بخرن، تموم کنن، تروفی هاش را هم صد کن بعد بفروشن. خب طبیعتا در مقایسه با این حالت گیم پسی که بازی روش 6-24 ماه میمونه فرصت بهتری میده :D

در مورد خود خبر هم برای مقابله با یک سرویس باید حتما بهتر از اون را ارائه کنی، با یک سری چیزهای ناقص و نیمه پخته نمیشه سرویسی را که از همه لحاظ بهتره را شکست داد.

منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم با این سرویس ها. هم از ea play استفاده کردم هم game pass هم ps plus هم ps now :D و هیچکدوم من رو راضی نکردند. من یک بازی رو ممکن هست بعد از مدت ها دوباره برم سراغش و این موضوع برام خیلی مهم هست. حتی اگر یک بازی دائمی روی یک سرویس باشه باز هم حس خوبی به سیستم سرویس محور ندارم. شاید مهمترین دلیلش که تا الان بهش توجه نکرده بودم همین نکته ای است که شما ذکر کردید و دوست دارم خودم برای بازی کردن خودم تصمیم بگیرم.

گفتم کرایه ای چون یاد کلوپ های زمان بچگی افتادم. یه پول کم میدادم و مثلا چند روز یه سِگا با چند تا بازی کرایه میکردیم. موقع پس دادن کنسول و بازیها حس خیلی بدی داشتم. اینقدر این حس بد بود که آخرش سِگا خریدم :D
بعد از 5 سال... بعد از 10 سال... بعد از 15 سال... بعد از 20 سال :D
بعد فکر کن قرار باشه فقط از april 2021 تا september 2021 بازی کنی :D :)))))))

اره منم دقیقا همینم.. این بخش بازی های با مدت زمان محدود رو اصلا نیستم.. اما همونطور که گفتم پلاس یا گیم پس به نظرم بد نیست و کار رو راه میندازه..

در مورد گیم پس هم برای من به طور مثال، عملا فقط اون 2 سال اول که این نسل اکس باکس میگیرم به دردم میخوره... چون الان هیچ بازی اکس باکسی ندارم (تا حالا همه xb هام کوپی خور بوده) و گیم پس باعث میشه اون یکی دو سال اول بی بازی نباشم و از طرف دیگه به همه بازی های خود اکس باکس و بتزدا هم دسترسی داشته باشم.

اما بعد از نهایتا دو سال به نظرم وقتی به مرور تونستی بیشتر بازی های مورد علاقه ات رو با قیمت خیلی کمتر بخری (فیزیکی یا تخفیف و پرایس کات) دیگه گیم پس هم حتی به کارت نمیاد. خب 120 دلار در سال تو 10 سال میشه 1200 دلار، من دیگه نهایتا سالی 2 3 تا بازی رو شاید بخوام دی وان رو اکس باکس بازی کنم.. اخه فقط اکس باکس که نیست، ps5 و از اون ور استیم و نینتندو هم هست، خب بهتر نیست این 1200 دلار رو کم کم بازی بخرم تا بخوام فقط پول گیم پس بدم و همیشه فیریک وابستگی به سرویس رو داشته باشم؟ که اگه اشتراک نداشته باشی بازی هم نداری اون همه هم پول دادی...
اینجاست که در نهایت هیچ چی برای منم جای مالک بازی بودن رو نمیگیره. سرویس نهایتا میشه یه چرخ پنجم، اونم بهترین حالتشم الانه که خرج بازی خریدن بسیار زیاد شده و راحت تره از چرخ پنجم استفاده کنی یا استفاده و کلا تعامل سبک و کوتاه با بازی های ویدئویی بدون مثلا این مدل حساسیت هایی که گفته شد...
در کل به نظرم اتکای کامل به سرویس خیلی درست نیست.... من از شیوه کلاسیک مثل سونی + بهبود در سرویس فعلی بیشتر حمایت میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Democracy
دوستان ترکیب پلاس و ناو چیز عجیبی نیست...این هم از اول قرار بود اینطوروباشه.....سال ۲۰۱۴ که سونی ناو رو معرفی کرد....همه میدونستن که دنیا زیرساختهای اینترنتی رو نداره که بازی هارو استریم کنه.... از اولم قرار بود که تمام بازیهای ps رو اجرا کنه...اصلا سونی سراغ بکوارد نرفت چون میگفت که ناو هست و نیازی نیست (اومدن بازی های ps 1 2 3 و psp چیز عجیبی نیست از اول سونی گفته بود میارم...بخاطر همین اسمش ps now هست و نه مثلا ps 4 now) .

درمورد اومدن بازیهای انحصاری سونی از روز اول.. که مشخصه بارها گفتن که فعلا این اتفاق نمی افته...ولی فروشگاه اضافه خواهد شد و بازی ها از روز اول در دسترس خواهند بود که کسی بخواد بخره (ویا اجاره کنه)...این مورد رو مایکروسافت هم اضافه خواهد کرد...یعنی مثل استدیا...شما استدیا رو در نظر بگیرید میبینید که مثلا تعداد کل بازیهاش مثلا ۲۰۰ عدد هست...کسی که استدیا پرو رو میگیره مثلا ۵۰ عدد بازی رو مجانی دراختیار داره (به مرور به این ۵۰ عدد اضافه میشه)...اما به جز ۵۰ عدد به ۱۵۰ گیم دیگه دسترسی داره که بخره...(البته بازی های psnow و xcloud خیلی خیلی بیشتر خو اهند بود)

در اخر هم خبر خوب این بود که بالاخره این سرویس در بهار لانچ میشه (زمانش تا الان مشخص نبود)

سوال بزرگ هم اینه که سخت افزار ps now چی هست؟...همه میدونیم که سونی تمام چیپ هایی که سفارش داده رو روی سخت افزار ps5 سوار کرده و فروخته، یعنی هیچ چیپ ps5 در سرور قرار نگرفته...از اون طرف مایکروسافت بیشتر سری اکس رو تو سرورها گذاشته (به بازار نداده) + سونی سخت افزار ps now رو به مایکروسافت سپرده.....ایا میشه نتیجه گرفت که سخت افزار ps now همون سری اکس هست🤔🤨؟؟؟؟ (یعنی انحصاری های سونی روی سری اکس اجرا خواهند شد)

با وضع اینترنتی که تو ایران داریم هر وقت چن بار هم خبر از قطع اینترنت میاد با این فیلترینگ سرعت و درب و داغون اینکه اینده گیم داره به سوی این میره برای ما وحشتناک هست .
اگه من هم در انگلیس یا امریکا بودم بسیار خوشحال میشدم از شنیدین چنین خبرهایی.

اگه بخوان مثل گیمپس بشه باید بازیهای انحصاری رو Day 1 منتشر کنن که با توجه به صحبت‌هاشون بعیده.

ترکیب PS Now و Plus اصلا چیز عجیبی نیست فقط احتمالا باعث میشه با قیمت بالاتر بازیهای مهم‌تر در مدت زمان کوتاه‌تری روی این سرویس بیان.

ضمنا الان PS Now به تنهایی لایبرری ضعیفی نیست بر خلاف تصور خیلیا :

PS Now Downloadable Games - PS Now Guide

یه جوری باشه حتی 3 تا شیش ماه بعدم بازی های خوب به سرویس اضافه بشه من راضیم . اون day one و اینام باشه برا کسایی که واقعا نمیتونن برا تجربه یه بازی صبر کنن . نه سیخ بسوزه نه کباب . همین الان Demon Souls و رچت و فاینال و اینا مثلا Free میشد من جشن میگرفتم .

همین سایتمون دیدیم بچه ها را که به دلیل هزینه بالای خرید بازی مجبور میشن توی 3-4 روز یک بازی را بخرن، تموم کنن، تروفی هاش را هم صد کن بعد بفروشن. خب طبیعتا در مقایسه با این حالت گیم پسی که بازی روش 6-24 ماه میمونه فرصت بهتری میده :D
بازی که مثلا 20 ساعت گیمپلی داره رو شما طی چند ماه بازی میکنی ؟!! کلمه ی مجبور رو متوجه نمیشم ! بر فرض الان گاردینز آو گلکسی منتشر شده شما میخوای بازیش کنی و تروفی‌ها هم بگیری ... 6 ماه تا 24 ماه وقت میخوای ؟!
وقتی هم کسی تروفی‌ها رو میگیره یعنی نهایت وقت مورد نیاز برای یک بازی رو میذاره دیگه و از چیزی نمیزنه .
حالا مجبور یعنی چی ؟!
اگه شما بخوای برای هر بازی ماه ها وقت بذاری در سال چند تا بازی رو میتونی تموم کنی ؟!

یه جوری باشه حتی 3 تا شیش ماه بعدم بازی های خوب به سرویس اضافه بشه من راضیم . اون day one و اینام باشه برا کسایی که واقعا نمیتونن برا تجربه یه بازی صبر کنن . نه سیخ بسوزه نه کباب . همین الان Demon Souls و رچت و فاینال و اینا مثلا Free میشد من جشن میگرفتم .
سونی هنوز انقدر رو این بازیا داره سود میکنه که یه تخفیف درستی نمیزنه!!! :-" (متاسفانه برای ما ، خوشبختانه برای سازنده و ناشر:-" ) انتظار اومدن رو سرویس داری؟ :-"
مخصوصا چون هنوز بازار به حالت عادی در نیمده، این بازی ها هم گزینه های خریدارهای جدید کنسول هستند و پتانسیل فروششون کم نیست واقعا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or