گزارش :سونی به زودی از سیستم اشتراکی جدید خود رونمایی خواهد کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1000x-1.jpg

طبق گزارش جدید جیسون شرایر سونی در حال برنامه ریزی برای سرویس اشتراکی جدید خود با نام رمز Spartacus هستش این سرویس در واقع قرار ـه PS+ و PSNOW را با هم ادغام کنه و شامل سه Tier هستش :

Tier 1: PS+ benefits
Tier 2: access to PS4 and select PS5 games
Tier 3: access to classic library (PS1, PS2, PS3 and even PSP games)

فعلا گفته شده قرار نیست بازیای انحصاری به صورت Day 1 بر روی این سرویس منتشر بشن
بازی های کلاسیک کنسول های قدیمی به صورت استریم قابل بازی خواهند بود و خبری از بکوارد بر روی کنسول های جدید نخواهد بود هنوز این قضیه روشن نشده و معلوم نیست به چه صورتی خواهد بود

پ.ن : سونی سرمایه گذاریش را بر روی سرویس ها ابری افزایش داده و در آینده باید شاهد فوکوس بیشترش بر روی این تکنولوژی باشیم

PlayStation Plans New Service to Take On Xbox Game Pass

=================
گزارش تکمیلی و کامل @Ludens :

شایعه: احتمال ترکیب شدن PS Plus و PS Now در قالب یک سرویس جدید​

بلومبرگ به‌تازگی به نقل از منابع خود مدعی شده که شرکت Sony برای رقابت با Xbox Game Pass، سرویس اشتراکی جدیدی را ارائه خواهد داد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی‌های PlayStation

طیق گزارش بلومبرگ، این سرویس در حال حاضر با نام رمز Spartacus شناخته می‌شود و قرار است تا دو سرویس PlayStation Plus و PlayStation Now را با یکدگیر ترکیب کند. گفته شده که اسپارتاکوس یک سرویس 3 رده‌ای خواهد بود که جزئیات آن بدین شکل است:
  • رده اول: شامل تمام مزایای فعلی PlayStation Plus
  • رده دوم: شامل کالکشن عظیمی از بازی‌های پلی استیشن 4 و با گذر زمان، پلی استیشن 5
  • رده سوم: شامل دموهای طولانی، استریمینگ و چندین بازی کلاسیک پلی استیشن 1، پلی استیشن 2، پلی استیشن 3 و PSP
همچنین در این گزارش اشاره شده که سونی برنامه دارد تا سرویس PlayStation Plus را همچنان به شیوه فعلی نگه دارد، اما ممکن است سرویس PlayStation Now از رده خارج شود. با توجه به اینکه قیمت سالانه هر دوی این سرویس‌ها برابر با 60 دلار است، باید دید که سیاست قیمت‌گذاری سونی در ارائه سرویس جدید اسپارتاکوس به چه شکل خواهد بود.
شایان ذکر است که به گفته جیسون شرایر (نویسنده گزارش)، قرار نیست که بازی‌های جدید در هنگام عرضه بر روی این سرویس قرار گیرند. در نهایت نیز باید گفت که بلومبرگ در گزارش خود به قیمت سرویس جدید اشاره نکرده، اما به گفته منابع انتظار می‌رود که در بهار آینده شاهد شروع کار آن باشیم.

آخرین ویرایش:
من که راضیم :D نه از این سرویس، از این حالتی که فضای مجازی داره :D طبق تجربه هروقت چنین اعتراضاتی از جناح رقیب شکل میگیره و سونی رو میکوبن نتیجه خیلی خوبی داشته و درنهایت به نفع گیمرهای ps تموم شده

View attachment 250517
جیم رایان گفته بازی ها روز عرضه نمیان و این به خاطر کیفیت بالای بازی هاست و میزان بودجه بازی هاشون رو به رخ میکشن
مایکروسافت دو برابر سونی استدیو داره و تقریباً دوبرابر سونی بازی در دست ساخت داره و میزان سرمایه گذاری مایکروسافت و سونی هم حتی قابل مقایسه نیست
واقعا فکر میکنن بودجه ای که دارن بیشتره در نتیجه بازی های بهتری میسازن !
چرا به جای این دلیل های اشتباه به راحتی نمیگن که پول نداریم و این دلیل ها واقعیت نداره!
پرخرج ترین آی پی مایکرو halo infinite بوده با 500 میلیون دلار بودجه، خروجی ـش چی بوده؟ بعد از چند ماه ببین چه تعداد پلیر داره...
منظور جیمبو بازی های با کیفیتی هست که فرست پارتی ها میسازن (نیازه لیست کنم؟ :) ) و با سرویس محور شدن قطعا دیگه چنین کیفیتی نخواهند داشت
اون جمله "دوبرابر سونی بازی در دست ساخت داره" بیشتر شوخی هست چون بعد از 17 ماه از نسل نهم مشخصه چه تعداد بازی با کیفیت روی هر پلتفرم تحویل گیمرها شده

جیم رایان خودش گفته سیاست الان ما یـ سیاست کوتاه مدت هستش چون تو عصر حاضر که همه چیز در حال تغییر کردن ـه نمیشه با اطمینان یـ سیاست خاص رو در پیش گرفت (به وضوح هم داره میگه در هم بر هم هستش و اصلا با منطق جور در نمیاد)

"The way the world is changing so very quickly at the moment, nothing is forever," he tells us. "Who would have said even four years ago that you would see AAA PlayStation IP being published on PC? We started that last year with Horizon Zero Dawn, then Days Gone, and now God of War -- a hugely polished and accomplished PC version of that game. [We've had] great critical success and great commercial success, and everybody has made their peace with that happening and is completely at ease with it. I look back four years and think nobody would have seen that coming.

"So I don't want to cast anything in stone at this stage. All I'm talking to today is the approach we're taking in the short term. The way our publishing model works right now, it doesn't make any sense. But things can change very quickly in this industry, as we all know."

پیشنهادم به یـ سری دوستان اینه که هیچ وقت و هیچ موقع با اطمینان نگید سونی حرکت X و Y و .... رو انجام نمیده .
نظر شخصی بنده همیشه این بوده از اونجایی که سونی دست بالاتر رو داره کم کم تغییر سیاست میده در نهایت هم محکومه بره سمت سیاست های مایکروسافت چون این دوتا همیشه با هم مستقیم شاخ به شاخ میشدن (بر عکس نینتندو) تا الانش که همینجوری بوده از این بعدش هم همینجوری خواهد بود . در نهایت هم فک میکنم این رقابت به شدت واسه صنعت گیمینگ و من گیمر عالی تموم میشه امیدوارم هیچ وقت این دوتا در برابر همدیگه کم نیارن
سونی محکومه بره سمت سیاست مایکرو؟!!
مایکرو در این چند سال حدود 100 میلیارد دلار هزینه کرده که آی پی های انحصاری شبیه به سونی بتونه داشته باشه، اونی که 100 میلیارد خرج کرده محکوم شده تغییر مسیر بده

سرویس جدید پلاس (که البته برای ما جدید نیست و فقط ترکیب plus+now هست) در همون روز اول بیشتر از 51 میلیون یوزر داره (یوزر فعال ماهانه یا اکانتی نه، یوزر واقعی)

دو جمله اگر همیشه تو ذهنتون باشه مشکلی پیش نمیاد:
سونی سونیه
مایکروسافت مایکروسافته.
اصلا برای چی سونی باید بیاد تمام سیاست‌های مایکروسافتو کپی پست کنه و دی وان بازی بیاره؟ چه نیازی بهش داره حتی؟ یکی اومده نوشته پول انحصاری کردن بازیای تردپارتی رو نده جاش بازی دی وان کنه. الان هزینه ساخته یک بازی مثل گاد رگناروک قابل مقایسه هست با یه هزینه انحصاری زمانی کردن دث لوپ؟ انتظاراتونو مشخص نگه دارین. الان هم این سرویس هنوز شروع نشده و شما باید تو مدت بیشتری راجبش نظر بدین. هر سرویسی قرار نیس از اول شاهکار باشه و به مرور هست که بهتر میشه. همون خبرنگار VGC هم گفته بود که شاید اول خیلی چیز خاصی نباشه ولی بعد 12 ماه چیز عجیبی میشه.
انگار یکی داره سونی رو شلاق میزنه که بدوعه بره سمت مایکروسافت. آقا اصلا نمیخواد اینکارو کنه. سونی سرویس درحال حاضر اونقدر براش جدی نیست و مثل نتفلیکس و اسپاتیفای نمیدونه اونو و تمام تخم مرغاش رو نمیزاره تو یه سبد.
این سخنرانی‌های جیم رایان جز معدود دفعه هایی بود که من رو خوشحال کرد چون مشخصه سونی نمیخواد مسیر کس دیگه‌ای رو کپی کنه و هنوز سونی سنتی هست. حالا اینکه درآینده قراره چه اتفاقی بیوفته رو من کاری ندارم چون خودش گفته آینده مشخص نیست. فعلا درحال حاضر این سرویس تا این حد تصمیم درستی بوده.

پیشنهادم به یـ سری دوستان اینه که هیچ وقت و هیچ موقع با اطمینان نگید سونی حرکت X و Y و .... رو انجام نمیده .
نظر شخصی بنده همیشه این بوده از اونجایی که سونی دست بالاتر رو داره کم کم تغییر سیاست میده در نهایت هم محکومه بره سمت سیاست های مایکروسافت چون این دوتا همیشه با هم مستقیم شاخ به شاخ میشدن (بر عکس نینتندو) تا الانش که همینجوری بوده از این بعدش هم همینجوری خواهد بود . در نهایت هم فک میکنم این رقابت به شدت واسه صنعت گیمینگ و من گیمر عالی تموم میشه امیدوارم هیچ وقت این دوتا در برابر همدیگه کم نیارن
البته این احتمال رو هم درنظر بگیریم که ممکنه خود این ایده Game Pass در نهایت به شکست منجر بشه. یعنی احتمالی وجود داره که مایکروسافت سیاست‌های خودش رو دوباره عوض کنه.
دو جمله اگر همیشه تو ذهنتون باشه مشکلی پیش نمیاد:
سونی سونیه
مایکروسافت مایکروسافته.
اصلا برای چی سونی باید بیاد تمام سیاست‌های مایکروسافتو کپی پست کنه و دی وان بازی بیاره؟ چه نیازی بهش داره حتی؟ یکی اومده نوشته پول انحصاری کردن بازیای تردپارتی رو نده جاش بازی دی وان کنه. الان هزینه ساخته یک بازی مثل گاد رگناروک قابل مقایسه هست با یه هزینه انحصاری زمانی کردن دث لوپ؟ انتظاراتونو مشخص نگه دارین. الان هم این سرویس هنوز شروع نشده و شما باید تو مدت بیشتری راجبش نظر بدین. هر سرویسی قرار نیس از اول شاهکار باشه و به مرور هست که بهتر میشه. همون خبرنگار VGC هم گفته بود که شاید اول خیلی چیز خاصی نباشه ولی بعد 12 ماه چیز عجیبی میشه.
انگار یکی داره سونی رو شلاق میزنه که بدوعه بره سمت مایکروسافت. آقا اصلا نمیخواد اینکارو کنه. سونی سرویس درحال حاضر اونقدر براش جدی نیست و مثل نتفلیکس و اسپاتیفای نمیدونه اونو و تمام تخم مرغاش رو نمیزاره تو یه سبد.
این سخنرانی‌های جیم رایان جز معدود دفعه هایی بود که من رو خوشحال کرد چون مشخصه سونی نمیخواد مسیر کس دیگه‌ای رو کپی کنه و هنوز سونی سنتی هست. حالا اینکه درآینده قراره چه اتفاقی بیوفته رو من کاری ندارم چون خودش گفته آینده مشخص نیست. فعلا درحال حاضر این سرویس تا این حد تصمیم درستی بوده.
و البته این رو هم به حرفات اضافه کنم که الان سونی یه موضع بینابینی گرفته تا بتونه خودش رو با سناریوهای احتمالی آینده تطبیق بده. الان بستر برای شبیه‌تر کردن سرویس PS Plus به گیم پس فعلی آماده‌ست. مثلا اگه در آینده دور یا نزدیک تصمیم بگیره بازی‌ها رو روز اول عرضه کنه رو سرویس، به نظرم خیلی کار سختی نخواهد بود.

ولی خیلی عجیبه..
تقریبا همه سونی فنها خوشحالن از اینکه این سرویس جدید پلی استیشن مثل گیمپس بازیهای انحصاری تاپ رو دی وان نمیاره رو سرویس چون حال اصلی رو کیفیت بازیهای سونی میده نه سرویس محور شدن بازیهاش (زیاد راجبش حرف زدیم قبلا)
بعد از اون طرف فن رقیب ناراحته چرا سرویس پلی استیشن شبیه گیمپس نشده :-??

عجیب تر اینکه چرا انتقادی به نینتندو و مابقی نمیشه؟ اونا هم سرویس خودشونو دارن و هیچ موقع مثل مایکروسافت عمل نکردن.
البته به اون صورت هم نیست
چون یه سری که کامنتی خلاف این رو توی تاپیک ps5 در زمان منتشر شدن خبر رسمیش گذاشتیم، کامنت هامون توسط مدیر پاک شد
عین سانسور ج.ا.ا در چهل سال اخیر
که بگن همه چی گل و بلبله

البته این احتمال رو هم درنظر بگیریم که ممکنه خود این ایده Game Pass در نهایت به شکست منجر بشه. یعنی احتمالی وجود داره که مایکروسافت سیاست‌های خودش رو دوباره عوض کنه.

و البته این رو هم به حرفات اضافه کنم که الان سونی یه موضع بینابینی گرفته تا بتونه خودش رو با سناریوهای احتمالی آینده تطبیق بده. الان بستر برای شبیه‌تر کردن سرویس PS Plus به گیم پس فعلی آماده‌ست. مثلا اگه در آینده دور یا نزدیک تصمیم بگیره بازی‌ها رو روز اول عرضه کنه رو سرویس، به نظرم خیلی کار سختی نخواهد بود.
بله ولی به نظرم سونی صبر میکنه که بازم آینده گیم پس رو ببینه. الان اما دوستان فکر می‌کنن که این سرویس همین الان موفقه ولی با این وضع فکر نکنم جوری باشه که الان سونی بخواد بره سمتش. باید 5 6 سال آینده رو ببینه. در حدی باید سود ده بشه که سونی بیاد قید فروش هفته اول تلو 3 رو برای مثال بزنه که فکر نکنم

• Like
Reactions: Bellic and Red Sox
جیم رایان خودش گفته سیاست الان ما یـ سیاست کوتاه مدت هستش چون تو عصر حاضر که همه چیز در حال تغییر کردن ـه نمیشه با اطمینان یـ سیاست خاص رو در پیش گرفت (به وضوح هم داره میگه در هم بر هم هستش و اصلا با منطق جور در نمیاد)

"The way the world is changing so very quickly at the moment, nothing is forever," he tells us. "Who would have said even four years ago that you would see AAA PlayStation IP being published on PC? We started that last year with Horizon Zero Dawn, then Days Gone, and now God of War -- a hugely polished and accomplished PC version of that game. [We've had] great critical success and great commercial success, and everybody has made their peace with that happening and is completely at ease with it. I look back four years and think nobody would have seen that coming.

"So I don't want to cast anything in stone at this stage. All I'm talking to today is the approach we're taking in the short term. The way our publishing model works right now, it doesn't make any sense. But things can change very quickly in this industry, as we all know."

این رقابت به شدت واسه صنعت گیمینگ و من گیمر عالی تموم میشه امیدوارم هیچ وقت این دوتا در برابر همدیگه کم نیارن :-??چه شکلی ؟
هدف این رقابت چیه ؟ ساخت شاهکار :))
نه
مایکروسافت بار ها گفته هدفش بازار موبایل
Xbox Wants To Bring Their Services to 3 Billion Players, With or Without Consoles

رقابت بر سر اعداد
خود عمو فیل نمیگه بهترین
Xbox boss wants Starfield to be "most-played" Bethesda game ever
I love the Forza 5 and Halo stats:)) ...I love how many people played Psychonauts 2 vs. Psychonauts 1

جیم هم رایان هم دیروز اشاره کرد
رقابت بر سر پول fortnite و genshin impact

رقابتی که بر سر اعداد / امار هیچ سودی برای ما نداشته و نخواد داشت
همین رقابت ea و اکتی و یوبی و کل دنیای گیم نابود کرده

دیگه سونی زیادی داره گدا بازی در میاره....به عنوان کسی که بیش ار یک دهست فقط کنسولهای پلی استیشن رو دارم و بدون در نظر گرفتن طرفداری کنسولی ، باید بگم این سیستم در مقایسه با گیم پس هیچ چیزی برای ارائه نداره...شایدم واقعا زورش نمیرسه بخواد با مایکروسافت سرشاخ بشه تو این جور چیزا.

View attachment 250517
جیم رایان گفته بازی ها روز عرضه نمیان و این به خاطر کیفیت بالای بازی هاست و میزان بودجه بازی هاشون رو به رخ میکشن
مایکروسافت دو برابر سونی استدیو داره و تقریباً دوبرابر سونی بازی در دست ساخت داره و میزان سرمایه گذاری مایکروسافت و سونی هم حتی قابل مقایسه نیست
چرا به جای این دلیل های اشتباه به راحتی نمیگن که پول نداریم و این دلیل ها واقعیت نداره!
دیگه کار هر کسی نیست که بازی هارو Day One بیاره رو سرویسش، کیفیت بازی هاش کم نشه که هیچ، بهترین ناشر سال هم بشه و رکورد متاکریتیک رو بزنه;;)

دیگه سونی زیادی داره گدا بازی در میاره....به عنوان کسی که بیش ار یک دهست فقط کنسولهای پلی استیشن رو دارم و بدون در نظر گرفتن طرفداری کنسولی ، باید بگم این سیستم در مقایسه با گیم پس هیچ چیزی برای ارائه نداره...شایدم واقعا زورش نمیرسه بخواد با مایکروسافت سرشاخ بشه تو این جور چیزا.
بحث گدابازی نیست، گیم‌پس با وجود محبوبیتش و تعداد قابل توجه کاربراش، به نظر میرسه کماکان زیان‌ده هست. البته قاعدتا تو مایکروسافت ساعت‌ها نشستن و محاسبه کردن و تخمین زدن و اگه مطمئن بودن که شکست میخوره هیچوقت گیم پس رو عرضه نمیکردن. حالا کی به سوددهی میره؟ این رو ما نمیدونیم، شاید به زودی، شاید هم چندین سال بعد، و شاید هم هیچوقت. در واقع از دید یه ناظر بیرونی گیم پس یه قمار بزرگه. ممکنه Subscription Serviceها در نهایت دنیای بازی‌ها رو قبضه کنن، ممکن هم هست به زباله‌دان تاریخ برن. مایکروسافت این ریسک رو کرده و ممکن هم هست به موفقیت بزرگی در آینده برسه. ولی سونی نمیخواد این ریسک رو در حال حاضر بکنه.
البته شکی در این نیست که امکانات گیم پس مایکروسافت واقعا به نفع گیمرهاست. (البته به شرطی که گیمر زرنگ باشه و استفاده درست و زیاد از گیم پس بکنه.) من خودم شخصا دوست داشتم و هنوز دوست دارم بازی‌های پلی‌استیشن روی سیستم شبیه گیم پس همون روز اول عرضه شن، ولی خب اونقدر برام مهم نیست که بر اون اساس کنسول بخرم.

در ضمن چرا اینقدر تو این تاپیک بحث میشه که اگه بازی Day 1 رو گیم پس عرضه شه کیفیتش میاد پایین؟ به نظرم این دوتا کاملا مستقلن و یکی روی اون یکی تاثیری نداره.

دوستان با این سرویس جدید سونی، دیگه برای تجربه دموی بازی ها حتما باید پرمیوم باشیم؟ یا امکان تجربه رایگان دمو هست؟
پ.ن:من نمیدونم چرا هر بحثVS میشه، پای اینفینیت میاد وسط:|:D

• Like
Reactions: samijavid
View attachment 250517

اتفاقا ایشون دقیقا همین حرفو زده، منتها شما معنی جملات رو متوجه نشدی.

حرف جیم رایان خیلی ساده و صریحه، داره میگه عرضه روز اول بازی های انحصاری برای ما مقدور نیست، هیچ وقت اینکارو نکردیم و از این به بعدم با این سرویس جدید نمیکنیم، چون میزان سرمایه گزاری که این کار لازم داره برای ما غیر ممکنه. اتفاقا صراحتا داره میگه برای اینکار باید یه بودجه بسیار هنگفت داشت که سونی نداره، از طرف دیگه اگه بخوان برن سمتش باید بازی هارو کوچک و جمع و جور تر بسازن که برای هیچ کس خوب نیست، چون باعث میشه دیگه فرست پارتی های با کیفیت و خفن نبینیم.

جیم رایان تو یه بخش دیگه از صحبت هاش یه حرف خیلی مهم دیگه هم زده که دقیقا به شکل واضح و مبرهنی سیاست سونی رو نشون میده، میگه سونی معتقد نیست سرویس هایی مثل گیم پس آینده گیم باشن، و اون ها به ساخت بازی های سرویس محور معتقدن و فکر میکنن پول اینجاست. برای همینم میخوان تا سال 26 به گفته خودشون 10 تا بازی سرویس محور بدن بیرون. همینطور سونی به شدت دنبال گسترش فن بیسش هست و دلیل عرضه بازی ها روی PC همینه. حتا اگه رو Xbox هم بازی دادن یه روز تعجب نکنید.

به هر صورت سونی توان مالی ساخت چیزی شبیه گیم پس رو نداره اصلا. همین الان مایکروسافت بالای 80 میلیادر خرج خرید استدیو کرده و سرمایه گزاری روی گیم پس قطعا یه عدد هنگفتیه، منطق بیزنس هم میگه انتظار ندارن دستکم تا زودتر از 5 سال آینده به سوددهی برسه. سونی اینکارو نمیتونه بکنه. پس رفته سراغ یه بیزنس مدل دیگه، گسترش فن بیس و عرضه بیشتر بازی های سرویس محور برای درآمد بیشتر. چون هزینه تولید بازی ها مدام بیشتر میشه و باید اینجوری پول در آورد.

من که راضیم :D نه از این سرویس، از این حالتی که فضای مجازی داره :D طبق تجربه هروقت چنین اعتراضاتی از جناح رقیب شکل میگیره و سونی رو میکوبن نتیجه خیلی خوبی داشته و درنهایت به نفع گیمرهای ps تموم شده

پرخرج ترین آی پی مایکرو halo infinite بوده با 500 میلیون دلار بودجه، خروجی ـش چی بوده؟ بعد از چند ماه ببین چه تعداد پلیر داره...
منظور جیمبو بازی های با کیفیتی هست که فرست پارتی ها میسازن (نیازه لیست کنم؟ :) ) و با سرویس محور شدن قطعا دیگه چنین کیفیتی نخواهند داشت
اون جمله "دوبرابر سونی بازی در دست ساخت داره" بیشتر شوخی هست چون بعد از 17 ماه از نسل نهم مشخصه چه تعداد بازی با کیفیت روی هر پلتفرم تحویل گیمرها شده

سونی محکومه بره سمت سیاست مایکرو؟!!
مایکرو در این چند سال حدود 100 میلیارد دلار هزینه کرده که آی پی های انحصاری شبیه به سونی بتونه داشته باشه، اونی که 100 میلیارد خرج کرده محکوم شده تغییر مسیر بده

سرویس جدید پلاس (که البته برای ما جدید نیست و فقط ترکیب plus+now هست) در همون روز اول بیشتر از 51 میلیون یوزر داره (یوزر فعال ماهانه یا اکانتی نه، یوزر واقعی)
حرف شما اینکه به میزان بودجه بستگی نداره و منظور جیم رایان اینکه ما بازی هامون سینگل پلیر هستن و اونا بازی هاشون گسه و به همین خاطر روز عرضه می‌ره روی سرویس و بازی گس برای سرویسه؟
IMG_20220329_195209.jpg
صحبت های جیم رایان در مورد بازی های گس که میگه این بازی ها همیشه با گیمر ها در تعامل هستن و زمان زیادی صرفشون میشه و این بازی های گس ، سرویسن و متناسب با نیاز هر کسی که انتخابشون می‌کنه و به درد سرویس اشتراکی نمی خورن
پس این که بازی سرویس محور برای سرویس هست حرف شماست و نه جیم رایان
جیم رایان میگه بازی های ما (که سونی هم گس میسازه هم غیر گس) کیفیتشون میاد پایین حالا چرا کیفیتشون بیاد پایین مدیریت سونی که همونه تغییر که نمیکنه ولی بودجه شون کم میشه
خلاصه تر بخوام بگم جیم رایان میگه یا شما یه بازی با کیفیت داری که اگه سینگل پلیره مثل قبل میفروشیش اگه گسه که سرویسش رو میفروشی و سرویس توی سرویس نمی اد
اگر یه بازی بی کیفیت داری می‌ره توی سرویس
و حرف من اینکه این گزاره که بازی بی کیفیت می‌ره توی سرویس اشتباهه
چرا چون جیم رایان میگه ما این طوری هستیم و من میگم مایکروسافت هست و بهترین بازی ها رو روز عرضه به گیم پس آورده مثال میزنم هیلو اینفینیت که یک شوتر ۶۰ دلاری فوق‌العاده است بدون هیچ پرداخت درون برنامه ای به گیم پس اومده
و این هنر مایکروسافته که بهترین بازی ها رو به شکل ارزونی به گیمر می‌رسونه وگرنه 60دلار رو بکنی 70 که کاری نداره همه میتونن و کاری هست که مایکروسافت کرده و انجامش داده و تونسته و سونی میگه نمیشه و حرف من اینه سونی نمی خواد و اگر بخواد هم نمی تونه و نمی تونه دیگه :D

عجیب تر اینکه چرا انتقادی به نینتندو و مابقی نمیشه؟ اونا هم سرویس خودشونو دارن و هیچ موقع مثل مایکروسافت عمل نکردن.

این که شما ندیدید کسی انتقادی کنه دلیل نیست هر وقت خبری از NSO شه ملت تو توییتر دهن هم و نینتندو رو سرویس نکنن. :D
اساسا همه این سرویس ها رقیب هم اند

تنها نقطه نجات NSO از این انتقادات اینه که قیمتش مفته (قیمت Tier اولش البته. Tier دومش که 50 دلار تو ساله رو هم ملت دهن نینتندو رو سرویس کردن چند برابر سرش)

حرف شما اینکه به میزان بودجه بستگی نداره و منظور جیم رایان اینکه ما بازی هامون سینگل پلیر هستن و اونا بازی هاشون گسه و به همین خاطر روز عرضه می‌ره روی سرویس و بازی گس برای سرویسه؟
View attachment 250527
صحبت های جیم رایان در مورد بازی های گس که میگه این بازی ها همیشه با گیمر ها در تعامل هستن و زمان زیادی صرفشون میشه و این بازی های گس ، سرویسن و متناسب با نیاز هر کسی که انتخابشون می‌کنه و به درد سرویس اشتراکی نمی خورن
پس این که بازی سرویس محور برای سرویس هست حرف شماست و نه جیم رایان
جیم رایان میگه بازی های ما (که سونی هم گس میسازه هم غیر گس) کیفیتشون میاد پایین حالا چرا کیفیتشون بیاد پایین مدیریت سونی که همونه تغییر که نمیکنه ولی بودجه شون کم میشه
خلاصه تر بخوام بگم جیم رایان میگه یا شما یه بازی با کیفیت داری که اگه سینگل پلیره مثل قبل میفروشیش اگه گسه که سرویسش رو میفروشی و سرویس توی سرویس نمی اد
اگر یه بازی بی کیفیت داری می‌ره توی سرویس
و حرف من اینکه این گزاره که بازی بی کیفیت می‌ره توی سرویس اشتباهه
چرا چون جیم رایان میگه ما این طوری هستیم و من میگم مایکروسافت هست و بهترین بازی ها رو روز عرضه به گیم پس آورده مثال میزنم هیلو اینفینیت که یک شوتر ۶۰ دلاری فوق‌العاده است بدون هیچ پرداخت درون برنامه ای به گیم پس اومده
و این هنر مایکروسافته که بهترین بازی ها رو به شکل ارزونی به گیمر می‌رسونه وگرنه 60دلار رو بکنی 70 که کاری نداره همه میتونن و کاری هست که مایکروسافت کرده و انجامش داده و تونسته و سونی میگه نمیشه و حرف من اینه سونی نمی خواد و اگر بخواد هم نمی تونه و نمی تونه دیگه :D
این قضیه که مایکروسافت بازیاش بعد گیم پس افت نکرده رو من ذره‌ای نمیفهمم. الان یک هیلو اومده از دی وان ها از ایکس باکس استودیوز با یک فورتزا، هردوی این بازیا توی بدترین دوران تاریخ ایکس باکس هم نمراتشون در همین حد بوده. نکنه انتظار داشتین گیم پس که هنوز اول راهه و تازه 25 میلیون یوزر داره یکاری بکنه که متای فورتزا از 93 بیاد 84؟ عزیز زمانی شما میتونی ادعا کنی که این سرویس باعث افت کیفیت بازی نشده که سرویس به قله خودش برسه یعنی به سوددهی برسه. اگه از همین 25 میلیون یوزر بخواد رو کیفیت بازیا تاثیر بزاره که فاتحش خوندس. 5 6 سال بعد "اگر" این سرویس به 100 میلیون یوزر رسید و به سوددهی رسید اون موقع ما بحث میکنیم سر اینکه رو کیفیت بازیا تاثیر گذاشته یا خیر.
الان خیلی زوده که راجب کیفیت حرف زده بشه. جیم رایان وقتی یه حرفی رو میزنه داره ده سال آینده رو میبینه نه زمانی که سرویسش 25 میلیون جمع کرده باشه و نیاز به کیفیت داره برای جمع‌آوری آدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or