Marchmalow
کاربر سایت
:dسلام. از همه دوستان خواهش میکنم هر جا کپی بازی رو دیدید به پلیس محترم! خبر بدید . با این کارتون به پیشرفت این صنعت کمک میکنید .
برادر جان . قهوه تلخ 2000 تومنی کپی میکنن . تازه برای طرف که کپی میکنه بالای 1000 در نمیاد!!!:d
پلیس ؟ این دیگه چه صیغه ایه ؟!
آخه فکر نکنم دیگه 3500 تومن رو کسی اصلا بخواد وقت روش بذاره و کپی کنه که 2000 تومن بفروشه !!
من از گیم پدای فراسو همینایی که طرح ایکس یاکسه استفاده می کنم...تا روی آیکن کلیک می کنم دسته شرو می کننه به ویبره...تمام طول بازی هم ویبره وجود داره...برای بقیه هم این مشکل وجود داره؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------دقیقا!!!
این هم یکی دیگه از ایرادات وارد به این بازیست! برای همین من گیم پد شوک دار رو در آوردم و با گیم پد معمولی بازی رو اجرا کردم!
این یکی مورد رو هم گفتیم بی خیال!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
چی چی رو بی خیال...دسته من امروز سوخت!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
چی چی رو بی خیال...دسته من امروز سوخت!
روی کاتالوگ رو بخون یه سایت هست که باید این شماره سریال رو اونجا بزنی و بهت یه یه کد نصب میده و وقتی اون کد نصب رو داد روی دکمه ی Activate کلیک میکنی و کد ـــه Activate ظاهر میشه و بعد از اون روی Save and Launch Game کلیک کن و بازی رو اجرا کن!اقا من نمی تونم چند کار کنم 1 . میگه کد نصب می خواد ولی یدونه کد داره که با هزار بدبختی تونستم بخونم که روش نوشته کد سریال ولی من کد نصب پیدا نکردم .
2. من نمی تونم انالوگم رو بزنم نمی خوندش .
چی کار کنم .
مشکل اصلی منم همیناست من این کد بی صاحاب رو نمی تونم بخونم :dروی کاتالوگ رو بخون یه سایت هست که باید این شماره سریال رو اونجا بزنی و بهت یه یه کد نصب میده و وقتی اون کد نصب رو داد روی دکمه ی Activate کلیک میکنی و کد ـــه Activate ظاهر میشه و بعد از اون روی Save and Launch Game کلیک کن و بازی رو اجرا کن!
در کل خودت رو خسته نکن من همه جورــه امتحان کردم چه با دسته PS3 چه PC Joystiq کلاً همه ی Action ها کار میکنه به جزء جهت ها!