بابا دمشون گرم . اميدوارم روزي برسه كه روي كنسولها هم بتونن بازي بسازن .
البته شايد اين سوالم آماتوري باشه . امكان تهيه dev.kit كنسولها براي بازيسازان ايراني هست و اگه هست چقدر هزينه برميداره ؟ :confused:
تشکر....
البته درسته که تا بازی کامل تست نشه نمیشه دربارش قضاوت کرد ....ولی من و تمامی دوستان فقط میتونیم بازی رو از رو آخرین تریلری که پخش شده قضاوت کنیم......پس شما میگید گیم پلی بازی نسبت به تریلری که پخش شد پیشرفت داشته.
یک سوال دیگه هم هست....اگه کسی در جریانه لطفا مارو هم در جریان بزاره!!!
منظور از فروش بازی در خارج از کشور فقط خاورمیانه بوده یا .....؟؟؟:confused:
نه دوست عزیز ایتطور که شما فکر می کنید نیست .......طبق آخرین اخبار این بازی برای فروش در خارج از کشور هم آمادست.....ولی چیزی که معلوم نیست اینه که منظور از کشورهای خارجی چه کشورهاییهاین بازی برای ایرانی ها خیلی قابل توجه هستش (نسبت به باری های ایرونی دیگه خیلی بهتره)
و فکر نکنم خارج از کشور فروشش بیشتر از انگشتان دست باشه
نه دوست عزیز ایتطور که شما فکر می کنید نیست .......طبق آخرین اخبار این بازی برای فروش در خارج از کشور هم آمادست.....ولی چیزی که معلوم نیست اینه که منظور از کشورهای خارجی چه کشورهاییه
نه اینطور نیست دوست عزیز......حتی ایرانیانی که اونجا هستن از بازی گرشاسپ هیچ اطلاعاتی ندارن و همین باعث میشه که نخرن(مگر این که شرکت سازنده اطلاع رسانی کنه)
در مورد خود گیمر های اروپا هم من دلیلی نمیبینم که با این همه بازی های که اونا دارن بیان گرشاسپ بخرن
نظر شما چیه ؟
نه اینطور نیست دوست عزیز......
وقتی یک بازی در گیم تریلرز قرار میگیره خودش یه تبلیغه بزرگه شما اگه یه سری به گیم تریلرز زده باشید اروپایی ها کامنت های زیادی در مورد بازی گداشتند و بعد از دیدن تریلر بازی تنها مشکلی که از بازی می گرفتن نحوه پریدن گرشاسپ بود........///......ولی کاملا قبول دارم که سازندگان بازی باید روی تبلیغات بازی دقیق کار کنند و نباید عجله کنند!!!