گرشاسپ... God Of War ایرانی!

سلام من يك كسي هستم كه تو 19 سال دوران زندگي از 4 سالهگيم تا همين حالا گيم بازي كردم بيشتر زندگيم تو كلوپ بودم تو بچهگي هام بعد شبا و تا صبح صبح تا شب تو گيم نت انلاين بودم و كار خودم اديت گيم برنامه نويسي كمي بلدم و از انجين سر در ميارم فقط اينو ميخوام بگم
دمتون گرم كارتون خيلي بمبه خسته نباشيد:thumbsup::thumbsup:

آخرین ویرایش:
من زیاد حرفه ای نیستم. نمیدونستم.
به نظر میاد بازیش جنگی باشه. به درد من نمیخوره.
تریلرهای بازی:
این لینک دانلود:
http://garshasp.ir/video/garshasp_trailer_small.flv کیفیت متوسط
http://garshasp.ir/video/garshasp_trailer.flv کیفیت عالی

تو این تریلر همه چیز خوبه ببینی متوجه میشی!!!
راستی کسی از بچه ها خبری از تصحیح شدن گیم پلی بازی نداره....
درسته که قبول داریم بازی از نظر گرافیک خوبه ولی گیم پلی بازی خیلی یک نواخت و سرده ;)

c3d0924f8cbe41029d41.jpg

میتونید اطلاعات دقیقی درباره زمان انتشار بازی گرشاسپ و چگونگی ساخت اون رو در مصاحبه ای که تقریبا با تمامی عوامل ساخت این بازی انجام شده، در وب سایت مجله Game emaG بیابید: www.GameEmag.ir
البته این مصاحبه ها در چند قسمت منتشر میشه و اولین شماره اش هم که اختصاص داره به مصاحبه با آقای "امیر حسین فصیحی" مدیر پروژه گرشاسپ، در شماره 16م گیم ایمگ منتشر شده.

Soheil-Dan02.jpg

در شماره های بعدی، میتوانید مصاحبه با آقای "سهیل دانش اشراقی" و دیگر عوامل بازی رو
هم مشاهده کنید. امیدوارم علاقه مندان این بازی بتونن از طریق این مجموعه مصاحبه ها، اطلاعات خوبی درباره این بازی و وضعیت بازی سازی در ایران کسب کنند.

با توجه به تصاویری که ما دیدیم و حرفایی که شنیدیم، چندان هم یکنواخت نیست.
سبک متفاوت مراحل و مواجه شدن با دشمنان و سدهای مختلف فکر نکنم این مشکل رو بوجود بیاره
البته تا بازی کامل تست نشه، نمیشه دربارش درست قضاوت کرد

با توجه به تصاویری که ما دیدیم و حرفایی که شنیدیم، چندان هم یکنواخت نیست.
سبک متفاوت مراحل و مواجه شدن با دشمنان و سدهای مختلف فکر نکنم این مشکل رو بوجود بیاره
البته تا بازی کامل تست نشه، نمیشه دربارش درست قضاوت کرد
تشکر....
البته درسته که تا بازی کامل تست نشه نمیشه دربارش قضاوت کرد ....ولی من و تمامی دوستان فقط میتونیم بازی رو از رو آخرین تریلری که پخش شده قضاوت کنیم......پس شما میگید گیم پلی بازی نسبت به تریلری که پخش شد پیشرفت داشته.
یک سوال دیگه هم هست....اگه کسی در جریانه لطفا مارو هم در جریان بزاره!!!
منظور از فروش بازی در خارج از کشور فقط خاورمیانه بوده یا .....؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or