شایعه گرشاسپ 2!!!؟؟؟

irangame

کاربر سایت
درود...

scdy3zs0cnw76du7dkm9.jpg

چندی پیش در وبلاگ رسمی بازی گرشاسپ،پستی با مضمون"در جست و جوی راز" قرار گرفته است که کانسپتی جدید از بازی گرشاسپ رو برای عنوان قرار داده است...
تنها جملات این پست بدین صورت است: (ماجرا به قبل از شورش هیتاسپ زرین تاج باز می گردد… اندکی پس از درگذشت اثرط حکیم…)
اما نام کانسپت آرت DLC ART COVER نام دارد.
آیا گرشاسپ 2 در دست ساخت قرار دارد؟یا شاید گرشاسپ جزء اولین بازیهای پارسی زبان باشد که دارای پک الحاقی است...

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fenris Wolf
DLC هست ؟؟ اگه DLC هست بازی هیج فرقی نمیکنه و فقط داستان بیشتری داره . با این فروشی که کردن به احتمال زیاد گرشاسپ 2 رو میزنن . فقط خدا کنه مثل 1 نباشه و در حد بازی خارجی باشه . دمو شونم بدن واسه تست دست گیمر ها خوبه .

وجدانا گرشاسب تکونی به صنعت نداشته گیم ایران داد
از اونجایی که ایرانی های دوست داشتنی چشمشون جای عقلشونه هر چی روی گرافیک کار کنن بهتره
کسی چه میدونه داستان چیه گیم پلی چیه؟

از هرگونه حرکتی برای پیشرفت این صنعت توی مملکتون استقبال میکنیم.اگه یخورده بازی رو بیشتر پولیش کنن و مشکلات فنی رو برطرف کنن حتی اگه گرافیک بازی هیچ تغییری هم نکنه من حاضرم 40 چوق پاش بسلفم.;)

البته دوستان عرض کنم که شاید این یک DLC باشه،حتما نباید نسخه دوم رو بسازند که...!!!
به نظر من اگه شرکتی میخواد نسخه دوم بازیی رو عرضه کنه،بهتره توش یه جهش ایجاد کنه تا اینکه فقط یه داستان رو سرهم بندی کنه!
البته من هم بسی شادمان شدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or