شایعه گرشاسپ 2!!!؟؟؟

irangame

کاربر سایت
درود...

scdy3zs0cnw76du7dkm9.jpg

چندی پیش در وبلاگ رسمی بازی گرشاسپ،پستی با مضمون"در جست و جوی راز" قرار گرفته است که کانسپتی جدید از بازی گرشاسپ رو برای عنوان قرار داده است...
تنها جملات این پست بدین صورت است: (ماجرا به قبل از شورش هیتاسپ زرین تاج باز می گردد… اندکی پس از درگذشت اثرط حکیم…)
اما نام کانسپت آرت DLC ART COVER نام دارد.
آیا گرشاسپ 2 در دست ساخت قرار دارد؟یا شاید گرشاسپ جزء اولین بازیهای پارسی زبان باشد که دارای پک الحاقی است...

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fenris Wolf
نسخه اصلی داستانی نداشت حالا دیگه dlc داستانش ...
به هر حال امیدوارم شماره دو رو اگه میسازن خیلی بهتر و دقیق تر و کم باگ تر بسازن

اما نام کانسپت آرت DLC ART COVER نام دارد.
یا شاید گرشاسپ اولین بازی پارسی زبان باشد که دارای پک الحاقی است...
از اسمش معلومه که DLC هستش، منتهی اون بخشی که گفتین اولین بازی ایرانی DLC دار، عصر پهلوانان اولین بازی DLC دار ایرانی هستش!

وجدانا گرشاسب تکونی به صنعت نداشته گیم ایران داد
از اونجایی که ایرانی های دوست داشتنی چشمشون جای عقلشونه هر چی روی گرافیک کار کنن بهتره
کسی چه میدونه داستان چیه گیم پلی چیه؟

یعنی چی ؟! بازی آرکید نیست که گرافیک مهم نباشه ! هرچند تو داستان و گیم پلی هم معمولی بود ولی چون ایرانی بود قابل قبول بود .

من فک میکنم امتیاز این بازی رو به یک شرکت خارجی دادن ؟! فک کنم خبرشم همینجا بود ؟!

از اسمش معلومه که DLC هستش، منتهی اون بخشی که گفتین اولین بازی ایرانی DLC دار، عصر پهلوانان اولین بازی DLC دار ایرانی هستش!
اصولا DLC ها کم حجم و قابل دانلود هستند ولی اون نسخه بازی عصر پهلوانان در یک DVD مجزا عرضه شده بود،با این حال ممنون اصلاحش میکنم

یعنی چی ؟! بازی آرکید نیست که گرافیک مهم نباشه ! هرچند تو داستان و گیم پلی هم معمولی بود ولی چون ایرانی بود قابل قبول بود .

من فک میکنم امتیاز این بازی رو به یک شرکت خارجی دادن ؟! فک کنم خبرشم همینجا بود ؟!
امتیاز بازی رو به یه شرکت خارجی ندادند،ظاهرا بازی در خارج از کشور هم ناشر پیدا کرده

الان گرشاسب بهتر از بازی حسن کچل یا شمشیر غلام نبود؟:d
پیشرفت دارم منتها خیلی کمه:d
کاتالیزور لازمه:d
چی بود اخه اون بازی...:d:dنمیدونم ایرانی ها به چه امیدی میرن بازی میسازن...:|:|این از گرشاسب اونم از میر مهنا...:d:dهر 2 تا بازی مضخرف محض...:|:|

بابا ایران میتواند...اصلا بزار من سر تیتر اخبار یه قرن دیگه رو همینجا بگم

اخبار 200:30

ایران،به کمک دانشمندان ایرانی چینی الاصل موفق به ساخت کنسول شهید...شد.

• Like
Reactions: aliatlas
دیگه بی انصافی نکنید همین گرشاسب نمره ای از گیم اسپات گرفت که خیلی بازی های دیگه با صد برابر هزینه بیشتر نتونستن بگیرن ما ایرانیا مشکلمون کمبود امکاناته

اميد وارم بيشتر براي بازي هاي ايراني هزينه و وقت بزارن. كلا گرشاسپ بهترين بازي ايراني تا الان بوده . به نظرم از خيلي از بازي هاي خارجي هم سرتر بود

اميد وارم بيشتر براي بازي هاي ايراني هزينه و وقت بزارن. كلا گرشاسپ بهترين بازي ايراني تا الان بوده . به نظرم از خيلي از بازي هاي خارجي هم سرتر بود
درود
دوست عزیز اصلا قصد توهین ندارمو میدونم نظر شخصی هست و قابل احترام هست ( و ماهم احترام قائلیم :x) اما ببخشید از کدوم بازی های خارجی سرتره ؟
گرشاسپ حتی قابل مقایسه با یه بازی ارکید خارجی هم نیس .
مخلصیم >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or