گرافیک Uncharted بر روی PS4 قابل قیاس با کات سینهای The last of us خواهد بود

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
46372368621307695402.jpg

با Order 1886 و آنچه که نمایشی از قدرت PS4 بود تحت تاثیر قرار گرفتین؟
پس منتظر باشید ببینید تا ND در آینده چه چیزی را به شما نشان خواهد داد.
احسان رشید شخصی که در صنعت بازیهای کامپیوتری نفوذ دارد و اطلاعاتی را به دست می آورد و همه در فروم نئو گاف اون رو با آی دی thuway میشناسن به تازگی در تویتی عنوان کرده که:
"آنچارتد بعدی در گیم پلی خود کیفیتی قابل قیاس با کات سینهای The last of us خواهد داشت" او ادامه داد که بازی "چیزی در مورد یک قایق هست"

آیا در بازی مرحله ای در یک قایق تندرو اتفاق خواهد افتاد!؟ برای اطلاعات بیشتر باید منتظر بمانیم ...
اما این همه ماجرا نیست احسان رشید در تویت دیگری گفته که "به راحتی میشه گفت که PS4 در حدود 100 درصد قدرت بیشتری نسبت به Xbox one داره ، 100 درصد"

با آنچه در بالا گفته شد موافقید؟ با توجه به تعداد بازیهایی که در رسیدن به رزولوشن 1080p بر روی xbox one ناکام موندن یقینا امکان داره که PS4 بسیار قویتر باشه . اما آیا این اختلاف 100 درصد هست؟ به ما بگین شما چی فکر میکنید؟

http://gamingbolt.com/insider-uncha...delity-comparable-to-the-last-of-us-cutscenes

من که انتظارم بیشتر از این حرفا بود :| فکر میکردم یه چیزی میسازن که تو گرافیک، The Order 1886 رو قورت میده :d
فكر نكن مطمعن باش :d
از استديويي كه بهترين گرافيك نسل قبل رو ارائه كرد حداقل توقع همينه كه حتي از the order هم گرافيك بالاتري ارائه بده .
نا سلامتي تو همين سال 2013 TLoU بيشترين جوايز بهترين گرافيك رو درو كرد اونم ميون اين همه بازي خوب از لحاظ گرافيك .
در مورد اين خبر هم كه يه شخصي اومده اين حرف رو زده كه اصلا معلوم نيست به بازي جديد ناتي داگ تا چه حد دسترسي داشته شما به حرف خود سازنده اعتماد كن يا لااقل صبر كن اول يه تريلر از گيم پلي U4 بياد بعد.

آخرین ویرایش:
قبلا دوستان می گفتن کات سین و گیم پلی تلوو هیچ فرقی با هم ندارن.! تلوو که مال نسل قبلا قطعا باید U4 خیلی گرافیکش بالاتر باشه..

فكر نكن مطمعن باش :d
از استديويي كه بهترين گرافيك نسل قبل رو ارائه كرد حداقل توقع همينه كه حتي از the order هم گرافيك بالاتري ارائه بده .
در مورد اين خبر هم كه يه شخصي اومده اين حرف رو زده كه اصلا معلوم نيست به بازي جديد ناتي داگ تا چه حد دسترسي داشته شما به حرف خود سازنده اعتماد كن يا لااقل صبر اول يه تريلر از گيم پلي بياد بعد.
امیدوارم :d
فقط یه مسئله ای که اینجا هست من فکر نمیکنم ND تو این نسل بتونه بازی با گرافیک خیلی بالاتر از بقیه سازنده ها بده، حداقل تفاوت در حد نسل قبل فکر نکنم باشه چون اون نسل سخت افزار PS3 پیچیده تر بود و ND هم چون first party بود تونست بهش کامل مسلط شه ولی این نسل خبری از اون پیچیدگی (حداقل در اون حد :d) نیست :d

در مجموع: ND کارش درسته :d

به نظر شما تفاوت این در عکس در حد یه نسله؟! یه چارتا تکسچر به صورت الی اضافه شده و AA بهتر شده. Unchartedـه بعدی باید بهتر از کاست‌سین‌های TLOU باشه و همین طور هم خواهد بود.

نه از رو عکس نه... ولی وقتی محیط بزرگ و پویا با فیزیک قوی و تعداد دشمنهای خیلی بیشتر بیاد روش میشه تفاوت یه نسل

پست خودت یک بار بخون متوجه میشی کجاش گفتی .;) خودت بندازی وسط جالبه مطلبی که مشخص نیست سازنده بازی اصلا گفته باشه یا شنیده یا ... شده مطلبی که شما باهاش FACT صادر میکنی بعد میگی من خودم میندازم وسط ؟

شما بازی آنچارتد جدید دیدی جواب سوالم ندادی ؟ شما داری با چه معیاری این صحبت میکنی که قراره گیم پلی آنچارتد جدید در حد کیفیت Cutscene های TLOU باشه در حالی که همین الان درسته کیفیت cutscene هاش بالا بوده اما بازی بهتر هم تو نسل جدید داشتیم و یا با معیار یه حرف که میگه چیزی در مورد قایق هستش عکسی که بعد آنچارتد 3 امده مشخصه عکس چند تا ملوان قدیمی هستن توش اینکه بگی توش قایق هستش مثل این میمونه بگی شب شبه .=))

از اون طرف بر مبنای یه همچین حرفی هم آنچارتد جدید میکوبی که تازه قراره به کیفیت cutscene بازی TLOU باشه از اون طرف PS4 که قدرت نداره به اندازه اون cutscene پردازش کنه .:|

1% حتی نگفتی صحبت طرف اشکال داره بلکه از فرصت استفاده کردی و 3 جهت با هم کوبیدی .=)) بعد میگه من خودم میندازم وسط .:| نمیگم ترول نکن درست ترول کن این دوتا فرق میکنه .;)

یه دور با خودت صحبت کن بعدا نتیجه رو بهم اعلام کن .

هيچ كس نگفته فرق نداره خيلي فرق ندارع به هر حال همونم ريل تايمه

؟
چه جالب من کاتهای ریل تایم رو بوسیله کامپیوترم باز می کنم می بینم، تازه واسه آنچارتد و گاو هم همینطور ! کار خداست همش !!!

یه جوری میگین نسل قبل انگار کنسول های نسل قبل برای دوران رنسانس هستن هنوز سه ماه نیست کنسول های جدید امده چه توقع های بیجایی دارین .
همین که گرافیکش از خود لست اف اس بیشتره باید سجده شکر به جا بیارین :d یعنی در اصل الان یه ابر شاهکار دیگه در راهه :bighug:

تقریبا جک گفته. خود TLoU فرق آنچنانی با کات سین هاش نداشت. کلا انتظار از uc4 خیلی زیاده. منطقی هم هست. چون خیلی واضح هست که هر وقت که بیاد با اختلاف زیاد بهترین هست. حالا نه فقط تو گرافیک بلکه در همه زمینه ها.

همین الانش The Order توی گیم-پلی گرافیکش کات سین های TLoU رو قورت میده . من انتظار خیلی بیشتری دارم از ND !

The Order gameplay:
image_the_order_1886-24251-2752_0018.jpg

image_the_order_1886-24251-2752_0011.jpg
این دو تا عکس واقعا گیم پلی بازی هست ؟ عکس اول که احتمالش میره گیم پلی باشه. اما عکس دوم خیلی خیلی شبیه CG هست. کسی لینک تریلرش و داره ؟
اگر واقعا همین اول نسل گیم پلی یه بازی در این حد باشه ، چندسال بعد که بازیها به اوج نهایت کیفیت خودشون برسن ، 100% با کیفیتی بیشتر از این باید روبرو بشیم که میتونه فک براندازباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or