گرافیک Uncharted بر روی PS4 قابل قیاس با کات سینهای The last of us خواهد بود

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
46372368621307695402.jpg

با Order 1886 و آنچه که نمایشی از قدرت PS4 بود تحت تاثیر قرار گرفتین؟
پس منتظر باشید ببینید تا ND در آینده چه چیزی را به شما نشان خواهد داد.
احسان رشید شخصی که در صنعت بازیهای کامپیوتری نفوذ دارد و اطلاعاتی را به دست می آورد و همه در فروم نئو گاف اون رو با آی دی thuway میشناسن به تازگی در تویتی عنوان کرده که:
"آنچارتد بعدی در گیم پلی خود کیفیتی قابل قیاس با کات سینهای The last of us خواهد داشت" او ادامه داد که بازی "چیزی در مورد یک قایق هست"

آیا در بازی مرحله ای در یک قایق تندرو اتفاق خواهد افتاد!؟ برای اطلاعات بیشتر باید منتظر بمانیم ...
اما این همه ماجرا نیست احسان رشید در تویت دیگری گفته که "به راحتی میشه گفت که PS4 در حدود 100 درصد قدرت بیشتری نسبت به Xbox one داره ، 100 درصد"

با آنچه در بالا گفته شد موافقید؟ با توجه به تعداد بازیهایی که در رسیدن به رزولوشن 1080p بر روی xbox one ناکام موندن یقینا امکان داره که PS4 بسیار قویتر باشه . اما آیا این اختلاف 100 درصد هست؟ به ما بگین شما چی فکر میکنید؟

http://gamingbolt.com/insider-uncha...delity-comparable-to-the-last-of-us-cutscenes

اگه اینطوری باشه یعنی بازی بعدی ND یک عنوان معمولی از نظر گرافیکی خواهد بود !! که میشه گفت تقریبا همچین چیزی محاله ! مگه کاتسینهای TLOU چقدر بهتر از Gameplay ش بود ؟!

"آنچارتد بعدی در گیم پلی خود کیفیتی قابل قیاس با کات سینهای The last of us خواهد داشت"

خندم میاد از اون بنده خداهایی که تاکید داشتن کیفیت گرافیکی کات سینهای Tlu با گیم پلی یکی هست، حالا ps4 با ده برابر قدرت بیشتر نسبت به ps3 میخواد به این مهم برسه . وقتی حرف شکمی باشه نتیجش می شه این .

یعنی مطمئن شدم همون بلای رو که سونی توی نسل 5 و 6 سر سگا آورد توی این نسل سر مایکروسافت میاره و کلا مایکرو رو میسابه به الک !

گرافیک آنچارتد بعدی خیلی بیشتر و بهتر از کات سین های آخرین ما خواهد بود!
این حرفشون فقط و فقط این هست که ما دیگه بیش از حد معقول انتظاراتمون رو از بازی بعدیشون بالا نبریم!

خندم میاد از اون بنده خداهایی که تاکید داشتن کیفیت گرافیکی کات سینهای Tlu با گیم پلی یکی هست، حالا ps4 با ده برابر قدرت بیشتر نسبت به ps3 میخواد به این مهم برسه . وقتی حرف شکمی باشه نتیجش می شه این .

ببخشید شما آنچارتد جدید دیدی ؟ خوب ملت هم از اینجور پست زدن افرادی مثل شما خندشون میگیره .:|=))

یعنی شما میخوای بگی PS4 نمیتونه گیم پلی بهتر از cutscene های TLOU اجرا کنه یعنی پست شما از دو طرف ترول هم بدتره یکم خلاقیت به خرج بدین از یه طرف TLOU ترول میکنید از اون طرف PS4 از اون طرف ND خیلی شیک هم ... میگین . lol واقعا شما ها جالبین .=))

البته خوب منم انتظارم خیلی بیشتر از کات سین های اخرین ما هست
ولی از بس همه ی ما از ناتی داگ انتظارای بزرگ داریم به چیزی فراتر از CG میندیشیم:d

ببخشید شما آنچارتد جدید دیدی ؟ خوب ملت هم از اینجور پست زدن افرادی مثل شما خندشون میگیره .:|=))

یعنی شما میخوای بگی PS4 نمیتونه گیم پلی بهتر از cutscene های TLOU اجرا کنه یعنی پست شما از دو طرف ترول هم بدتره یکم خلاقیت به خرج بدین از یه طرف TLOU ترول میکنید از اون طرف PS4 از اون طرف ND خیلی شیک هم ... میگین . lol واقعا شما ها جالبین .=))

مثل اینکه نقل و قول کردن به جا هنوز برای شما جا نیفتاده! بنده کجا گفتم که PS4 قادر هست یا نیست ؟ یعنی واقعا درکش برات سخت بود که من دارم از اختلاف زیاد گرافیکی میان کات سین و گیم پلی بازی Tlu صحبت می کنم، یا اینکه کلا دوست داری خودتو بندازی وسط ؟!

مثل اینکه نقل و قول کردن به جا هنوز برای شما جا نیفتاده! بنده کجا گفتم که PS4 قادر هست یا نیست ؟ یعنی واقعا درکش برات سخت بود که من دارم از اختلاف زیاد گرافیکی میان کات سین و گیم پلی بازی Tlu صحبت می کنم، یا اینکه کلا دوست داری خودتو بندازی وسط ؟!

پست خودت یک بار بخون متوجه میشی کجاش گفتی .;) خودت بندازی وسط جالبه مطلبی که مشخص نیست سازنده بازی اصلا گفته باشه یا شنیده یا ... شده مطلبی که شما باهاش FACT صادر میکنی بعد میگی من خودم میندازم وسط ؟

شما بازی آنچارتد جدید دیدی جواب سوالم ندادی ؟ شما داری با چه معیاری این صحبت میکنی که قراره گیم پلی آنچارتد جدید در حد کیفیت Cutscene های TLOU باشه در حالی که همین الان درسته کیفیت cutscene هاش بالا بوده اما بازی بهتر هم تو نسل جدید داشتیم و یا با معیار یه حرف که میگه چیزی در مورد قایق هستش عکسی که بعد آنچارتد 3 امده مشخصه عکس چند تا ملوان قدیمی هستن توش اینکه بگی توش قایق هستش مثل این میمونه بگی شب شبه .=))

از اون طرف بر مبنای یه همچین حرفی هم آنچارتد جدید میکوبی که تازه قراره به کیفیت cutscene بازی TLOU باشه از اون طرف PS4 که قدرت نداره به اندازه اون cutscene پردازش کنه .:|

1% حتی نگفتی صحبت طرف اشکال داره بلکه از فرصت استفاده کردی و 3 جهت با هم کوبیدی .=)) بعد میگه من خودم میندازم وسط .:| نمیگم ترول نکن درست ترول کن این دوتا فرق میکنه .;)

خودت مقایسه کن!

کات سن:

Ellie_Bow_Winter.jpg

گیم پلی:

The-Last-of-Us-Screenshot-2.jpg

به نظر شما تفاوت این در عکس در حد یه نسله؟! یه چارتا تکسچر به صورت الی اضافه شده و AA بهتر شده. Unchartedـه بعدی باید بهتر از کاست‌سین‌های TLOU باشه و همین طور هم خواهد بود.

من كاري ندارم گيم پلي تلو با كات سينش فرق داره يا نه ولي گرافيك TLoU هرچي كه هست بهترين گرافيك نسل هفتم بود كه حتي مجله معتبري مثل game informer راجبش اينو ميگه
Graphics:These visuals still look better than some PS4 and Xbox One games
كه خب قلب هرچي هيتر هست رو از جا ميكنه :)

به نظر شما تفاوت این در عکس در حد یه نسله؟! یه چارتا تکسچر به صورت الی اضافه شده و AA بهتر شده. Unchartedـه بعدی باید بهتر از کاست‌سین‌های TLOU باشه و همین طور هم خواهد بود.
نمیدونم والا!
فقط من یادمه وقتی بازی از گیم پلی به کات سن (خصوصا فصل زمستان) سوییچ میشد، من کف و خون قاطی میکردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or