گرافیک Modern Warfare 3 فراتر از MW2 خواهد بود .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Robert_Bowling.jpg

درود .

در اصل موتورهای گرافیکی یکی از ارکان اصلی بازی سازی در دنیای گیم میباشند . موتورهای گرافیکی نه تنها در گرافیک ، فیزیک بازی تاثیر دارند؛ بلکه نقش مهمی در گیم پلی ، صدا ، و حتی داستان بازی نیز دارند .

در سال 2005 شرکت "Infinity Ward" موتور گرافیکی خود یعنی IW را برای سریهای Call of Duty استفاده نمود . و در سال 2009 این موتور را با ورژن IW 4.0 به استفاده سری جدید COD یعنی MW2 در اورد . که بعد از این سری دو بازی دیگر با نامهای Black Ops و GoldenEye 007 در سال 2010 با این موتور ساخته شدند ، حال این سوال پیش می اید در سری جدید بازی یعنی ،
" Call of Duty Modern Warfare 3 " سازندگان بازی قرار است از چه موتوری استفاده کنند، ایا باز هم میخواهند از موتور گرافیکی قبل استفاده کنند ؟
اقای Robert Bowling از استودیو IW در صفحه Twitterخود در این مورد چنین گفت :
در مورد موتور بازی زیاد نمیتوانم وارد جزئیات بشوم ، ولی این را بدانید نسب به سری قبل بازی یعنی MW2 موتور بازی را خیلی بهبود بخشیدیم و توانستیم برای MW3 کارهای فوق العاده جالبی را انجام دهیم و فراتر از نسخه قبل عمل کنیم . چندی پیش نیز وی گفته بود به جای ساخت یک موتور جدید میخواهیم IW را بهبود و ان را سازگارتر کنیم که یکی از این نکات ، قدرت تخریب پذیری در MW3 میباشد .
شایان ذکر است موتور بهبود یافته "IW" با ورژن 5.0 برای MW3 در حال ساخت است .

برای دانلود جدیدترین تریلر MW3 به اینجا بروید .

nowgamer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]" and Kasra-M
وقتی ops عرضه شد هیچکس نیومد بگه که گرافیک ops از mw2 هم پایینتر بود حالا که این بنده خدا همچین حرفی زده بعضی دوستان قاطی کردن.بزارید یه تریلر بیاد اوونوقت مفصل بحث میکنیم

Treyarch كه قطعا در ساخت نسخه هاى بعدى cod سهيم خواهد بود ميگم شايد اونا يهو جوگير بشن يه انجين اختصاصى خفن بسازن همين bo تنها به خاطر انجينش اينقدر ازش انتقاد شد وگرنه در بقيه ى زمينه ها عالى بود (مخصوصا داستان).

عزیز من فقط نگفتم گرافیک!!:|
من از نظر کلی گفتم که BF3 نمیتونه با COD رقابت کنه!
البته این نظر منه!دوباره نیاید بگید نمیدونم فلانه...:|
عزیز برای اینکه یک بازی بهترین بشه نمیان فقط گرافیک بازی رو بررسی کنند!گرافیک در مرحله 3 یا 4 اهمیت قرار میگیره البته در همه جا به غیر از ایران!
گرافیک بازی در مراحل 3 یا چهار قرار میگیره دیگه باشه gears of war 3 رو با موتور unreal engine 1 بسازن صد در صد میترکونه چون گرافیک در درجه 3 یا چهر قرار میگیره دوست عزیز داستان صدا گذاری گرافیک گیم پلی هوش مصنوعی انیمشن تمام این ها در یک بازی مکمل همدیگه هستن وقتی یک موتور گرافیکی قابلیت تخرب پذیری خوب داشته باشه میتونی ازاین موضوع در گیم پلی بازی استفاده کنی این یک مثالش بود فقط تمام این ها به هم مربوطن یه بازی خوب باید در کل در تمام موارد بالانس خوبی داشته باشه .

• Like
Reactions: Daedalus
دستشون درد نکنه :) ببینیم بدون وست و زمپلا هم میتونن بازی خفن در بیارن یا نه ... امیدواریم .
هر تاپیکی در مورد این بای زده بشه طبق معمول شاهد حرفهای فوق تکراری کلمات فوق را شاهد هستیم . بعد چندتا پست دیگه مقایسه با BF ! و.........
تو هم که بدت نمیاد :دی خودت داری شروع میکنی :|

گرافیک بازی در مراحل 3 یا چهار قرار میگیره دیگه باشه gears of war 3 رو با موتور unreal engine 1 بسازن صد در صد میترکونه چون گرافیک در درجه 3 یا چهر قرار میگیره دوست عزیز داستان صدا گذاری گرافیک گیم پلی هوش مصنوعی انیمشن تمام این ها در یک بازی مکمل همدیگه هستن وقتی یک موتور گرافیکی قابلیت تخرب پذیری خوب داشته باشه میتونی ازاین موضوع در گیم پلی بازی استفاده کنی این یک مثالش بود فقط تمام این ها به هم مربوطن یه بازی خوب باید در کل در تمام موارد بالانس خوبی داشته باشه .

دوست عزیز بنده خودم تو کار ساخت گیم هستم و چیزایی که شما گفتی درست ولی من کجای حرفم گفتم که گرافیک نباید توی بازی باشه که شما میای میگی اینا کمکل همدیگرن!!!!
آخه عزیز بحث بنده سر اینه که کسی که میخواد بازی رو نقد کنه!میاد میگه خب اول داستان،
گیم پلی،گرافیک و... (مثلا گفتم)من نگفتم گرافیک نباید باشه! در ضمن اون چیزی که شما گفتی برای موتور هست و موتور هست که همه چیز رو در خودش جا داده و اونها رو با هم هماهنگ میکنه!
موفق باشی!
ببخشید اگر بحث من خارج از تاپیک کشیده شد از همه عذر میخوام!

عنوان خبر رو دیدم انگار به من فحش دادن ... بایدم از نظر گرافیکی از mw2 ه دو سال پیش بهتر بشه دیگه... چه رویی دارن...
بازی 60 فریم هست انتظار بهبود زیادی نیست
گرافیکش MW2 انصافا خوب بود-طراحی سلاح ها بی نظیر بود
رو کنسول اگه بخوان تخریب پذیری اضافه کنن یا کیفیت تکسچر ها رو ببرن بالا باس قید 60 فریم رو زد
کل حال COD یه 60 فریم بودنشه:d

آخرین ویرایش:
وقتی ops عرضه شد هیچکس نیومد بگه که گرافیک ops از mw2 هم پایینتر بود حالا که این بنده خدا همچین حرفی زده بعضی دوستان قاطی کردن.بزارید یه تریلر بیاد اوونوقت مفصل بحث میکنیم
عمو حسین ایرانی جماعت رو نمیشناسی..؟؟!!بیشتر احساسی برخورد میکنن تا عقلی هنوز نه به داره نه به بار ببین چه حرفهای میرنن حالا بازی بیاد 1000 تومان(قابل توجه اورجینال بازا..!!!!) میدن بازی رو میگیرن بازی میکنن..!!بعد به به چه چه میکنن..!!همین ها که الان دارن بازی رو میکوبن..!!سری MW ها هنوز هم رقیب ندارن اینو آمار نشون میده من شکمی حرف نمیزنم..!!

من هنوز با MW1 سکانس اول مرحله اول بازی عشق میکنم. همون که از بالا میاد زوم میکنه تو بازی اول شخص میشه. خیلی اون لحظه حس میکنم گرافش خداست.
هنوز مرحله ی ترور زکائف مرحله ی sniping که با price و Mc millan باید مخفیانه میرفتیم برای ترور زکائف رو روزی 2 بار بازی میکنم..!!استایل این مرحله هنوز رقیب نداره..!!گفتم آمار همه چیز رو نشون میده نیازی نیست از Mw ها تعریف کنم..!!

• Like
Reactions: ArianUndead
هنوز مرحله ی ترور زکائف مرحله ی sniping که با price و Mc millan باید مخفیانه میرفتیم برای ترور زکائف رو روزی 2 بار بازی میکنم..!!استایل این مرحله هنوز رقیب نداره..!!گفتم آمار همه چیز رو نشون میده نیازی نیست از Mw ها تعریف کنم..!!
اخ از اون مرحله.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or