گرافیک Modern Warfare 3 فراتر از MW2 خواهد بود .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Robert_Bowling.jpg

درود .

در اصل موتورهای گرافیکی یکی از ارکان اصلی بازی سازی در دنیای گیم میباشند . موتورهای گرافیکی نه تنها در گرافیک ، فیزیک بازی تاثیر دارند؛ بلکه نقش مهمی در گیم پلی ، صدا ، و حتی داستان بازی نیز دارند .

در سال 2005 شرکت "Infinity Ward" موتور گرافیکی خود یعنی IW را برای سریهای Call of Duty استفاده نمود . و در سال 2009 این موتور را با ورژن IW 4.0 به استفاده سری جدید COD یعنی MW2 در اورد . که بعد از این سری دو بازی دیگر با نامهای Black Ops و GoldenEye 007 در سال 2010 با این موتور ساخته شدند ، حال این سوال پیش می اید در سری جدید بازی یعنی ،
" Call of Duty Modern Warfare 3 " سازندگان بازی قرار است از چه موتوری استفاده کنند، ایا باز هم میخواهند از موتور گرافیکی قبل استفاده کنند ؟
اقای Robert Bowling از استودیو IW در صفحه Twitterخود در این مورد چنین گفت :
در مورد موتور بازی زیاد نمیتوانم وارد جزئیات بشوم ، ولی این را بدانید نسب به سری قبل بازی یعنی MW2 موتور بازی را خیلی بهبود بخشیدیم و توانستیم برای MW3 کارهای فوق العاده جالبی را انجام دهیم و فراتر از نسخه قبل عمل کنیم . چندی پیش نیز وی گفته بود به جای ساخت یک موتور جدید میخواهیم IW را بهبود و ان را سازگارتر کنیم که یکی از این نکات ، قدرت تخریب پذیری در MW3 میباشد .
شایان ذکر است موتور بهبود یافته "IW" با ورژن 5.0 برای MW3 در حال ساخت است .

برای دانلود جدیدترین تریلر MW3 به اینجا بروید .

nowgamer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]" and Kasra-M
استاد منظورم توی دموها (میان پرده ها) بود . شما میان پرده های BF رو نگاه کن ...
انصافا نباشه بهتره ! یه لحظه دوربین می ایسته و بعد از 2 خط حرف دوباره شروع میشه ! اما تو COD بعضی جاها حتی دوربین عوض میشه ...
وقتی شما برمیگردی میگی "گرافیک از لحاظ زاویه بندی دوربین" ، چه انتظاری از طرف خواننده مطلبت داری؟ که ذهنتو بخونه ببینه به چی فکر میکردی؟ خب مشکل از نگارش شماست دیگه.
در مورد نورپردازی هم میشه برا من مثال بزنی که چطور mw3 یا کلا این سری بهتر از bf3 هست؟ dynamic lighting تو این بازی حتی وسعتش بیشتر از crysis2 کار شده یا volumetric light به صورت کاملا real time اجرا میشه.
سیستم dynimic lighting بازی اونقدر دقیق کار شده که تو بازی نور وقتی به یه شیء میخوره کاملا انعکاسش تو محیط دیده میشه. محض اطلاع شما باید بگم این سیستم بعد از crysis warhead تو دومین بازی ای هست که داره به این شکل کار میشه.
اینجا tech demo متور frosbite2 رو ببین بعد اینطور نظر بده.
http://www.gamersbook.com/scene/news/battlefield-3-engine-demonstration-video/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 孢子
یاااااا علی ! :d
خود EA اینقد از بازیش تعریف نمیکنه که بعضی دوستان میکنن !!!
اقایون اول داستانه که COD خیلی خیلی بهتره ! دوم گیم پلی هست که هرکدوم ویژگی خوبی دارن اما شخصا COD رو بیشتر میپسندم چون فضاهای BF الکی بزرگه و برا 5 تا دشمن 1000 کیلومتر جا درست کردن که بگن خیلی با حالیم ! در زمینه ی گرافیک از لحاظ زاویه بندی دوربین و نور پردازی COD خیلی سرتره اما تو طراحی بافت و تخریب BF خیلی بهتره ! تو بخش صدا و موسیقی هم که COD جای حرف نمیذاره ...
کلا شاید از نظر جلوه های بصری BF بهتر باشه اما همه چیز گرافیک نیست ...
گیم پلی خوب , داستان درگیر کننده , شخصیت پردازی مناسب و ... چیزایی هست که باعث میشه بازیهایی مثل COD و جدیدا Crysis 2 جالبتر از BF باشن ...

اول از همه بگم كه دوست عزيز نورپردازي كال او ديوتي سرتره؟؟
مثل اينكه تريلر هاي بتلفيلد رو نديدي كه از زيرزمين يهويي مياد بيرون و يا در و باز ميكنن و وارد فضاي باز ميشن :d
-------------------
صداگذاري كال او ديوتي بهتره؟
جدي ميگي؟
بتلفيلد 2 رو نصب كن و تو محيط هاي باز و محيط هاي خيلي باز و محيط هاي بسته با چند مدل اسلحه ي متفاوت شكليك كن ....
همين كارو هم برو توي كال او ديوتي انجام بده ...
نتيجه شو اعلام كن !!!
.........................
گيم پلي هم كه هيچ قابل مقايسه نيستن ..
نميدونم چطوري مقايسه ميكنيد ...
بتلفيلد كلا سبك گيم پليش فرق ميكنه !!!
-----------------------------------------------------------------

خب من تريلر رو گرفتم ..
اول از همه در مورد گرافيك ... تفاوت خيلي خاصي مشاهده نميشه ...، شايد يك مقدار كيفيت بهتر اسلحه ها و بخش هاي در دسترس بازي ... شايد ..
وگرنه در و ديوار و محيط به افتضاحي سابقه از نظر كيفيت و جزئيات !!
در مورد فيزيك كه گفتن بهتر شده پيشنهاد ميكنم از ثانيه ي 20 تا ثانيه 26 رو مشاهده كنيد كه واگن مترو 80 تا دور ميزنه تو هوا و هيچ خراشي بر نميداره.. فقط ستونها ميشكنه =d>
افكت هاي افتضاح اتيش مثل سابق !!!
افكت اب و كف زمين هم مثل سابق ... كاغذ ....
و ..... و .... و ....
يه كال او ديوتي تكراري !!
و من خيلي مشتاق اومدنش :d :x

آخرین ویرایش:
من هنوزم دارم cod4 رو بازی می کنم. نباید بازی رو همیشه در تخریب پذیری بودن یا وجود خون و گرافیک بالا و ... انتظار داشت. مهم اینه که بازی در دل بازیکن بشینه و سال ها فراموشش نکنه.
**دوستانی که بازی رو تموم کردن اگه در بازی ایران هم مطرح شده بود تاپیک بزنن همه بفهمن**

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArianUndead
-----------------------------------------------------------------

منم تريلر بازي رو ديدم و دقيقا هم نظرم با koorosh
انتظار داشتم COD از لحاظ گرافيك جهش بزرگي كنه.
اما با ديدن اين تريلر نا اميد شدم.:-s
حقيقتا تا چندي قبل هم فكر نمي كردم بازي تو اين سبك بياد كه بتونه جلو COD قد اعلم كنه اما مثل اينكه BF3 داره ميتركونه.!

آخرین ویرایش:
من هنوزم دارم cod4 رو بازی می کنم. نباید بازی رو همیشه در تخریب پذیری بودن یا وجود خون و گرافیک بالا و ... انتظار داشت. مهم اینه که بازی در دل بازیکن بشینه و سال ها فراموشش نکنه.
هيچ موقع COD 4 رو با اين مسخره بازيهاي جديد ACTI مقايسه نكن.اون واسه خودش خدا بود و هميشه هم هست.من احتمال ميدم BF3 يه چيزي در اون سطح بشه!
بله مهم اينه كه بازي به دل بشينه ولي ديگه واسه بازيهاي امروز بعضي چيزا ضروريه!
اگه بخواي به دل بشينه كه خب ميري ماريو بازي ميكني ديگه:|
در ضمن ديگه تخريب پذيري چيزي نيست كه acti بخواد باهاش قر بياد.يك امر ضروريه كه اگه نداشته باشه بازيش زير سوال ميره.گرافيگ هم كه توي اين مدل بازيها يك فاكتور جدانشدنيه
اخه تو با خودت بشين حساب كن واقعا در كنار يك گيم پلي عالي دوست داري يك اسلحه با جزئيات بالا تو دستت باشه يا يك اسباب بازي كه حتي موقع حركت كردن تو بعضي بازيها تكون هم نميخوره:|

**دوستانی که بازی رو تموم کردن اگه در بازی ایران هم مطرح شده بود تاپیک بزنن همه بفهمن**
این حرف شما یعنی چی اونوقت ؟؟؟ پس شما بشین بازی wolfenstein 3d بازی کن بعد بگو گرافیک مهم نیست که ! مثلا توی بازی های FPS سال 2000 به هر جایی که تیر میزدی هیچ چیز خاصی اتفاق نمی افتاد بازی های سال 2005 میتونستی بعضی از اشیا رو نابود کنی بازی های سال 2008 تمامی اشیا بازی های امروزی تخریب ساختمون مورد نظر توسط خودتون نه اینکه شما در حال مشاهده کردن یک صحنه از پیش تعیین شده باشی ! بعدشم به به و چه چه کنید من منکر هیجان cod نمیشم ولی همه چیز رو نمیشه بیخیال شد و فقط این یه مورد رو در نظر داشته باشی به نظرم COD هنوز توی سال 2008 گیر کرده و فرق خاصی شما توی این نسخه ها اگه دیدی به ما هم بگو ! در ضمن اگه بازی بخواد توی دل طرفدارها جا خوش کنه اون COD 2 نه این بازی که فقط اسم COD رو یدک میکشه

من فکر میکنم که تکراری شدن بازی بیشترین ضربه رو به بازی داره میزنه.
دیگه مد شده یه سال میره تو جنگ پیش رفته یه سال بر میگرده به جنگ سرد و جنگ حهانی دوم و...
میگم دیگه قلک شده این بازی هم
باز دم EA گرم اگر یه بازی مثلNFS رو داره هر سال میزنه چنتا تغییر تو گیم پلی میده

اتفاقا ایراد اصلی همین گیم پلی تکراری تو همه نسخه هاش هست که داره ضربه میزنه. همون گیم پلی فیلم هندی سابق

• Like
Reactions: Electronic Arts
عزیزه من MW1 تو زمانه خودش همه چی داشت! هم Level Design عالی + داستان خوب + مولتی پلیر فوق العاده + گرافیک خوب و ... MW2 هم دقیقا تهه تهه قدرت COD بود که یک لبش رو ریسک بود! BO هم که ...
مشکل اینجایه که این بازی اصلا از MW1 به اونور و کمی MW2 هیچ تغییری در گیم پلی نکرد!!
4 تا اسلحه اضافه شد. حتی تویه BO که میدیدیم Level Design هم کپیه MW1 و MW2 هست که به شخصه هیچ بازی ای به MW1 نمیرسید تو زمانه خودش از این نظر. اما فکر کن 4 سال گذشته و 3 تا نسخه اومده اما تغییره فاحشی دیده نمیشه! حتی سیستم Online بازی هم از MW1 به بعد تغییره فاحشی نکرد.
در ضمن این سبک بازی FPS هست و معمولا اولین چیزی که به فکر آدم میرسه گیم پلی و Online اون هست... آخه کی تو خارج میاد COD رو به خاطر Single Player و دااستان بگیره؟... همچین میگین داستان داستان انگار Bioshock شده...

ویرایش :
منم همينو ميگم ديگه شهاب فدات بشه .:d
اصله ‍COD آنلاين و مولتيشه . كه اونم ماشالله . حالا بياد و بازي كنيم و حالشو ببريم ببينيم چه ميشه

ببخشید اون نقله قوله الکی بود :دی خواستم پست بدم گفتم بزنم نقله قول بعد پاک میکنم یادم رفت...

آخرین ویرایش:
عزیزه من MW1 تو زمانه خودش همه چی داشت! هم Level Design عالی + داستان خوب + مولتی پلیر فوق العاده + گرافیک خوب و ... MW2 هم دقیقا تهه تهه قدرت COD بود که یک لبش رو ریسک بود! BO هم که ...
مشکل اینجایه که این بازی اصلا از MW1 به اونور و کمی MW2 هیچ تغییری در گیم پلی نکرد!!
4 تا اسلحه اضافه شد. حتی تویه BO که میدیدیم Level Design هم کپیه MW1 و MW2 هست که به شخصه هیچ بازی ای به MW1 نمیرسید تو زمانه خودش از این نظر. اما فکر کن 4 گذشته و 3 تا نسخه اومده اما تغییره فاحشی دیده نمیشه! حتی سیستم Online بازی هم از MW1 به بعد تغییره فاحشی نکرد.
در ضمن این سبک بازی FPS هست و معمولا اولین چیزی که به فکر آدم میرسه گیم پلی و Online اون هست... آخه کی تو خارج میاد COD رو به خاطر Single Player و دااستان بگیره؟... همچین میگین داستان داستان انگار Bioshock شده...
منم همينو ميگم ديگه شهاب فدات بشه .:d
اصله ‍COD آنلاين و مولتيشه . كه اونم ماشالله . حالا بياد و بازي كنيم و حالشو ببريم ببينيم چه ميشه

این حرف شما یعنی چی اونوقت ؟؟؟ پس شما بشین بازی wolfenstein 3d بازی کن بعد بگو گرافیک مهم نیست که ! مثلا توی بازی های FPS سال 2000 به هر جایی که تیر میزدی هیچ چیز خاصی اتفاق نمی افتاد بازی های سال 2005 میتونستی بعضی از اشیا رو نابود کنی بازی های سال 2008 تمامی اشیا بازی های امروزی تخریب ساختمون مورد نظر توسط خودتون نه اینکه شما در حال مشاهده کردن یک صحنه از پیش تعیین شده باشی ! بعدشم به به و چه چه کنید من منکر هیجان cod نمیشم ولی همه چیز رو نمیشه بیخیال شد و فقط این یه مورد رو در نظر داشته باشی به نظرم COD هنوز توی سال 2008 گیر کرده و فرق خاصی شما توی این نسخه ها اگه دیدی به ما هم بگو ! در ضمن اگه بازی بخواد توی دل طرفدارها جا خوش کنه اون COD 2 نه این بازی که فقط اسم COD رو یدک میکشه

من منظورم در نسل حاضره (بازی های 360 , PS3 تا یک حدی می تونند پیشرفت گرافیکی داشته باشند)
من که به هر حال کنسولم رو فروختم. حاضر تمام توانمو بزارم که یک کنسول بگیرم و این بازی رو تموم کنم چون خیلی منتظرش بودم و حاضر نیستم روی pc بازی کنم.(mw2 همینطور ! اونم هنوز بازی نکردم کامل)
اگه راستشو بگم من با بازی های قدیمی بیشتر حال می کنم. نمی دونم این به خاطر اون دورانه یا به خاطر برتری به حق خود بازی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or