گرافیک Modern Warfare 3 فراتر از MW2 خواهد بود .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Robert_Bowling.jpg

درود .

در اصل موتورهای گرافیکی یکی از ارکان اصلی بازی سازی در دنیای گیم میباشند . موتورهای گرافیکی نه تنها در گرافیک ، فیزیک بازی تاثیر دارند؛ بلکه نقش مهمی در گیم پلی ، صدا ، و حتی داستان بازی نیز دارند .

در سال 2005 شرکت "Infinity Ward" موتور گرافیکی خود یعنی IW را برای سریهای Call of Duty استفاده نمود . و در سال 2009 این موتور را با ورژن IW 4.0 به استفاده سری جدید COD یعنی MW2 در اورد . که بعد از این سری دو بازی دیگر با نامهای Black Ops و GoldenEye 007 در سال 2010 با این موتور ساخته شدند ، حال این سوال پیش می اید در سری جدید بازی یعنی ،
" Call of Duty Modern Warfare 3 " سازندگان بازی قرار است از چه موتوری استفاده کنند، ایا باز هم میخواهند از موتور گرافیکی قبل استفاده کنند ؟
اقای Robert Bowling از استودیو IW در صفحه Twitterخود در این مورد چنین گفت :
در مورد موتور بازی زیاد نمیتوانم وارد جزئیات بشوم ، ولی این را بدانید نسب به سری قبل بازی یعنی MW2 موتور بازی را خیلی بهبود بخشیدیم و توانستیم برای MW3 کارهای فوق العاده جالبی را انجام دهیم و فراتر از نسخه قبل عمل کنیم . چندی پیش نیز وی گفته بود به جای ساخت یک موتور جدید میخواهیم IW را بهبود و ان را سازگارتر کنیم که یکی از این نکات ، قدرت تخریب پذیری در MW3 میباشد .
شایان ذکر است موتور بهبود یافته "IW" با ورژن 5.0 برای MW3 در حال ساخت است .

برای دانلود جدیدترین تریلر MW3 به اینجا بروید .

nowgamer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]" and Kasra-M
به نظرم هر چقدر هم از COD ایراد بگیرید فایده ای نداره!
چون بازی میاد و طبق معمول یکی از بهترین نمایش ها در E3،بهترین گیم پلی،بهترین گرافیک و...
رو از آن خودش میکنه که واقعا هم حقش هست.
از نظر من که BF3 عمرا نمیتونه با این بازی رقابت کنه حتی اگر هزینه تبلیغاتش 100 میلیون دلار باشه!
البته اون بازی هم برای خودش عنوان بزرگی هست!و باید سازندگانش رو تحسین کرد!

اینها که قرار نبود به موتور دست بزنن. :d
من تا اونجایی که یادم میاد MW تخریب پذیریش اسکریپت شده بود، فکر نکنم خیلی به تخریب پذیری دست بزنن، میزارن همون اسکریپت شده باشه.

دقیقاً همینطوره :دی
بخوان یخورده فیزیک بزارن فریم ریت خراب میشه :دی‌! (مثلاً میشه 20 اینورا:دی)
فقط از این مرحله قشنگا بزارن تو بازی :دی
به نظر من مرحله های واشنگتن،برزیل و قزاقستان (؟?) جز قشنگترینن مرحله های MW2 بودن.

آخرین ویرایش:
چرا دوستداران cod تا يه چيزى ميشه ميگن infinity ward بابا به خدا اين استوديو فقط 30 يا 40 درصد از بخش تكنفره رو ساخته از استوديو يى كه تمام اعضاى اصليش رفتن چى انتظار دارين؟ بيشتره ساخت بازى به دوش دوتا استوديوى ديگه هست.

بزارین حداقل یه تریلر از بازی بیاد بعد بزنین تو سر بازی
شما قبل ازین که تریلری از BF 3 بیاد در موردش چی فکر می کردی حالا چی فکر می کنید

به نظرم هر چقدر هم از COD ایراد بگیرید فایده ای نداره!
چون بازی میاد و طبق معمول یکی از بهترین نمایش ها در E3،بهترین گیم پلی،بهترین گرافیک و...
رو از آن خودش میکنه که واقعا هم حقش هست.
از نظر من که BF3 عمرا نمیتونه با این بازی رقابت کنه حتی اگر هزینه تبلیغاتش 100 میلیون دلار باشه!
البته اون بازی هم برای خودش عنوان بزرگی هست!و باید سازندگانش رو تحسین کرد!
دادا حالت خوبه؟:-o

دادا حالت خوبه؟:-o
عزیز من فقط نگفتم گرافیک!!:|
من از نظر کلی گفتم که BF3 نمیتونه با COD رقابت کنه!
البته این نظر منه!دوباره نیاید بگید نمیدونم فلانه...:|
عزیز برای اینکه یک بازی بهترین بشه نمیان فقط گرافیک بازی رو بررسی کنند!گرافیک در مرحله 3 یا 4 اهمیت قرار میگیره البته در همه جا به غیر از ایران!

ببخشید میشه یکی به من توضیح بده چی شد که یه دفعه انقدر MW دشمن پیدا کرد؟ شماره های قبلیش رو که همه بازی میکردن و تعریف میکردن الان یه دفعه بد شد؟
از دست ایرانی جماعت ....

فقط صبر کنید تا تریلر بازی بیاد بعد حرفاتون با الان خیلی دیدنیه. امسال واقعا جذابیت این دو بازی به اوج خودش رسیده چون bf3 که خیلی خوب ظاهر شده mw 3 هم مطمئنم فوق العاده ظاهر میشه. خیلی رقابت جالبیه.

بچه ها من تو كتم نميره موتور ساخت BO با MW2 يكي هست...هيچ شباهتي تو اين 2تا نميبينم:-/...نه فقط من تمام كسايي كه بعد MW2 اومدن BO تو دوستانم نظر من رو دارن و ميگن اين BO موتورش يجوريه ....به هيچ كدوم از سري COD شباهت نداره فقط كمي به WAw نزديك تره و از نظر كيفيت خيلي پايين تر از MW2 ميدونن:)...حالا همتون برام توضيح بدين قضيه چيه!!!;)....فقط نريزين سرما اروم :d...

آخرین ویرایش:
در سال 2005 شرکت "Infinity Ward" موتور گرافیکی خود یعنی IW را برای سریهای Call of Duty استفاده نمود
موتوی گرافیکی خود را؟ :دی.
Id Tech 3 از کی شد موتور گرافیکی اینها؟
در مورد موتور بازی زیاد نمیتوانم وارد جزئیات بشوم
چون جزئیات خاصی نیست که بخواد واردش بشه!
ولی این را بدانید نسب به سری قبل بازی یعنی MW2 موتور بازی را خیلی بهبود بخشیدیم و توانستیم برای MW3 کارهای فوق العاده جالبی را انجام دهیم
چقدر نسبت به قبل پیش رفت؟ مثلا میان دوتا صحنه انفجاری میزارن ملت هم هورا میکشن میگم بابا تخریب پذیری داشت تو بازی دیگه ...
هر تاپیکی در مورد این بای زده بشه طبق معمول شاهد حرفهای فوق تکراری کلمات فوق را شاهد هستیم . بعد چندتا پست دیگه مقایسه با BF ! و.........
خدایی خودتون خسته نشدید ؟!
سازنده هاش شعار ندن، خب ما که مشکلی نداریم!

• Like
Reactions: hadi sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or