به نظر شما گرافیک چه زمانی کامل می شود.
آیا گرافیک کامل می شود شاید بعضی ها مفهوم کلمات من رو نفهمند
منظور این است گرافیک در بازی آیا پایان پذیر است یا نه
اگر پاین پذیر است در چه زمانی و کی ؟ گرافیک از شما دوستان خواهش می کنم در نظر سنجی شرکت کنید
من وضعیت کنونی کنونی گرافیک رو خیلی پیشرفته نمی دونم
هنوز سرعت کارت گرافیکی ها رو رنج های گیگا هرتز نرسیده!
البته نمی دونم منظوز تاپیک کارت گزافیکی بود یا کلا گرافیک
الان گرافیک کرایسیس چیزی کمتر از واقعیت نداره حتی میتونم بگم بهتر شما به یه درخت در کرایسی که پشتش خورشیده نگاه کنید تو واقعیت هم همینو نگاه کنید مو نمیزنه حتی فاصله ی بین برگا که انگار چشمک میزنه هم توی بازی رعایت میشه ؟؟
کلا گرافیک به حدی میرسه که دیگه بیشتر پیشرفت نمیکنه بعد از اون نوبت به پیشرف GamePlay میرسه درست کاری که wii کرد و نتیجه گرفت با جدیت میگم که wii یک انقلاب بر ضد روند پیشرفت گرافیک کرد و نتیجه گرفت .
تکنولوژی عوض میشه.
سازنده ها متوجه میشن که بغیر از سایه زنی (که در حال حاضر یکی از مهمترین عناصر بازیهای NextGeneration) ویژگیهای دیگری هم هستند که تا بحال بهشون توجه نشده.
در ضمن روش سایه زنی بر مبنای مثلث هم تغییر خواهد کرد.
نکتۀ حائز اهمیت در مورد صنعت سخت افزار و علی الخصوص کارت گرافیک اینه که سازنده نمیتونه و یا نمی خواد هر تکنولوژی جدیدی رو بسرعت در کارت گرافیک اعمال کنه ، چون برای این کار باید هماهنگی های بین شرکتی زیادی صورت بگیره. بعلاوه بحث در دست داشتن برگ برنده هم بحث مهمی در صنعت سخت افزار هست. یعنی ایکه تا میتونی از یه تکنولوژی پول در بیار ، بعد برو سراغ روشهای بهتر و بهینه تر.
در مورد این مساله هم که گرافیک روزی به حالت کاملاً واقعی میرسه. باید بگم که : خب این یه هدفه ولی معلوم نیست تا چه حد بتونند بهش نزدیک بشن. (مثل اینه که بگیم : در آینده بو رو هم در بازیا می گنجانند. حقیقت اینه که : داره سعی میشه به این هدف برسند ولی هنوز به کیفیتی قابل عرضه نرسیده اند. و بغیر از اون آیا این کار از نظر گیمرها مطلوب هست ؟)
مثلا 20 سال پیش که بازی ها تو محیط داس اجرا میشدن چه کسی فکر می کرد که گرافیک بازی ها به این حد برسه ؟ اون موقع به عقل هیچ آدمه معمولی نمی رسید که یه روزی Crysis هایی عرضه بشن...
الان مثله 20 سال پیشه...
الان هیچکس نمی تونه حتی تصورش رو بکنه که 20 سال دیگه چه بازی هایی میان...
البته به نظر من Gameplay بیشتر از گرافیک تغییر می کنه...
گرافیک خیلی پیشرفت می کنه ولی یه روز میرسه که ملت از گرافیک خسته میشن چون فقط باعثمیشه که مجبور شن سیستمشون رو آپ گرید کنن بعدش دیگه میرن سراغ واقعیت اصلی گیم پلی که اون موقع دیگه خیلی دیره چون چیزی به اسم بازی به معنای واقعی وجود نداره و بازی مثل یه فیلم شده