کینکت یک ساله شد

aryasoft2872

کاربر سایت
در جشن تولد یک سالگی کینکت مایکروسافت ویدئویی را منتشر کرد از استفاده های مختلف کینکت ههمچنین در این ویدئو ذکر شده که بتای نسخه ویندوزی کینکت وارد مرحله دوم خود شده و دارای دقت و سرعت بیشتری می باشد و همچنین طوری طراحی شده است که در صورت قطع و وصل کینکت برای آن مشکلی پیش نمی آید

عرضه این نسخه برای ابتدای سال 2012 برنامه ریزی شده است.

منبع و ویدئو

کینکت خیلی سلیقه ای هست ! من وقتی تجربه ـش کردم بهتر از چیزی بود که فکر میکردم ولی خب بعد از یه مدت خسته شدم و اتاقم هم جای خیلی عالی براش نداشت و فروختم. ولی در کل وسیله خیلی جالبی هست اگه بازی های درست حسابی براش بیاد ! :دی
توی 3 ماهی که داشتم فقط Kinect Adventures و Kinect Sports رو توی 2 ماه اول بازی میکردم و یه کمی هم Your Shape ولی اون یه ماه آخر دیگه داشت خاک میخورد چون اهل رقص هم نیستم که بهترین بازیش یعنی Dance Central رو بازی کنم ! :دی اگه چند تا بازی AAA به جز رقص و تناسب اندام براش بیاد و از پتانسیلش استفاده کنه خوبه !
بله درسته سلیقه ای هست کاملا، ولی فقط من یه توضیح کوچیک در مورد بازی هایی که مثال زدید بدم:

به نظر من تجربه بازی با کینکت "تا به حال" به دو دسته تقسیم میشه:
1. دنس سنترال و دنس سنترال 2
2. هر چیز دیگه به غیر از دنس سنترال

البته ممکنه یه عده بگن این نظر شخصی منه، ولی در واقع تو تریلرها و Review های زیادی هم عین همین مطلب رو می شنوید. حالا چرا این طوره؟ به خاطر استفاده بسیار بهتر دنس سنترال از قابلیت های کینکت!

در اکثر بازی های کینکت که من تجربه کردم حرکات بسیار تقریبی و با دقت کم ارزیابی میشن و یه حرکت خیلی بد و ضعیف هم همون عکس العملی رو ایجاد می کنه که یه حرکت عالی ایجاد می کنه! اصلا مهم نیست که دست تون رو با سرعت 1 کیلومتر بر ساعت تکون بدین یا 100 کیلومتر بر ساعت، چون عکس العمل ایجاد شده یکیه! در ضمن تاخیر کینکت در انتقال حرکات واقعا اذیت می کنه و معمولا هم فقط یکی از اندام ها حرکت می کنه و...
توی دنس سنترال اولا لگ کینکت تقریبا نزدیک به صفر هستش. نکته دیگه این که حرکات شما واقعا دقیق ارزشیابی میشن و شما اصلا نمی تونید کینکت رو گول بزنید و یه حرکت نصفه نیمه بکنید و امتیاز کامل بگیرید. یعنی راه فراری نیست و باید قشنگ حرکات رو یاد بگیرید؛ ضمن این که حرکات کل بدن همزمان ارزیابی میشن، نه این که فقط دست یا پاتون رو تکون بدین.
خلاصه که اگه مثل ادیتورهای آقای خیلی از سایت های Review، کرکره ها رو می کشیدین و در رو قفل می کردین و تنهایی بازی می کردین خیلی حال می داد (خودمم همین کار رو می کنم همیشه)! :دی

کلا از یک فن PS3 انتظار دیگه ای نمیشه رفت و تو تاپیک ها دیگه منطق خودتون قبلا به بقیه نشون دادید
نظر من هم همون نظر آقاي رابين هودِ
درحالي كه فن نيستم . اين مسئله رو به فن بودن نچسبونيد ، واقعيتيِ كه بايد قبول كرد ، شايد شما تازه كينكت خريدي و چون اولاشه برات جالبه ......
اگر بخوايم واقعيت ها رو در نظر بگيريم Re3 و KZ3 رو مي شه با كينكت اسپورت و ..... مقايسه كرد ؟

i91zgswli6teb9us0vsz.jpg

dked3p90bb93b8d4jz2.jpg

nt6xg8cgtjwwhtdliney.jpg
آفرین آفرین عزیزم! فقط MOVE که اصلا شبیه WII نبود:دی

---------- نوشته در 04:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود ----------

بازی های خیلی خوبی داره واسش میاد...خیلی حال کردم ...مخصوصا اینکه این چندروز Draco,haunt ,steel battalion رونمایی شدن...

یعنی خوشم میاد شما دوستان 360 باز عزیز کافیه یه جا یکی به یه موردیکه به کنسول عزیزتون مربوط میشه یه چیزی بگه تا انواع و اقسام القاب رو بهش نسبت بدین ! پست قبلیم هم جنبه توهین به نظر شخصی شما رو نداشت .
قابل توجه شما بنده در مورد موشن کنترلرها نظرم منفیه و با بزرگ جلوه دادن موو یا کینکت هم مخالفم .
برزگترین تغییراتی که توی این نسل شاهدش بودیم گستردگی مالتی پلیر آنلاین در کنسولها بود . حتی اگر یه لیست Top 10 از تغییرات مثبت این نسل تهیه کنیم وسایل جانبی مثل موو یا کینکت نمیتونن داخلش قرار بگیرن .

پ.ن.امیدوارم با یکساله شدن کینکت سطح فکر و درک یه عده هم حداقل به همون اندازه رشد داشته باشه .
والا توهین بیشتر شباهت داشت
برای من اتفاقا فرقی بین این کنسول و اون یکی نمیکنه من خودم Wii تو این نسل بیشتر از بقیه قبول دارم ولی کینکت نمیشه انکار کرد تو پستتون و خیلی ها دیگه خیلی راحت دارید انکار میکنید کینکت تحول بزرگی داره ایجاد میکنه یعنی دیدنش انقدر سخته یک وسیله سخت افزاری که توی یک سال تونسته بیش از 10 میلیون بفروشه و جون تازه ای به 360 بده
این حرفم از قدرت کینکت خود سازنده ها گفتن اگه هم نمیگفتند مشخص بود حالا نمیدونم کجای حرف من فن بازی بود ولی عین اینه که بگی آیفون هیچ تحولی تو گوشی ها همراه ایجاد نکرده و قصدش فقط پول بوده
نظر من هم همون نظر آقاي رابين هودِ
درحالي كه فن نيستم . اين مسئله رو به فن بودن نچسبونيد ، واقعيتيِ كه بايد قبول كرد ، شايد شما تازه كينكت خريدي و چون اولاشه برات جالبه ......
اگر بخوايم واقعيت ها رو در نظر بگيريم Re3 و KZ3 رو مي شه با كينكت اسپورت و ..... مقايسه كرد ؟
من خودم تازه خریدم ولی یک سال دارم استفاده میکنم ربطی به بازی نداره حرف من تحول که داره ایجاد میشه شما به بازی ربط میدی؟ خسته نباشی واقعا همین سال دیگه 2تا بازی شاخ داره براش میاد نمیدونم کیلزون چه ربطی به کینکت اسپورت داره ولی کلا راحت باشید فعلا بازی هایی که براش تو این یک سال اومده جنبه فان داشته ولی تو سال دومش ببین چه عنوان هایی براش میاد
واقعا مقایسه جالبی بود بعد مقایسه ها فوق العاده آرخام سیتی و آنچارتد با گیرز نه خیلی سبکشون یکیه
اصلا منظورم مقايسه بازي ها نبود ، منظور كيفيت بازي بود . مي خواستم كميت رو با كيفيت مقايسه كنم . اون و.... منظور داشت ، كه به نظر مي ياد شما متوجه نشدي . شما اگر Wipe out و نمي دونم Motion Sport اينا رو بازي هاي فان مي دوني كه ديگه هيچي ، اگر هم منظورت Halo Remake هست ، كه يه نارنجك انداختن تحول نيست . من همون دسته رو ترجيح مي دم به هرچي موشن كنترلرِ . همون Wii كه 5 سال پيش بازي كردم ، واسم فان تر بود تا Kinect Sport امثالهم
.
من بحثم سخت افزاری بود نه بازی شما همش تو بازی هستید انگار برای بهتر فهمیدن منظور من به پست پایینی محسن مراجعه کنید :d

آخرین ویرایش:
من خودم تازه خریدم ولی یک سال دارم استفاده میکنم ربطی به بازی نداره حرف من تحول که داره ایجاد میشه شما به بازی ربط میدی؟ خسته نباشی واقعا همین سال دیگه 2تا بازی شاخ داره براش میاد نمیدونم کیلزون چه ربطی به کینکت اسپورت داره ولی کلا راحت باشید فعلا بازی هایی که براش تو این یک سال اومده جنبه فان داشته ولی تو سال دومش ببین چه عنوان هایی براش میاد
واقعا مقایسه جالبی بود بعد مقایسه ها فوق العاده آرخام سیتی و آنچارتد با گیرز نه خیلی سبکشون یکیه
اصلا منظورم مقايسه بازي ها نبود ، منظور كيفيت بازي بود . مي خواستم كميت رو با كيفيت مقايسه كنم . اون و.... منظور داشت ، كه به نظر مي ياد شما متوجه نشدي . شما اگر Wipe out و نمي دونم Motion Sport اينا رو بازي هاي فان مي دوني كه ديگه هيچي ، اگر هم منظورت Halo Remake هست ، كه يه نارنجك انداختن تحول نيست . من همون دسته رو ترجيح مي دم به هرچي موشن كنترلرِ . همون Wii كه 5 سال پيش بازي كردم ، واسم فان تر بود تا Kinect Sport امثالهم .
بحث دوستانست

محسن جان عزیز هر کی ندونه من یکی خوب می دونم که دشمنی خونی با PS و محصولات سونی داری ! جای این هم که به ذات دیگران توهین کنی یاد بگیر اول چه جوری صحبت کنی ! :) برای مورد دوم هم چیزی که به شخصه توی این یک ساعت عضویت فعالم توی بازی سنتر دیدم ترول از طرف فن های 360 شروع شده که سرانجامش هم با جانفشانی چند کودک 10-12 فن مایکرو به اتمام رسیده !!! دیگه حداقل نصف کاربر های سایت از این بازی هاتون خسته شدن !!! لطفا کمی بزرگ شید !!!!

اول تولدش مبارک دوم الکی جبه گیری نکنید ! امید حرفش درست بود و البته نظر شخصیش ! پس کسی حق اینکه نظر کسی دیگه رو به عقل و شعورش نسبت بده نداره ! اون دوستمون هم می گن کینکت تحول نسل هست از این صحبت ها نظرشون بود و کاملا محترم ! جواب من و امید هم چه درست چه غلط ، محترمانه بود !!!!

شما یک ساعت که عضو فعال شدی ؟! ترول ؟ :-/ کودک رو از روی نوشته هاش میشناسن ! اون چیزی که توی فکر شما میگذره و در قالب جملات مینویسی نشون میده کودک هستی یا بزرگ ! نه چیزی که ادعاش رو میکنی !

رابین هم حرفش واسه خودش محترم بود ! ولی درست هم بود ؟! نه نبود ! یعنی اصلاً حرفی نزده که بخوام بگم درست بود یا نبود ! یه مشت تصویر برای تمسخر گذاشته حالا چهره حق به جانب میگیره باعث نمیشه روی چیزی ماله کشیده بشه ! هم من، هم شخصی که براش این تصاویر رو گذاشته برداشت توهین آمیز داشتیم و تمسخر ! حرف های من هم محترمانه بود ! من کوچیکی هام رو قبلاً کردم، الان هم بزرگم و کوچیکی های امثال شما رو تحمل میکنم به امید روزی که شماها هم بزرگ بشید !

اگر هم واقعاً حس میکنی وسط سنگر حق علیه باطل هستی و من دشمن سونی هستم ( اونم در یک سایت بازی که برای تفریح و سرگرمی هست نه سر درد و دعوا مرافعه ) و جان بر کف مایکرو فقط میتونم بگم :

ای مدعی برو که مرا با تو کار نیست احباب حاظرند به اعدا چه حاجت است ؟​

==================================================

Numerous developers are researching possible applications of Kinect that go beyond the system's intended purpose of playing games. For example, Philipp Robbel of MIT combined Kinect with the iRobot Create to map a room in 3D and have the robot respond to human gestures,[98] while an MIT Media Lab team is working on a JavaScript extension for Google Chrome called depthJS that allows users to control the browser with hand gestures.[99] Other programmers, including the Robot Locomotion Group at MIT, are using the drivers to develop a motion-controller user interface similar to the one envisioned in the film Minority Report.[100] The developers of MRPT have integrated open source drivers into their libraries and provided examples of live 3D rendering and basic 3D visual SLAM.[101] Another team has shown an application that allows Kinect users to play a virtual piano by tapping their fingers on an empty desk.[102] Oliver Kreylos, a researcher at University of California, Davis, adopted the technology to improve live 3-dimensional videoconferencing, which NASA has shown interest in.[103]
Alexandre Alahi from EPFL presented a video surveillance system that combines multiple Kinect devices to track groups of people even in complete darkness.[104] Companies So touch and Evoluce have developed presentation software for Kinect that can be controlled by hand gestures; among its features is a multi-touch zoom mode.[105] In December 2010, the free public beta of HTPC software KinEmote was launched; it allows navigation of Boxee and XBMC menus using a Kinect sensor.[106] Soroush Falahati wrote an application that can be used to create stereoscopic 3D images with a Kinect sensor.[107]
For a limited time in May 2011, a Topshop store in Moscow set up a Kinect kiosk that could overlay a collection of dresses onto the live video feed of customers. Through automatic tracking, position and rotation of the virtual dress were updated even as customers turned around to see the back of the outfit.[108]
Kinect also shows compelling potential for use in medicine. Researchers at the University of Minnesota have used Kinect to measure a range of disorder symptoms in children, creating new ways of objective evaluation to detect such conditions as autism, attention-deficit disorder and obsessive-compulsive disorder.[109] At the Institute of Forensic Medicine Virtopsy Project at the University of Bern in Switzerland, researchers have devised a way for surgeons to manipulate imaging techniques (such as MRI) to guide surgery, using a Kinect to capture their hand motions to direct the imaging, freeing their hands from having to use computer keyboards, thus also reducing the chance of contamination.[110] This technique is already working at Sunnybrook Health Sciences Centre in Toronto, where doctors use it to guide imaging during cancer surgery.[111

این فقط بخشی از کارهایی هست که با کینکت انجام دادن ! از جراحی و پزشکی گرفته ( بصورت کاربردی ) تا انواع و اقسام کارهای پژوهشی و مایکروسافت هم الان به کینکت فقط به چشم یه وسیله بازی نگاه نمیکنه ! این وسیله پتانسیل خیلی بیشتری داره و اگر بخوان فقط به چشم یه وسیله بازی بهش نگاه کنن کم لطفی کردن بهش ! مایکروسافت در زمینه های غیر از بازی هم برنامه های زیادی برای کینکت داره ! فقط خط آخر این متن رو بخونید متوجه میشید کینکت بیشتر از این حرفها ارزش داره سونی نسل پیش فرمت DVD رو با PS2 جا انداخت این نسل مایکرو داره با کینکت یه تجارت جدید رو برای خودش ایجاد میکنه !

در زمینه بازی هم با اینکه سال اول حضورش در بازار بود خیلی بهتر از رقیبش عمل کرده !

آفرین آفرین عزیزم! فقط MOVE که اصلا شبیه WII نبود:دی
اقا کفر نگو!!!!!! چی؟؟؟؟؟ Move شبیه کنترلر Wii بود؟؟؟؟؟ :-o
نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه اصلا اینطور نیست . Move تحولی شگرف در صنعت گیم ایجاد کرد !!!!!!!!!
اصلا وقتی Move اومد صنعت گیم تکون عجیبی خورد . زمین و اسمان ها رو زیر و رو کرد . کهکشانها و از این چرت و پرتا ...
Move خیلی از Kinect بهتره :)) خوبه ؟ راحت شدین ؟
اقا برین دنبال بازیتون

nexus جان دیگه به move شک نکنیا , داری راجع به move بزرگ صحبت میکنی

@ Mosen
نظر هر کسی محترمه ولی اینکه بخوایم نظرات خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم خب مشخصه که اشتباهه .
من نظرم راجبه همه موشن کنترلرها به همین صورته نه تنها کینکت عزیز شما که اینطوری جبهه گرفتید در مقابلش .

با پردازنده های Cell ـه PS3 هم تونستن ابر کامپیوتر بسازن و برای استفاده های مختلف در زمینه های علمی یا حتی نظامی (که خبرش رو حتما شنیدید) به کار بگیرن این دلیل میشه که ما بیایم بگیم Cell این نسل رو متحول کرد؟ مسلما نه همینطور یه وسیله جانبی مثل کینکت پاش رو فراتر از اونی که هست در زمینه صنعت بازیهای ویدئویی نمیتونه بگذاره .
تعصب داشتن روی این جور مسائل حماقته به نظر من .

یه سال گذشت و بازیهای کینکت هنوز در حده مقوا...البته نمیشه منکر قابلیتهای این سخت افزار شد و به هر حال کینکت یه ساله, شباهتهایی با یه کودک یه ساله داره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or