کینکت یک ساله شد

aryasoft2872

کاربر سایت
در جشن تولد یک سالگی کینکت مایکروسافت ویدئویی را منتشر کرد از استفاده های مختلف کینکت ههمچنین در این ویدئو ذکر شده که بتای نسخه ویندوزی کینکت وارد مرحله دوم خود شده و دارای دقت و سرعت بیشتری می باشد و همچنین طوری طراحی شده است که در صورت قطع و وصل کینکت برای آن مشکلی پیش نمی آید

عرضه این نسخه برای ابتدای سال 2012 برنامه ریزی شده است.

منبع و ویدئو

کینکت خیلی سلیقه ای هست ! من وقتی تجربه ـش کردم بهتر از چیزی بود که فکر میکردم ولی خب بعد از یه مدت خسته شدم و اتاقم هم جای خیلی عالی براش نداشت و فروختم. ولی در کل وسیله خیلی جالبی هست اگه بازی های درست حسابی براش بیاد ! :دی
توی 3 ماهی که داشتم فقط Kinect Adventures و Kinect Sports رو توی 2 ماه اول بازی میکردم و یه کمی هم Your Shape ولی اون یه ماه آخر دیگه داشت خاک میخورد چون اهل رقص هم نیستم که بهترین بازیش یعنی Dance Central رو بازی کنم ! :دی اگه چند تا بازی AAA به جز رقص و تناسب اندام براش بیاد و از پتانسیلش استفاده کنه خوبه !

تولدش مبارک صاحبش باشه :d عجب روز فرخنده ای هم هست :-?
من که کلا 3هفته یه کینکت غصبی دستم بود واقعا باهاش حال کردم... ولی به نظرم خیلی به درد گیمرانی میخوره که هیچ تحرکی ندارن و خیلی بازی میکنن...
به هر حال Fun ـه ، و کاملا خانوادگی و گروهی!!

اوج خلاقیت نواوری و تکنولوژی ولی تو ایران حسابی پایینش اوردن...ولی میگن موو اوج خلاقیت وفقط سونی و..از این مزخرفات.خدارو شکر ایرونی ها تو این دنیا هیچ نقشی ندارن و هیشکی بهشون محل نمیذاره اگه داشتن دنیا الان نابود میشد
:))
دمت گرم چه جمله بندی باحالی داشت. حقیقت مطلب :دی
تولدش مبارک ولی من که ازش خوشم نبومده ولی باید اینده خوبی داشته باشه یعنی بهتره اینطوری باشه.
کلا هیچی جای گیم پد رو واسه من نمی گیره و نمی تونه بگیره الان انگشتامم از خستگی با زور حرکت می دم چه برسه کل سیستم رو :دی

تولدش مبارک نباد . یعنی با30 سال سن که 25سالشو دارم گیم می زنم بدترین وسیله مربوط به گیم بود که خریدم. کلا به درد بچه های زیر 10 سال می خوره .

تبریک به کینکت کوچولو به خاطر اینکه درسته 1 سالشه اما اندازه جوان 25 ساله عقلش کار میکنه :))
ولی خدایی بعد از Xbox Live بزرگترین تحول تمام نسل هاست .
کینکت فقط به درد ما بازیبازا نمیخوره , الان در علم رباتیک از حسگرهای کینکت استفاده میشه !
مایکروسافت و شرکت سازنده ی کینکت خدمت بزرگی به بشریت کردن .
ارزش کینکت بسیار بسیار بیشتر از اینهاست .

بزرگترین تحول این نسل کینکت بود و هست
i91zgswli6teb9us0vsz.jpg

به نظرم حتی از 20% قدرتش هم استفاده نشده

dked3p90bb93b8d4jz2.jpg

تو نسل بعدی قطعا بیشتر ازش خواهیم دید ولی فکر کنم RYSE بتونه بخش مهمی از قدرتش بهره ببره

nt6xg8cgtjwwhtdliney.jpg

• Like
Reactions: Wander
بعضی از دوستان یکم کم لطفی میکنن .. خوب مگه قبل از خریدن کینکت چه چیزی مد نظرشون بوده که حالا بهش فحش میدن ؟ :دی قرار بودن همچین چیزی باشه دیگه ...همین که یه چند نفر جمع میشن از گیم هیچی حالیشون نمیشه ولی با هم یه بازیه 4 نفره میزنیم و کلی شاد میشیم :دی خیلیه ... قرار نیس که gears of war رو باهاش بازی کنیم :دی

کلا از یک فن PS3 انتظار دیگه ای نمیشه رفت و تو تاپیک ها دیگه منطق خودتون قبلا به بقیه نشون دادید

بله بله درست می فرمائید
ببخشید نمیدونستیم PS3 و PSN بودن کلا همه را متعجب و متحول کردن خوب شد گفتید

آخرین ویرایش:
کلا از یک فن PS3 انتظار دیگه ای نمیشه رفت و تو تاپیک ها دیگه منطق خودتون قبلا به بقیه نشون دادید

خب حق داری ! البته مثلاً خود .:Pouria:. هم که فن PS3 هست قبول داره حرفت رو ! در کل ندیدن پست های این چنینی اینها هر جا که اسمی از 360 و بازیهاش و وسایل جانبیش آورده شده جای تعجب داره، نه ندیدنشون !! دوست دارن حتماً یه انگولکی بکنن ! یه مزه ای بپرونن ! یه تیکه ای بندازن و ... اینجورین خلاصه ! دست خودشون نیست ! ذاتشون اینجوری هست !

راستی The Royal Academy of Engineering که از سال 1976 تشکیل شده باهات هم نظر هست :

Cambridge engineers 'Kinect' with judges to land UK's most valuable engineering innovation prize

http://en.wikipedia.org/wiki/MacRobert_Award#cite_note-7

هیچ وسیله بازیی چنین جایزه ای از اینها نگرفته تا بحال !

خب حق داری ! البته مثلاً خود .:Pouria:. هم که فن PS3 هست قبول داره حرفت رو ! در کل ندیدن پست های این چنینی اینها هر جا که اسمی از 360 و بازیهاش و وسایل جانبیش آورده شده جای تعجب داره، نه ندیدنشون !! دوست دارن حتماً یه انگولکی بکنن ! یه مزه ای بپرونن ! یه تیکه ای بندازن و ... اینجورین خلاصه ! دست خودشون نیست ! ذاتشون اینجوری هست !

محسن جان عزیز هر کی ندونه من یکی خوب می دونم که دشمنی خونی با PS و محصولات سونی داری ! جای این هم که به ذات دیگران توهین کنی یاد بگیر اول چه جوری صحبت کنی ! :) برای مورد دوم هم چیزی که به شخصه توی این یک ساعت عضویت فعالم توی بازی سنتر دیدم ترول از طرف فن های 360 شروع شده که سرانجامش هم با جانفشانی چند کودک 10-12 فن مایکرو به اتمام رسیده !!! دیگه حداقل نصف کاربر های سایت از این بازی هاتون خسته شدن !!! لطفا کمی بزرگ شید !!!!

اول تولدش مبارک دوم الکی جبه گیری نکنید ! امید حرفش درست بود و البته نظر شخصیش ! پس کسی حق اینکه نظر کسی دیگه رو به عقل و شعورش نسبت بده نداره ! اون دوستمون هم می گن کینکت تحول نسل هست از این صحبت ها نظرشون بود و کاملا محترم ! جواب من و امید هم چه درست چه غلط ، محترمانه بود !!!!

یعنی خوشم میاد شما دوستان 360 باز عزیز کافیه یه جا یکی به یه موردیکه به کنسول عزیزتون مربوط میشه یه چیزی بگه تا انواع و اقسام القاب رو بهش نسبت بدین ! پست قبلیم هم جنبه توهین به نظر شخصی شما رو نداشت .
قابل توجه شما بنده در مورد موشن کنترلرها نظرم منفیه و با بزرگ جلوه دادن موو یا کینکت هم مخالفم .
برزگترین تغییراتی که توی این نسل شاهدش بودیم گستردگی مالتی پلیر آنلاین در کنسولها بود . حتی اگر یه لیست Top 10 از تغییرات مثبت این نسل تهیه کنیم وسایل جانبی مثل موو یا کینکت نمیتونن داخلش قرار بگیرن .

پ.ن.امیدوارم با یکساله شدن کینکت سطح فکر و درک یه عده هم حداقل به همون اندازه رشد داشته باشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or