کینکت یک ساله شد

aryasoft2872

کاربر سایت
در جشن تولد یک سالگی کینکت مایکروسافت ویدئویی را منتشر کرد از استفاده های مختلف کینکت ههمچنین در این ویدئو ذکر شده که بتای نسخه ویندوزی کینکت وارد مرحله دوم خود شده و دارای دقت و سرعت بیشتری می باشد و همچنین طوری طراحی شده است که در صورت قطع و وصل کینکت برای آن مشکلی پیش نمی آید

عرضه این نسخه برای ابتدای سال 2012 برنامه ریزی شده است.

منبع و ویدئو

واقعاً این حسگر حرکتی تحول بزرگی در دنیای سخت افزارها ایجاد کرد.
ولی خوب در طول این یک سال هیچ عنوان جالب و قابل توجهی براش عرضه نشد متأسفانه.

اوج خلاقیت نواوری و تکنولوژی ولی تو ایران حسابی پایینش اوردن...ولی میگن موو اوج خلاقیت وفقط سونی و..از این مزخرفات.خدارو شکر ایرونی ها تو این دنیا هیچ نقشی ندارن و هیشکی بهشون محل نمیذاره اگه داشتن دنیا الان نابود میشد

اولا که تولدش مبارک...
bdayparty.gif

دوما که کاملا مشخصه که سیاست ها به طوریه که نمی خوان تمام ایده های موجود برای کینکت رو تو همون روز اول پیاده کنند. با 10 میلیون دستگاه فروخته شده، کینکت قطعا روز به روز بهتر خواهد شد و بازی های بزرگی براش خواهد اومد، مخصوصا با کنسول نسل بعد مایکروسافت که پیش بینی شده کینکت رو بهتر از 360 ساپورت می کنه.

1000000000000000 بار گفتم باز هم میگم، هر کی پول داره بخره! چون در آینده با اومدن بازی های مهم تر و معروف ترش حتما می خریدش و خوب اگه قرار به خریدش باشه هر چی زودتر بهتر... :)

اوه اوه ...چه خبر مهمی واقعا !!! کینکت =
expression317.gif

به درک که ی ساله شد
%2828%29.gif

129fs3867689.gif

:دی

کینکت قطعا بازی های بزرگی براش میاد اما نه این نسل.نسل بعد شاید بتونن مانور بیشتر(و تازه نه کامل)روی کینکت بدن ولی این نسل همین بازی ها هم دیگه اخرشه!

تبریک ولی از صمیم قلب ارزو می کنم که کاش این تکنولوژی متعلق به ماکروسافت نبود . بدترین استفاده ی ممکن رو ازش کرد . حالا اگه کینکت رو اپل اختراع کرده بود دیگه خدا رو بنده نبود .
امیدوارم که شرکت های دیگه هم کم کم به سمت چنین سنسوری حرکت کنند بلکه از اون ها یه بخاری بلند شه ماروسافت که فعلا فقط داره پتانسیل کینکت رو هدر می ده .
البته بنده خودم به شدت طرفدار ماکروسافت هستم ولی بنظرم ماکروسافت لمس ترین شرکت جهان هست !

بزرگترین تحول این نسل کینکت بود و هست به نظرم حتی از 20% قدرتش هم استفاده نشده تو نسل بعدی قطعا بیشتر ازش خواهیم دید ولی فکر کنم RYSE بتونه بخش مهمی از قدرتش بهره ببره
واقعاً این حسگر حرکتی تحول بزرگی در دنیای سخت افزارها ایجاد کرد.
ولی خوب در طول این یک سال هیچ عنوان جالب و قابل توجهی براش عرضه نشد متأسفانه.
چه عنوانی میخواستی براش منتشر بشه؟ :-/ والا تا الان عنوان ها خوبی براش منتشر شده حالا نمیدونم شما از کینکت چی میخوایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or