کیتاسه: شاید بزودی اخباری از بازسازی FFVII بشنوید!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای کیتاسه تهیه کننده FFXIII و کارگردان FFVII در مصاحبه ای با سایت Videogamers اعلام کرده اند که شاید SE بزودی اخباری از بازسازی FFVII منتشر کند!!

آقای کیتاسه همچنین چند روز پیش در جریان GamesCom به گیمرها توصیه کردند که FFVII را بر روی PSN بازی کنند چرا که ممکن است در آینده اخبار بیش تری از این عنوان منتشر شود!

حدود چند ماه پیش کیتاسه بعد از اتمام پروژه ساخت FFXIII اعلام کردند که حال که پروژه ساخت FFXIII به اتمام رسیده است آنها میتوانند با خیال راحت بر روی پروژه های دیگر متمرکز شوند. آیا کیتاسه به پروژه بازسازی FFVII اشاره میکرده است؟

این شایعات زمانی بیش تر دامن میگیرد که بدانیم امتسو بر روی ساخت آهنگ های دو عنوان از سری FF که هر دوی آنها پروژه های بزرگی هستند کار میکند. یکی از این عناون ها مشخص شده است که FFXIV هست اما پروژه دیگر هنوز مشخص نشده است.

انتشار FFVII پس از سال ها درخواست و خواهش بر روی PSN و استقبال شدید گیمرها از آن باعث شده است تا نگاه به بازسازی FFVII جدی تر از قبل شود.

منبع

خوب خبر آپدیت شد!

کیتاسه گفته که ساخت نسخه بازسازی شده FFVII بین تیم انها مطرح شده اما هنوز هیچ تصمیمی در رابطه با ان گرفته نشده!

با تشکر از Mohammad007 بابت ارسال لینک خبر.

آخرین ویرایش:
به به به به
یعنی FFVII Remake ؟
خدای من چه شود.
میگم ماکان جان شما ذوق کردی ولی من سکته رو زدم.
من از هر چی بازی که قبلا بازی کردم و بعدش Remake اون میاد هیجان زده میشم. اسم Remake واسه من مقدسه . :biggrin1:

نمیدونم شاید دلیلش Resident Evil : Remake هست. نمیدونم چرا اسم Remake میاد , یاد این بازی میوفتم.:biggrin1:

احد فعلا که گفتن هیچ خبری از FFVII Remake نیست!

البته باید تا TGS امسال صبر کرد، این دفعه دیگه قضیه فرق میکنه! کیتاسه بار اولش نیست که درباره FFVII حرف زده...

ماكان، خودت بهتر از هركسي ميدوني ديگه نبايد اين حرفا رو به سادگي باور كرد، اونهم در حاليكه هنوز كلي عنوان منتشر نشده دارن .
در ضمن با اون چيزي كه من از FFVII: CC ديدم ( تو كلوب توضيح دادم) اگه بخوان مثل اون بسازنش همون بهتر كه فعلا بازسازي نكنن.

ایول ایول اخر اخر خوابم به حقیقت پیوست ای بابا مردم از پس انتظار کشیدم
همون همخوبه ایشاله به امید خدا بازسازیش میکنند:love::love:

اینا واسه فروش XIII چیزی از versus نشون نمیدون اونوقت بیان ریمیکه 7 رو اعلام کنن؟ عمرا.:biggrin1: یعنی فعلا عمرا !
فکر کنم بعد از اینکه ورسوس بیاد یه خبرایی بشه.:-"

ماکان اگه توقع داری تو TGS خبری بشه در اشتباهی
بنظر من این خبر تو E3 سالِ دیگه ...نه! سال بعدش Announce میشه
یعنی تقریبا 3-3.5 سال دیگه

شیطونه میگه این مردک کیتاسه رو خفش کنیشا :evil: بعد از این همه سال یه دمو از CG بازی نشون دادن بعد گفتن نمیسازیم حالا چه فکری با کاراشون دارن نمیدونم

من که با بابک موافقم. اینا وقتی Versus رو هم نشون نمیدن چه انتظاری میشه از FFVII Remake داشت؟

بنظر من این خبر تو E3 سالِ دیگه ...نه! سال بعدش Announce میشه
یعنی تقریبا 3-3.5 سال دیگه

کیا اینجوری هم نیست، وقتی FFXIII منتشر بشه وضعیت فرق میکنه. شاید تو TGS سال بعد...

در ضمن با اون چيزي كه من از FFVII: CC ديدم ( تو كلوب توضيح دادم) اگه بخوان مثل اون بسازنش همون بهتر كه فعلا بازسازي نكنن.

اتفاقا من دوست دارم اگه میخوان ادامه و یا بازسازی FFVII رو بسازن دقیقا مثل CC بسازن. در هر صورت این یک واقعیت هست که تو این نسل دیگه خبری از بازی های کلاسیک نخواهد بود و همه بازی ها دارن به سمت اکشن شدن میرن.

من شخصا ترجیح میدم FFVII رو با اکشن CC بازی کنم تا اینکه سازنندگان بیان بلایی که سر SO4, ToV و... امد رو سرش بیارن....

آخرین ویرایش:
اتفاقا من دوست دارم اگه میخوان ادامه و یا بازسازی FFVII رو بسازن دقیقا مثل CC بسازن. در هر صورت این یک واقعیت هست که تو این نسل دیگه خبری از بازی های کلاسیک نخواهد بود و همه بازی ها دارن به سمت اکشن شدن میرن.

من شخصا ترجیح میدم FFVII رو با اکشن CC بازی کنم تا اینکه سازنندگان بیان بلایی که سر SO4, ToV و... امد رو سرش بیارن....
مخالقت من اصلا با گيم پلي نبود. مشكل اصلي من با FFVII:CC اينه كه در مورد شخصيت پردازي و روايت داستان اصلا در حد و اندازه هاي توقعات نيست. CC يه بازيه خيلي خوبه اما در حد جمله اول بازي كه مينويسه دهمين سالگرد فاينال فانتزي 7 نيست. تو كلوپ هم يه توضيحاتي دادم، بعضي صحنه ها واتفاقات رو خيلي بد نشون ميدن، مثل ديدن كلود براي بار اول، ديدن آريث براي بار اول، شخصيت Hojo ، مشاهده وينسنت در خواب توي تابوت و.... به هر حال نه داستان پردازي قوي داشت و نه طبعا حس نوستالوژيك نسبت به شخصيت هاي بازي اصلي.
به نطر من اگر قرار باشه روزي FFVII بازسازي بشه بايد واقعا چيزي بهتر از نسخه اول از آب دربياد و گر نه خاطره و شكوه نسخه اول رو هم تحت تاثير قرار ميده.

پ ن: البته بعضي گيم پلي هاي جديد هم واقعا خوب هستند ولي من به شخصه هنوز همون گيم پلي كلاسيك ترجيح ميدم.

خوب MJ واقعا هم نمیشه از یک بازی کنسول دستی و با ان بودجه و سطح امکانات ایراد گرفت که چرا ان شخصیت پردازی بی نقص نسخه اصلی بازی رو نداری؟!

متسفانه SE چون خودش به این بازی زیاد امیدوارنبود این بازی با بودجه کم (البته نسبت به بقیه FF های بزرگ) استارت خورد. البته مشکل این هست که همه از یک بازی با نام FFVII انتظار یک شاهکار محض رو دارن (که البته انتظار بی جایی هم نیست) ولی خوب باید محدودیت های یک کنسول دستی رو هم در نظر گرفت.

کل حرف من این هست که CC برای یک کنسول دستی خیلی خوب بود! مثلما اگه قرار باشه ادامه FFVII برای کنسولی مثل PS3 ساخته بشه با بودجه وحشتناک بالا و کیفیت بی نهایت خفن ساخته میشه. چونکه ساخت بازسازی یا ادامه FFVII دیگه به عهده تیم های دوم و سوم FF قرار نمیگیره بلکه توسط خود تیم اصلی FF که FFXIII رو ساختن، ساخته میشه.

خدا کنه سونی واقعا تا چند سال دیگه کنسول بعدیش رو رو نکنه تا اگه یک وقت اسمون به زمین امد و این بازی ساخته شد نره واسه نسل بعد!!:biggrin1: البته بره واسه نسل بعد همچین بد هم نمیشه ها!!انوقت دیگه کیفیت Cloud سر به فلک میزنه:biggrin1:

اميدوارم دليلش صرفا همين كمبود بودجه و كم توجهي به خاطر پلتفرمش بوده باشه. به هر حال FFVII بازي نيست كه بشه باهاش شوخي كرد.
خدا کنه سونی واقعا تا چند سال دیگه کنسول بعدیش رو رو نکنه تا اگه یک وقت اسمون به زمین امد و این بازی ساخته شد نره واسه نسل بعد!! البته بره واسه نسل بعد همچین بد هم نمیشه ها!!انوقت دیگه کیفیت Cloud سر به فلک میزنه
تا جايي كه به من مربوط ميشه بازي رو با كيفيت عالي تو اين نسل بازسازي كنن، تو نسل هاي بعد هم هر چند بار كه خواستن دوباره بازسازي كنن :biggrin1: اين بازي هر چند بار كه بازساري بشه، چيز از ارزش هاش كم نميشه :cheesygri

ماکان اون موقعی که mj اون حرفا رو تو کلوپ زد من فکر کردم از سبک و سیاق بازی ایراد گرفته! برا همین رفتم یه دور دیگه بازی رو انجام دادم! من کاملا با mj موافقم! به نظر من داستان طوری بود که زک فقط میجنگید و میجنگید تا به سفیروت میرسه! بعد دیگه همه چی رو سفیروت متمرکز میشه آقا کلا برداشت من این بود! crisis core صحنه ی نمایش کلود و سفیروت بود نه داستان زندگی زک! به نظر من داستان پردازی ربطی به بودجه نداره! به جا اینکه هلک و هلک بگردی دنبال پیچ و مهره واس یه فرقون ساختن میتونست یه صحنه ی قشنگتر بوجود بیارن! ببین انصافا se فقط خواست با حشیه رفتن خواسته ی عشق سفیروتها و عشق کلودها رو برآورده کنه!
مخالقت من اصلا با گيم پلي نبود. مشكل اصلي من با FFVII:CC اينه كه در مورد شخصيت پردازي و روايت داستان اصلا در حد و اندازه هاي توقعات نيست. CC يه بازيه خيلي خوبه اما در حد جمله اول بازي كه مينويسه دهمين سالگرد فاينال فانتزي 7 نيست. تو كلوپ هم يه توضيحاتي دادم، بعضي صحنه ها واتفاقات رو خيلي بد نشون ميدن، مثل ديدن كلود براي بار اول، ديدن آريث براي بار اول، شخصيت Hojo ، مشاهده وينسنت در خواب توي تابوت و.... به هر حال نه داستان پردازي قوي داشت و نه طبعا حس نوستالوژيك نسبت به شخصيت هاي بازي اصلي.
کاملا! دیدن اریث برای اولین بار به شدت افتضاح بود! هوجو هم مثل مجسمه همش تو آزمایشگاه بود نقش خاصی نداشت! عکس العمل کلود موقع جون دادن زک که وحشتناک ضایع بود! یعنی غیر قابل باور(بهترین توصیف و مودبانه ترین توصیف)!
به هر حال نتیجه ی اخلاقیش اینه که بار اول که خیلیامون بازی رو انجام دادیم تنمون داغ بود اما اگه ff7 بخواد با سبک cc بازسازی شه امیدوارم تا صد سال سیاه بازسازی نشه! اما شیوه ی جنگیدنش جالب بود! :-"
mj به یه نکته ی جالبی شاره کرده بود تو کلوپ: 10th anniversy!!!!!! :(
حالا فعلا این لعنتیا نقد رو(مثل kh) بچسبن نسیه طلبشون! :mad:

CC برای یک کنسول دستی خیلی خوب بود!
:smile::smile::smile:
این حرفا تو گلوم گیر کرده بود نمیگفتم لال از دنیا میرفتم!

آخرین ویرایش:
سهراب خونت حلال شد!:biggrin1:

crisis core صحنه ی نمایش کلود و سفیروت بود نه داستان زندگی زک! به نظر من داستان پردازی ربطی به بودجه نداره! به جا اینکه هلک و هلک بگردی دنبال پیچ و مهره واس یه فرقون ساختن میتونست یه صحنه ی قشنگتر بوجود بیارن! ببین انصافا se فقط خواست با حشیه رفتن خواسته ی عشق سفیروتها و عشق کلودها رو برآورده کنه!

حقتون هست! انوقتی که از وادا طرفداری میکردید باید فکر اینجاش هم میکردید!:biggrin1: چیزی که مسلمه اینه که طرفداران زک با طرفداران کلود و سفیروث اصلا قابل مقایسه نیست!! SE هم فقط به دنبال فروش بازیش هست پس اگه قرار باشه تو یک بازی بخواد به خاطرات زک بپردازه و حرفی از کلود و سفیروث نزنه فروش بازی میاد پایین!!

اما در رابطه با داستان CC و DOC یک چیزی بگم تا اینقدر به سطحی بودنش گیر ندید!! این بازی ها جفتشون بهانه ای برای ادامه داستان FFVII هستن! اگه به عاقب Genesis توی CC و پایان مخفیش تو DOC نگاه کنید متوجه میشید من چی میگم!!

بر عکس تصور شما این دو بازی مخصوصا CC صحنه نمایش کلود و یا سفیروث نبود بلکه صحنه نمایش معرفی شخصیت جدید به نام Genesis بود که میتونه داستان FFVII رو ادامه بده...

دیدن اریث برای اولین بار به شدت افتضاح بود!

خوب چطور دیدن اریث تو خود FFVII بد نبود اینجا که رسید بد شد؟:biggrin1:

هوجو هم مثل مجسمه همش تو آزمایشگاه بود نقش خاصی نداشت!

انتظار که نداشتی هوجو بیاد تو بازی ژانگولر بازی در بیاره؟ این بنده خدا تو خود FFVII هم فقط تو آزمایشگاهش بود!! خوبی یک ویلاین پشت پرده همین هست که زیاد وسط نپره...

عکس العمل کلود موقع جون دادن زک که وحشتناک ضایع بود! یعنی غیر قابل باور(بهترین توصیف و مودبانه ترین توصیف)!

سهراب میکشمت!! آخه تو اصلا FFVII زدی؟:biggrin1: کلود وقتی از آزمایشگاه هوجو فرار کرد کاملا مریض بود و اصلا تو حال خودش نبود، مرگ زک هم انو بیش از اندازه شوکه کرده بود به طوری که حتی حافظش رو تا حدودی از دست داد!!

انتظار نداشتی که کلودی که کاملا مریض و شوکه شدی به سبک فیلم های هندی (:sick:) بالا سر زک اشک بریزه و بگه: "داداش، این چکی که زدی اینجام درد نگرفت...":biggrin1:

در کل CC بزرگترین خوبی که داشت یک سیستم جدید مبارزه طراجی کرد و از ان مهم تر یک شخصیت منفی جدید معرفی کرد که میتونه به تنهایی ساخت ادامه FFVII محتمل کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or