کیتاسه: شاید بزودی اخباری از بازسازی FFVII بشنوید!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای کیتاسه تهیه کننده FFXIII و کارگردان FFVII در مصاحبه ای با سایت Videogamers اعلام کرده اند که شاید SE بزودی اخباری از بازسازی FFVII منتشر کند!!

آقای کیتاسه همچنین چند روز پیش در جریان GamesCom به گیمرها توصیه کردند که FFVII را بر روی PSN بازی کنند چرا که ممکن است در آینده اخبار بیش تری از این عنوان منتشر شود!

حدود چند ماه پیش کیتاسه بعد از اتمام پروژه ساخت FFXIII اعلام کردند که حال که پروژه ساخت FFXIII به اتمام رسیده است آنها میتوانند با خیال راحت بر روی پروژه های دیگر متمرکز شوند. آیا کیتاسه به پروژه بازسازی FFVII اشاره میکرده است؟

این شایعات زمانی بیش تر دامن میگیرد که بدانیم امتسو بر روی ساخت آهنگ های دو عنوان از سری FF که هر دوی آنها پروژه های بزرگی هستند کار میکند. یکی از این عناون ها مشخص شده است که FFXIV هست اما پروژه دیگر هنوز مشخص نشده است.

انتشار FFVII پس از سال ها درخواست و خواهش بر روی PSN و استقبال شدید گیمرها از آن باعث شده است تا نگاه به بازسازی FFVII جدی تر از قبل شود.

منبع

خوب خبر آپدیت شد!

کیتاسه گفته که ساخت نسخه بازسازی شده FFVII بین تیم انها مطرح شده اما هنوز هیچ تصمیمی در رابطه با ان گرفته نشده!

با تشکر از Mohammad007 بابت ارسال لینک خبر.

آخرین ویرایش:
من یکی تا به طور رسمی خبر ساخت یک قسمت جدید برای FF VII یا یک Remake اعلام نشه عمرا هیچ خبری رو باور نمیکنم!!! مطمئن باشید FFVII Remake به طور حتم ساخته خواهد شد چون این همه طرفدار داره ولی این SE دیگه داره زیادی لوس بازی در میاره .... هر وقت تصمیم گرفتی مثله بچه آدم به طور رسمی اعلام کن دیگه. این کارا چیه؟
ممنون ماکان بخاطر خبر.

خوب دیدی اینم بیشتر تایید شدنش ای خدا کی میشه بیشینم بازی کنم :biggrin1:
فقط امیدوارم هم خودش باشه هم ادامه که خیلی جالبه میشه چی میشه:biggrin1::love::love:

من یکی تا به طور رسمی خبر ساخت یک قسمت جدید برای FF VII یا یک Remake اعلام نشه عمرا هیچ خبری رو باور نمیکنم!!! مطمئن باشید FFVII Remake به طور حتم ساخته خواهد شد چون این همه طرفدار داره ولی این SE دیگه داره زیادی لوس بازی در میاره .... هر وقت تصمیم گرفتی مثله بچه آدم به طور رسمی اعلام کن دیگه. این کارا چیه؟
ممنون ماکان بخاطر خبر.

یه بار قبلا هم این شایعه رو گفته بودن شورشو در اوردن بابا همین FFXIII رو بدن بیرون این بخوره تو سزشون

ببین ماکان درسته من ff7 رو خیلی وقت پیش بازی کردم و چیز زیادی درمورد نمیدونم اما قبول کن واقعا در حق زک نامردی کردن!
خود زک هم همچین شخصیت شناخته شده ای نبودا!!!!
به هر حال اگر هم بیاد همونطور که ماکان گفت ورنمیدارن برا یه کنسول دستی بسازنش! میزنن برا غولهای نسل آینده!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or