کپکام: RE کلاسیک به‌ درد این نسل نمی‌خورد

Behrooz

کاربر سایت
75725096630216979871.png

استفاده از دوربین ثابت و زامبی‌های بسیار کند و سایر المان‌های کلاسیک Resident Evil شاید در آینده دوباره بر روی پلتفرم‌های دستی برگردند اما برای کنسول‌های HD نسل قعلی مانند 360 و PS3 این امر کمی دور از ذهن است.

Hiroyuki Kobayashi، تهیه‌کننده‌ی RE6 طی مصاحبه‌ای با وبسایت خبری DigitalSpy در این مورد می‌گوید: "من فکر می‌کنم ساخت یک RE کلاسیک با آن المان‌های قدیمی بر روی کنسول‌های امروزی مانند PS3 و 360 کار سختی باشد. تکنولوژی این نسل اصلا مناسب استایل و سبک گیم‌پلی قدیمی RE نیست."
"اما این موضوع به این معنی نیست که ما نمی‌توانیم این کار را بر روی پلتفرم‌های دیگر انجام دهیم. به عنوان مثال پلتفرم موبایل میتونه مناسب RE‌های کلاسیک باشد. یا اینکه بر روی PSP شما قطعا می‌توانید یک RE با آن استایل و گیم پلی قدیمی آن بسازید."

Kobayashi کار خودش را در کپکام به عنوان برنامه‌نویس Resident Evil اصلی در سال 1996 آغاز کرد. وی که بعدا در نقش تهیه‌کننده‌ برای RE4 نیز ظاهر شد، اضافه کرد که شخصا در حال حاضر دوست ندارد همچین بازی با این سبک قدیمی بسازد.

"ساختش در کل می‌تواند جالب باشد، اما شخصا در حال حاضر مطمئن نیستم که بخواهم و ترجیح دهم که همچین بازی را درست کنم. اگه فرصتش را داشته باشم بیشتر دوست دارم یک چیز کاملا متفاوت و تک بسازم."

آخرین REای که از دوربین ثابت استفاده کرده بود، نسخه‌ی Resident Evil Zero که در سال 2002 بر روی گیم کیوب عرضه شد می‌باشد.

شایان ذکر است که RE6 برای عرضه در 2 اکتبر برنامه ریزی شده است.

Source

[h=2]کپکام: RE کلاسیک به‌ درد این نسل نمی‌خورد[/h]

آقا اصلا اینا هیچی حالشون نیست،ابله،گند زدن به کل سری،طرفدارا رو ناراضی کردن و بهشون توجه ای ندارن و فقط فروش و ... همه اینا قبول

ولی این حرفش حقیقته حالا میخواید قبول کنید یا دوباره همون حرفارو بزنید ...

از نظر فروش راست میگه چون الان کسی بازی با دوربین ثابت نمیخره ولی به نظر من هیچ عیبی نداره که یک RE کلاسیک هم ساخته بشه چون یکجورایی همون دوربین ثابت و المان های قدیمی ترس رو تا حدی زیادی بالا می برد

موافق میباشم با ایشون . الان همه داغن یه چیزی میگن . اگه به همون سبک کلاسیک هم میدادن باز گیر میدادن همون یه عده که داغن :d

هر وقت این کپکامی ها ضِر مُفت زدن من مُور مُورم میشه..

اینها یک شوتر همه پسند میخوان بسازن که از قشر 10 سال تا 50 سال اون رو بخرن و فروشش بره بالا و اینها پول بزنن جیب..

HR با اون سبک اَجَق وَجَقِش این همه طرف داره بعد اینها میگن نمیشه زامبی رو کُند ساخت..!

اگه حتی دوربینش مثل Resident Evil 3.5 که ترکیب کلاسیک و جدید هست هم باشه بازم عالیه! الان این دوربین که الان RE6 داره دیگه تو همه ی بازی ها استفاده میشه یه کار تک و متفاوت نیست میدونم گفته دوست دارم خب دوست داری میساختی دیگه آقای کوبایاشی شما که 3 سال برای ساخت رزیدنت اویل 6 زحمت کشیده بودین خب دوربینشم مثل Resident Evil 3.5 میساختی که نه کلاسیک باشه که جدید. مطمعنم هستم همه از این دوربین راضی میشدن چون میتونستی هدف گیری کنی دقیقا مثل همین ولی موقع راه رفتن دوربین از کرکتر دور میشد و همیشه از پشت سر نبود. و یه تنوع هم بود! یکی از کسایی خواهم بود که این دوربین رو واسه رزیدنت اویل بعدی پیشنهاد میدم. فکرشو بکنید دوربین رزیدنت اویل 6 اینطوری بود چقدر قشنگتر میشد! متاسفانه این بازی (RE3.5) در نطفه خفه شد!

آخرین ویرایش:
اگه حتی دوربینش مثل Resident Evil 3.5 که ترکیب کلاسیک و جدید هست هم باشه بازم عالیه! الان این دوربین که الان RE6 داره دیگه تو همه ی بازی ها استفاده میشه یه کار تک و متفاوت نیست میدونم گفته دوست دارم خب دوست داری میساختی دیگه آقای کوبایاشی شما که 3 سال برای ساخت رزیدنت اویل 6 زحمت کشیده بودین خب دوربینشم مثل Resident Evil 3.5 میساختی که نه کلاسیک باشه که جدید. مطمعنم هستم همه از این دوربین راضی میشدن چون میتونستی هدف گیری کنی دقیقا مثل همین ولی موقع راه رفتن دوربین از کرکتر دور میشد و همیشه از پشت سر نبود. و یه تنوع هم بود! یکی از کسایی خواهم بود که این دوربین رو واسه رزیدنت اویل بعدی پیشنهاد میدم. فکرشو بکنید دوربین رزیدنت اویل 6 اینطوری بود چقدر قشنگتر میشد! متاسفانه این بازی (RE3.5) در نطفه خفه شد!

گند زدن به سر تا پای این ip .
دیگه چه چیزیش درسته که دوربینش درست باشه؟
عقیده هیچ کس هم براشون مهم نیست.تنها چیزی که براشون مهمه پوله که اینم فکر کنم کم کم دارن از دست میدن .

چرت میگه. اگر بخوان بسازن راحت میسازن و مناسب این نسل هم هست. برای حرفش دلیل نداره. ایشون الان امتحان کردن ببینن جواب میده یا نه؟:-/ یا دوباره اومد باب کمالات بگشایه؟:-/ نمیدونم ولی چند وقتی هست از این کوبایاشی به شدت بدم میاد:-$
یه چیزی مثل ریمیک با اون گرافیک بسازن (تازه الان گرافک رو تا فیها خالدون میتونن بکشن بالا)، هیچکس استقبال نمیکنه؟:-/ بمیر.

چرت میگه. اگر بخوان بسازن راحت میسازن و مناسب این نسل هم هست. برای حرفش دلیل نداره. ایشون الان امتحان کردن ببینن جواب میده یا نه؟:-/ یا دوباره اومد باب کمالات بگشایه؟:-/ نمیدونم ولی چند وقتی هست از این کوبایاشی به شدت بدم میاد:-$
یه چیزی مثل ریمیک با اون گرافیک بسازن (تازه الان گرافک رو تا فیها خالدون میتونن بکشن بالا)، هیچکس استقبال نمیکنه؟:-/ بمیر.

علی مطمئن باش اگه یه رزیدنت با دوربین و المان های کلاسیک بیرون میدادن همون بلایی که سر سایلنت هیل HC و DP اومد سر اون هم میومد.یا بازی کلا ضعیف میشد (HC) یا مردم به شدت بازی رو می کوبوندن که بازی قدیمیه و کنده و خشکه و این حرفا (DP). خودت هم قبلا اشاره کرده بودی که دوربین سری RE از اول قرار بود اور شولدر باشه اما سخت افزار PS1 اجازه نمی داده. مطمئن باش بیشتر کسایی که الان از RE6 خرده می گیرن، اگه همین RE6 کللاسیک بود، خرده می گرفتن که چرا قدیمی و تاریخ مصرف گذشته ست.
کوبایاشی هم بچه ی خوبیه از قدیمی های کپکامه! :دی

بنظر من مشکل کسانی که از RE این نسل راضی نیستن دوربینش نیس . مسئله اینه که چیزی بنام ترس از بین رفته . تاریکی و وحشت از کشتن حتی یه زامبی جای خودشو به روشنایی و گله ای از زامبی ریز و درشت داده . یادتون هس اون موقع ها که بازی میکردیم حتی موقعی که یه در ساده رو باز میکردیم همیشه یه استرس هم همراش بود (با اون لولا هاش که چند سالی میشد روغن کاری نشده بود ) . اول بازی فقط و فقط یه کلت داشتیم با چنتا تیر که یا باید فرار میکردیم یا بدرستی از تیرها استفاده میکردیم که در ادامه به مشکل نخوریم . Re5 رو دیگه همتون یادتونه اینقد اسلحه رنگو وارنگ داشتیم که خیلیاشو آپگرید میکردیم میدادیم شوا ;) بگذریم کلا میخوام اینو بگم تو این نسل همه جور بازی دیدیم که اکثرشون از یه عنوان دیگه الهام گرفته و کپی برداری شده بودن و سعی کرده بودن درش تکامل ایجاد کنن . اون وقت کپکام که تو این سبک با اون معماهاش (که آدم سرگیجه میگرفت برای حلشون) اسطوره ست از جواب ندادن حرف میزنه !

علی مطمئن باش اگه یه رزیدنت با دوربین و المان های کلاسیک بیرون میدادن همون بلایی که سر سایلنت هیل HC و DP اومد سر اون هم میومد.یا بازی کلا ضعیف میشد (HC) یا مردم به شدت بازی رو می کوبوندن که بازی قدیمیه و کنده و خشکه و این حرفا (DP). خودت هم قبلا اشاره کرده بودی که دوربین سری RE از اول قرار بود اور شولدر باشه اما سخت افزار PS1 اجازه نمی داده. مطمئن باش بیشتر کسایی که الان از RE6 خرده می گیرن، اگه همین RE6 کللاسیک بود، خرده می گرفتن که چرا قدیمی و تاریخ مصرف گذشته ست.
کوبایاشی هم بچه ی خوبیه از قدیمی های کپکامه! :دی
خب درسته. از اول قرار بود اینجوری باشه ولی خدا رو شکر نشد و تونستیم طعم یه بازی عالی رو بچشیم. باور کن عوض کردن یه بازی فقط به دوربینش نیست.پس الانم بگیم چون این دوربین رو توی رولوشن 4 و 5 دیدیم دیگه تکراری شده و باید عوضش کنن!
اون دوربین هیچ عیبی نداشت و اینا (مخصوصا همین کوبایاشی) بلد نیست و نمیتونه یه دلیل قانع کننده بیاره و بر میگرده و میگه طرفدارا! وگرنه طرفدارا هم الان باید شاکی باشن که چرا بعد از 3 شماره هنوز داره از این دوربین استفاده میکنه.
این کوبایاشی سر نسخه PC بازی Dragon's Dogma وقتی ازش پرسیده بودن چرا این کارو نمیکنین یه دلیل ضایع و رسوایی داد که ملت زیرش فقط به ریشش خندیده بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or