کپکام: Dead Rising 3 هرگز بر روی PS4 و PC منتشر نمیشود!

19Rodar

کاربر سایت
dead-rising-3-zombie-apoc-785685f9-sz320x448.jpg

کپکام اعلام کرد که عنوان Dead Rising 3 قرار نیست برای پلتفرم های PC و PS4 منتشر شود! این خبر به تازگی از طریق سایت XOM اعلام شده است.

این عنوان یک بازی تماما اختصاصی نیست اما Dead Rising 3 یک عنوان Xbox One است! ما اخبار شایعات بسیاری را در اینترنت دیده ایم ولی بازی قرار نیست به هیچ وجه برای پلتفرم های PS4 و PC منتشر شود.بنابراین علاقه مندان به این بازی اگر قصد خرید X1 را ندارند باید با خاطراتشان خداحافظی کنند.

عنوان Dead Rising 3 یکی از عناوین لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت یعنی Xbox One است.

منبع

آخرین ویرایش:
کپکام آب پاکی رو ریخت رو دست بعضیا:d

این MeinCraft بدبخت اونروز تاحالا جزو انحصاری که هیچی جزو آذم هم حساب نمیشد حالا از دست دادنش باعث مجروح و کشته شدن مایکرو شده:d
اگه PC gamer بودم این قضیه خیلی جذبم میکرد:d

یکی از بهترین نمایش های E3 همین DR3 بود، مطمئنا بازی فوقالعاده فانی از آب در میاد. در مورد ماینکرافت بعد از بیشتر از یه سال و فروش بیش از 8 میلیون برای 360 دیگه تاثیری که میخواست بذاره رو گذاشته ، اصلا ارزش بحث هم نداره.

بازی از این fun تر برا نسل بعد سراغ ندارم!
کپکام جون چند تا بازی درست و حسابی برات مونده که یکیشون ددرایزینگه :bighug:
ماینکرافت تا دیروز بهترین بازی جهان بود و ... حالا که برای کنسول سونی هم میاد شد بد بابا دم شما ماکرو فنا گرم چه زود بازی ها رو میفروشید
دو طرفست داداش، تا دیروز اصلا ماینکرفت رو جزء آدم حساب نمی کردن و فروش خوبش رو هم می گفتن به خاطر قیمت کمشه !;)

ماینکرافت تا دیروز بهترین بازی جهان بود و ... حالا که برای کنسول سونی هم میاد شد بد بابا دم شما ماکرو فنا گرم چه زود بازی ها رو میفروشید

نسل پیش هم از این حرف ها زیاد بود .;) کلا شرکت های third party مثل Capcom و EA نمیتونن Ip های مولتی شون به مدت زیادی انحصاری نگه دارن یعنی نمیتونن از فروش روی کنسول دیگه و PC بگزرن همون جوری که نسل پیش این اتفاق نیفتاد و تحمل نکرد که روی کنسول های دیگه و PC فروش نداشته باشه .;)

اگه این صحبت شرکت دیگه ای انجام میداد که کوچیکتر بود و در حالت عادی بازیش اینجوری بیشتر بهش توجه میشد و ماکروسافت زیر بال و پرش میگرفت قابل قبول تر از این صحبت بود برای خود من .:|

همین الان هم گفته میشه deep down انحصاریه من نظرم همینه پس بخودی نقل قول نکنید بگید پس این چی .;)

اصلا نمی دونم مینکرافت چه ربطی به Dead Rising داره؟ الان بحث این بازی هستش پس لطفا به حاشیه های الکی نرید.

بازم ک فک میکنم میبینم همچین عنوان خاص و خفنی نیسته ک مثه tlou منو مجبور ب خرید ی کنسول بکنه.
ولی در کل بازم هم x ONE میخرم هم ps4 :دی

کپکام آب پاکی رو ریخت رو دست بعضیا​

بدون ذره ای شک برای PS4 هم میاد. تحت عنوان Nemidoonam Chi Chi Edition نهایتش! بوکمارک کنید!:دی شما یادت نمیاد اما زمان DR هم همینو میگفتن! 360 هم کارش رو با یه DR انحصاری شروع کرد و کلا گویا سنت کپکام و مایکرو هست!:دی
ف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or