کپکام: Dead Rising 3 هرگز بر روی PS4 و PC منتشر نمیشود!

19Rodar

کاربر سایت
dead-rising-3-zombie-apoc-785685f9-sz320x448.jpg

کپکام اعلام کرد که عنوان Dead Rising 3 قرار نیست برای پلتفرم های PC و PS4 منتشر شود! این خبر به تازگی از طریق سایت XOM اعلام شده است.

این عنوان یک بازی تماما اختصاصی نیست اما Dead Rising 3 یک عنوان Xbox One است! ما اخبار شایعات بسیاری را در اینترنت دیده ایم ولی بازی قرار نیست به هیچ وجه برای پلتفرم های PS4 و PC منتشر شود.بنابراین علاقه مندان به این بازی اگر قصد خرید X1 را ندارند باید با خاطراتشان خداحافظی کنند.

عنوان Dead Rising 3 یکی از عناوین لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت یعنی Xbox One است.

منبع

آخرین ویرایش:
نووووچ:d ولی میاد تو خط با رشوه:d

جدا از شوخی این بازی واقعا بازی خوبیه.من تریلرها و گیم پلی بازی رو که دیدم خیلی خوشم اومده ازش

خودت گفتیا:d
من به این بازی کاری ندارم بازی خوبیه ولی مگه قحطی کمپانیه ماکرو یا سونی این کپکام رو بخرن!

قضیه ماینکرافت مثل یه بشکه ماست میمونه که مایکروسافت کره شو گرفته باشه بعد بشکه رو بدی به سونی بگی تو هم کره بگیر

نه باو پس از قضیه از این قراره !!!!!!
ممنون
------------
دوستان لطفا بحث ماینکرافتو دیگه نکشید وسط بذارید تاپیک روال عادی خودشو بره

خیلی هم بهتر شد که نیومد چون یه عنوان از این خیلی خیلی زیبا تر هست به اسم Dyinglight که همتون حتما تریلرش رو دیدین تازه انحصاری هم نیست ولی از این قشنگتره

خودت گفتیا:d
من به این بازی کاری ندارم بازی خوبیه ولی مگه قحطی کمپانیه ماکرو یا سونی این کپکام رو بخرن؟!

من خودم دل خوشی اصلا از کپکام لعنتی ندارم سر بازی رزیدنت ایول که رسما دادش به فا.ک اما این بازی واقعا خوبه.خب خوبه چیکارش کنم دیگه:d

شما یادت نمیاد اما زمان DR هم همینو میگفتن
اون نسخه از Dead Rising که واسه Wii اومد که یه سری تفاوت ها با نسخه X360 داشت، متاش هم از 85 به 61 سقوط کرده بود lol این یکی هم احتمال زیاد از انحصار در میاد ولی چون واسه لانچ عرضه میشه، در نتیجه مهم نیست بعدا واسش چی پیش میاد :دی ولی خارج از بحث انحصاری و اینا، انصافا بازی خیلی جالب شده. فقط این افت فریمش رو درست کنن دیگه همه چیزش حله :دی

بدون ذره ای شک برای PS4 هم میاد. تحت عنوان Nemidoonam Chi Chi Edition نهایتش! بوکمارک کنید!:دی شما یادت نمیاد اما زمان DR هم همینو میگفتن! 360 هم کارش رو با یه DR انحصاری شروع کرد و کلا گویا سنت کپکام و مایکرو هست!:دی
ف
ما بخیل نیستیم ! Tahdig Edition به سونی محدود نمیشه و میدیم PC و Nintendo بازا هم مصرف کنن:d
فعلا" Tune in ;;)

تو دنیایی که بازی با متای 84 میشه Epic Fail همون بهتر که این بازی که نسخه قبلیش 79 بوده انحضاری ماکرو بمونه ( این جمله بر مبنای منطق یه سری از دوستان شناس بود)
کلا انحصاری تو استدیوهای 3RD Party شبیه جک میمونه این بازی احتمالش خیلی زیاده که از انحصار در بیاد یه نگاه به نسل قبل بندازید :
Mass Effect - Ninja Gaiden - Lost Planet- - Devil May Cry - Tekken
و کلی بازیه دیگه
این نسل هم همینه TitanFall - Dead Rising - DD و ... .

Minecraft قبلنا یک بازی کوچیک بود که تو گوشی های ارزون اندروید هم اجرا می شد ولی الان تبدیل به یک بازی AAA شد ... ولی همون قبلنا هم ربطی به DEAD Rising نداشت !
Minecraft بازی بزرگی بوده و خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or