کپکام فروش هفت میلیونی RE6 را پیش بینی می کند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت کپکام در خبری مقدار فروش عناوین خود را تا پایان سال مالی 2013 اعلام کرد.

بر اساس این خبر پیش بینی می‌شود، شماره ششم از سری بازی‌های Resident Evil که قرار است اکتبر سال جاری عرضه شود تا پایان سال مالی 2013 به فروش 7 میلیون نسخه برسد. البته این مقدار فروش بدون در نظر گرفتن نسخه PC بازی است. هم‌چنین در این لیست گفته می شود که نسخه Reboot عنوان Devil May Cry که توسط Ninja Theory در حال ساخت است نیز به فروش 2 میلیون نسخه خواهد رسید. هنوز خبر دقیقی از زمان عرضه بازی اعلام نشده است ولی می‌توان اطمینان داشت که این عنوان نیز در سال جاری عرضه خواهد شد.

در ادامه این گزارش گفته شده است که IP جدید این شرکت یعنی Dragon's Dogma و هم‌چنین Lost Planet 3 نیز به ترتیب 1.5 و 1.4 میلیون نسخه خواهند فروخت.

resident-evil-6.jpg

با توجه به گندی که Racoon City زده، فکر کنم فروش RE6 یه مقدار سخت بشه. در مورد Lost Planet 3 هم با توجه به گندی که نسخه ی دوم زد، فکر کنم به زور به 1 میلیون برسه.

ايشالا بري زير گل كپكام !

نميخوام بحث قديمي رو باز دوباره بكشم وسط ولي بخدا قسم ميخورم وقتي بچه بودم و جلد بازي RE3 رو ميديدم بخاطر نمسيس و اون عكسس خوفش تا دو هفته كابوس ميديدم !! حالم داره از اين تينيجر و ملت اشغال باز كشور هاي خارجه بهم ميخوره كه همچين اشغابي ميخرند و باعث ميشه اينا پرو تر از هميشه باشند !!

من که میگم تا آخر 2013 -20 میلیون نسخه میفروشه

تا آخر 5019 هم اینقدر نمیفروشه.

صحبت های اینگونه کاملاً نشان دهنده اینه که چیزی که برای Capcom مهمه فروشه بیشتره نه احترام به خواسته طرفداران!

دقیقا همینه! تقریبا دیگه فقط تعداد انگشت شماری از شرکت ها موندن که به کیفیت بازی و خواسته ی طرفدارا و هاردکور گیمرها توجه میکنن و هدف اصلی شون Casual گیمر هایی هست که هر آشغالی رو میخرن.

حتی اگر نزدیک به این آمار هم فروش کنه مثلا 5 یا 6 باز هم capcom کلی حال میکنه خوب قبلا تو سری های RE 4 و 5 این فرمول جواب داده چرا الان نباید جواب بده..؟؟من که خیلی وقته RE رو از سری بازیهام خط زدم با همون قدیمی ها حال میکنم..!!! نخواستیم...!!نسل بازی کلا فرق کرده هرچی بکش برو جلو تر بهتر...!!!نسل بازی که بشه black ops وBF وMW خوب شرکتها هم مجبور میشن تا تنور داغه نون رو بچسبونن..!!!فکر کنم تنها نسلی هست که آرزوی بازیهای RE , Dino crisis یا shenumi رو باس به گور برد همین نسله و مطمئن هستم که نسل بد بدتر میشه...!!چون تینیجر های عزیز بزرگ میشن و بازی به مراتب اکشن تر می خوان..!!!

آخرین ویرایش:
برای رضای خدا که بازی نمیسازن. 600 نفر داره رو پروژه کار میکنه، حقوقش رو میخواد.

مگه من گفتم برای رضای خدا بازی بسازن! مگه Evil 1 یا 2 رو برای رضای خدا ساختن! یا Onimusha رو !؟ اینایی که گفتم فروششون هر کدوم بیشتر از 2 میلیون نمیشد! ولی زمان خودشون بهترین بازی سال می شدن. حرف من یه چیزه دیگه است الان مهم اینه که قبل از ساخت بازی پیش بینی میکنن یا یه کاری میکنن که بازی 7 میلیون بفروشه یا n میلیون!

با توجه به گندی که Racoon City زده، فکر کنم فروش RE6 یه مقدار سخت بشه. در مورد Lost Planet 3 هم با توجه به گندی که نسخه ی دوم زد، فکر کنم به زور به 1 میلیون برسه.
وحید الان که اول نسل نیست دیگه، از 100 میلیون کنسول فروش رفته دیگه 1 درصدشون هم Lost Planet 3 رو بخرن راحت میشه 1 میلیون . . .
الان دیگه مثل اول نسل نیست، بازیا خوب فروش میرن، یعنی روتین سه یا چهار میلیون . . .
درباره RE6 هم که دقیقن مثل همین COD هست خدایی خوب میشه. همون Racoon City هم بد نفروخت.

برای رضای خدا که بازی نمیسازن. 600 نفر داره رو پروژه کار میکنه، حقوقش رو میخواد.

درسته حقوق میخوان. اما مسئله اینجاست که کپکام و بقیه ی شرکت ها دیگه حقوق و سود کافی براشون بس نیست, میخوان زور آخرشون رو رو هر بازی بزنن که شاید یه دلار بیشتر بفروشه.

آرزوی بازیهای RE , Dino crisis یا shenumi رو باس به گور برد

فکر شنمویی رو که دیگه اصلا نکن. دعا کن داینو کریسیس هم نیاد که اگر بیاد با یه بازی بکش بکش طرفی و همون خاطره شم برات از بین میبرن.

وحید الان که اول نسل نیست دیگه، از 100 میلیون کنسول فروش رفته دیگه 1 درصدشون هم Lost Planet 3 رو بخرن راحت میشه 1 میلیون . . .
الان دیگه مثل اول نسل نیست، بازیا خوب فروش میرن، یعنی روتین سه یا چهار میلیون . . .
درباره RE6 هم که دقیقن مثل همین COD هست خدایی خوب میشه. همون Racoon City هم بد نفروخت.
پس قبول دارین که فروش نسبتا خوب آشغالی مثل Racoon City به خاطر تعداد زیاد کنسول ها هست نه کیفیت خود بازی؟
پس فروش بازی Lost Planet 3 هم به خاطر تعداد کنسول ها هست نه کیفیت بازی.

فروش نسبتا خوب آشغالی مثل Racoon City به خاطر تعداد زیاد کنسول ها هست نه کیفیت خود بازی
بازی کاملا مضخرفیه !!!ولی فروش بسیار خوبش نسبت به کیفیت پایینش فقط به خاطر بخش آنلاینشه و بس !!!

بابا میفروشه! کپکام برای حفظ جونشم که شده باشه مجبوره یه کاری کنه که بفروشه! 600 نفر دارن روش کار میکنن و اگر نفروشه کپکام از بیخ و بن منقرض میشه

پس قبول دارین که فروش نسبتا خوب آشغالی مثل Racoon City به خاطر تعداد زیاد کنسول ها هست نه کیفیت خود بازی؟
فروش نسبتا خوب این بازی به خاطر بخش انلاین بازی هستش وحید مخصوصا به خاطر مُد نمیسیس.(البته به نظر من)
الام مثلا این DMC که میخواد بیاد خیلی خوب هستش در مقایسه با عناوین قبلیش.:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or