کپکام فروش هفت میلیونی RE6 را پیش بینی می کند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت کپکام در خبری مقدار فروش عناوین خود را تا پایان سال مالی 2013 اعلام کرد.

بر اساس این خبر پیش بینی می‌شود، شماره ششم از سری بازی‌های Resident Evil که قرار است اکتبر سال جاری عرضه شود تا پایان سال مالی 2013 به فروش 7 میلیون نسخه برسد. البته این مقدار فروش بدون در نظر گرفتن نسخه PC بازی است. هم‌چنین در این لیست گفته می شود که نسخه Reboot عنوان Devil May Cry که توسط Ninja Theory در حال ساخت است نیز به فروش 2 میلیون نسخه خواهد رسید. هنوز خبر دقیقی از زمان عرضه بازی اعلام نشده است ولی می‌توان اطمینان داشت که این عنوان نیز در سال جاری عرضه خواهد شد.

در ادامه این گزارش گفته شده است که IP جدید این شرکت یعنی Dragon's Dogma و هم‌چنین Lost Planet 3 نیز به ترتیب 1.5 و 1.4 میلیون نسخه خواهند فروخت.

resident-evil-6.jpg

RE که به راحتی 7 میلیون میفروشه ، این بخش خبر برای من خیلی جالب تره

هم‌چنین در این لیست گفته می شود که نسخه Reboot عنوان Devil May Cry که توسط Ninja Theory در حال ساخت است نیز به فروش 2 میلیون نسخه خواهد رسید
به نظرم خوبه که توقع زیادی از این نسخه ندارند ، از اونجایی که نسخه های قبلی هم همین حدود فروش داشتن DmC میتونه به راحتی 2 میلیون بفروشه

10 تا رو حتما میفروشه ( حداقل ) ... همین ORC داغون 2 میلیون فروخته ظاهرا !
جدا ؟ به نظر من دنیا آشغال پسند شده و ما خبر نداریم . والا وقتی اون 2 میلیون میفروشه حقم داره تو این یکی زامبی با اصلحه بیاد و بدوه و ... بعدشم بگه 7 میلیون میفروشه . عجب دنیایی شده .

اگه 7 تا دونه نسخه بفروشه باید به این جمله انیشتین که میگه: "دو چیز در جهان نهایت ندار،یکی کهکشان ها و یکی حماقت انسان ها؛که من در اولی شک دارم" ایمان آورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or