کپکام با RES 6 به ریشه اصلی این سری باز خواهد گشت

sontafe

کاربر سایت
اخیرا از سوی شرکت بازی سازی کپکام اعلام شده است، هواداران این شرکت ترجیح می دهند تا سبک قدیمی ترسناک نسخه های قدیمی Resident Evil را دنبال کنند و کپکام این سبک را زنده خواهد کرد.
tumblr_ldteb2IRoF1qe1li6o1_1280.jpg

طبق صحبت های این شرکت طی نمایشگاه E3 2011، کپکام به این نتیجه و باور رسیده است که هواداران سری بازی RES دوست دارند محور اصلی بازی اشان ترس و وحشت باشد تا اکشن و محور های عمل گرایانه و اعلام کرده اند که دوست دارند این شرکت در نسخه بعدی RES بر روی این محور ترس تمرکز داشته و باشد و حال و هوای قبل را بازگرداند.

خبرگزاری این شرکت طی صحبت های خود اعلام کرد" ما بدون هیچ تردیدی می دانیم که طرفداران ما خواهان ترس بیشتری هستند و ما این اعتراض هایشان نسبت به نسخه پنجم این سری در ارتباط با اینکه سعی شده است اکشن بازی بیشتر از ترس آن باشد را در کامنت ها پیام هایشان خوانده ایم. من بر این باور هستم که تیم توسعه دهنده ما در نسخه بعدی سری RES این نکات را به خوبی رعایت خواهد کرد."

با همه ی این تفاسیر احتمال می رود که نسخه ششم این بازی سبک قدیمی خود را در بر داشته باشد.

منبع

در ضمن به نظر من این گانادا و ماجینی و این دری وری هارو جم کنن برن سراغ همون زامبی های خونی و داغون با اون صدا های باحالشون :x به علاوه سگ و تمساح و اینا هم همیشه بوده ...

بابا رزیدنت 4 باز سگش شرف داشت
خدایی بازی باحالی بود تنوع خوبی هم داشت یه نقص هایی هم بود اما در کل واقعا جالب بود رضایت اکثر طرفدارارو جمع کرد
اما شماره 5 دیگه شورشو در اورده بودن بازی اکشن شده بود کاملا !:p
کار به کاور گیریو در گیری با زامبی نماهای کلاش به دستو آرپی جی به دست کشیده بود #:-s
معما هم که قربونش برم !!!

این میدونی یعنی چی ؟یعنی ما گند زدیم به orcایشالا دفه بعد جبران میکنیم .یادتونه قبل از عرضهre5 میگفت ترس از نوع جدید و این حرفا بعد چه افتضاحی شد حالا ببین این orc که نیوده در موردش چیزی نمیگن چه اشغالی هست=))=))=))
اول اینکه ORC هیچ ربطی به این سری نداره و این حرف واسه بار 1000 هست که تو این تاپیک زده میشه ORC یک نسخه کاملا جدا از سری های رزیدنت اویل هستش و یک استدیو دیگه بر روی بازی در حال کار کردن و کپکام فقط و فقط ناشر بازی. :|
ORC بیشتر جنبه مالتی پلیر داره تا خط داستانی و بخش تک نفره :|

دوستان یکم راجع به اون RE قدیمی ها توضیح بدین که چه جوری بود ما/من هم بفهمیم/بفهمم که اون دوران قدیم چی بوده که الآن نیست! من احساس میکنم که کپکام در حال حاضر با مشکل داستان روبرو هست که نمیتونه RE های قدیم رو برگردونه!
Resident Evil : Origins
امیدوارم مثل 4 بشه ، لیان هم بیاد تا حالشو ببریم
این Origins تایید شده؟

دوستان یکم راجع به اون RE قدیمی ها توضیح بدین که چه جوری بود ما/من هم بفهمیم/بفهمم که اون دوران قدیم چی بوده که الآن نیست! من احساس میکنم که کپکام در حال حاضر با مشکل داستان روبرو هست که نمیتونه RE های قدیم رو برگردونه!

این Origins تایید شده؟

اصلا همچین رزیدنت اویلی با این اسم تایید نشده این اسم رو از کجا آوردین Ramona ؟

این Origins تایید شده؟
یادش بخیر اون قدیما ...>:d<

یه بازی با داستان خیلی خوب ...شخصیت های عالی که هر کدوم کلی طرفدار دارن و هر کدوم داستان ویژه ی خودشونو دارن و یه بازی واقعا challenging با معما های خوب ... اتمسفر عالی و ترسناک ... انواع و اقسام دشمنا ... که بالا بهش اشاره شد ... boss fight های تاریخی ...
داستان بازی عموما پیچیدگی خاص خودشو داشت نه عین RE 5 که کلا از اول آخرش معلوم بود ...
campaign ها مختلف ... وای اصلا الان که میگم دلم برای RE 2 تنگ شد ...
اصلا آدم تا چند بار این بازیارو تموم نمیکرد دلش آروم نمیگرفت ...

حالا ببین بازی چی شده ... یه مشت ماجینی زبون نفهم که اصلا هیچ ترسی در تو به وجود نمیارن ... یه داستان بی سرو ته که فقط از محبوبیت شخصیت های این سری سوء ستفاده کرده ... یه بازی ترسناک توی روز با یه دختر که همش کنارته و باهات بازی میکنه ( خداییش تنها چیزی که آدم توی این بازی احساس نمیکنه ترسه)...

کلا اگه کپ کام بخواد سری RE برگرده به اون موقع ها باید RE 5 رو یه Spin off معرفی کنه که اصلا داستانش ربطی به داستان اصلی بازی نداره ... ( که عمرا این کارو نمیکنه)
یه راه دیگه هم وجود داره که با ماسمالیزشن (!) یه جوری بگن اصلا اتفاقی نیوفتاده که ! :دی

ای خدا یعنی میشه تا قبل از مرگمون یه اویل به سبک نسخه سوم ببینیم و بعد از دنیا بریم ! ؟؟؟

چقدر نا امید ! واسه 2012 میگی ؟ :d کلی رزیدنت اویل میخواد بیاد واسه 2012 resident evil 4 : HD residetn evil : code veronica HD resident evil : mercenaries Resident evil : revelations resident evil 6 حتی انیمیشن فوق العاده زیبای resident evil : damnation

دوستان Resident evil : revelations هم ترسناکه هم معما داره هم زیباست.فقط حیف که انحصاری واسه Nintendo 3DS هست :(

چقدر نا امید ! واسه 2012 میگی ؟ :d کلی رزیدنت اویل میخواد بیاد واسه 2012 resident evil 4 : HD residetn evil : code veronica HD resident evil : mercenaries Resident evil : revelations resident evil 6 حتی انیمیشن فوق العاده زیبای resident evil : damnation

دوستان Resident evil : revelations هم ترسناکه هم معما داره هم زیباست.فقط حیف که انحصاری واسه Nintendo 3DS هست :(
نه کلی گفتم! من به remake این re 3 هم قانع ام به خدا ! از این re های جدید هم مطمن باش هیچ کدوم مثل نسخه 3 نمیشه میگی نه نگاه کن :d

كلا يه كالكشن خوب رو هستم !!!
ريميك هم سگ خورد .. نخواستيم
با این بیل و کلنگی که کپکام دستش گرفته داره گور تک تک بازی ها رو میکنه فقط یه اونیموشا مونده که اونم به زودی خبری ازش میشنویم که توی فضا بازی اتفاق میفته و کارکترهاش هم ادم فضایی هستند :d

با این بیل و کلنگی که کپکام دستش گرفته داره گور تک تک بازی ها رو میکنه فقط یه اونیموشا مونده که اونم به زودی خبری ازش میشنویم که توی فضا بازی اتفاق میفته و کارکترهاش هم ادم فضایی هستند :d
هه
فك كن :d
راست ميگي تنها اي پي دستكاري نشده ي كپكام اونيموشائه #:-s
کدوم ریمیک رو سگ خورد کوروش ؟
كلا، فرق نداره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or