کپکام با RES 6 به ریشه اصلی این سری باز خواهد گشت

sontafe

کاربر سایت
اخیرا از سوی شرکت بازی سازی کپکام اعلام شده است، هواداران این شرکت ترجیح می دهند تا سبک قدیمی ترسناک نسخه های قدیمی Resident Evil را دنبال کنند و کپکام این سبک را زنده خواهد کرد.
tumblr_ldteb2IRoF1qe1li6o1_1280.jpg

طبق صحبت های این شرکت طی نمایشگاه E3 2011، کپکام به این نتیجه و باور رسیده است که هواداران سری بازی RES دوست دارند محور اصلی بازی اشان ترس و وحشت باشد تا اکشن و محور های عمل گرایانه و اعلام کرده اند که دوست دارند این شرکت در نسخه بعدی RES بر روی این محور ترس تمرکز داشته و باشد و حال و هوای قبل را بازگرداند.

خبرگزاری این شرکت طی صحبت های خود اعلام کرد" ما بدون هیچ تردیدی می دانیم که طرفداران ما خواهان ترس بیشتری هستند و ما این اعتراض هایشان نسبت به نسخه پنجم این سری در ارتباط با اینکه سعی شده است اکشن بازی بیشتر از ترس آن باشد را در کامنت ها پیام هایشان خوانده ایم. من بر این باور هستم که تیم توسعه دهنده ما در نسخه بعدی سری RES این نکات را به خوبی رعایت خواهد کرد."

با همه ی این تفاسیر احتمال می رود که نسخه ششم این بازی سبک قدیمی خود را در بر داشته باشد.

منبع

به نظر منم این نسخه جدید "راکون سیتی" رو بی خیال بشن روی سناریوی رزیدنت اویل 6 کار کنن ، همچنین رو نقاط ضعف ها و مشکلاتی که تو نسخه های قبلی وجود داشت کار کنن، از نظر من سبکش مهم نیست مهم اینکه تو بازی آدم ترس و استرس رو حس کنه و واقعا یه رزیدنت اویل باشه نه چیز دیگه!

احتياجي نيست اين كنسل بشه !!!
اين به موقع خودش اونم به موقع خودش !!
--------------------
اگر ايده اي داشته باشن سر وقتش روي اون پياده ميكنن .. نه كه اينو كنسل كنن بشين فكر كنن كه اون يكي چي بشه بهتره :d

خداوکیلی موندم بعضی از دوستان چجوری میتونن انقدر امیدوارانه صحبت کنن - گل بگیرن دره این کپ کام رو که میخواد خاطره رزیدنت اویل3 - خاطره راکون سیتی با اون همه جذابیت و ... رو

خراب کنه !

یکی از دوستان گفته بود به چشم گیم بهش نگاه کنیم خوبه ! یعنی چی اصلا این حرف ؟! شما وقتی شماره بعدی بازی مورد علاقت میاد

انتظار نداری 4تا چیز مرتبط با شماره قبلی توش ببینی ؟!!

به خدا نمیدونید چقدر اعصابم خورده - بهترین بازی که تو عمرم بازی کردم

اینجوری داره داغون میشه ! . . .

اونوقت کی اومده ما خبردار نشدیم؟ واسه چی اومده؟ کجا اومده؟ اصلا اومده یا فقط چند تا عکسه؟ من از اینا میخام:((:((:((:((

شما اگه میخوای تو جریان آخرین اخبار بازی های رزیدنت اویل قرار بگیری بیا تو تاپیک ما این بازی 9 ساله که اومده این یه نسخه بازسازی شده از بازی رزیدنت اویل 1997 اوجینال هست با گرافیک خیلی بالا . البته لوکیشن ها و معماهای جدیدی هم به بازی اضافه شده و نکات مبهم داستان بازی رو برطرف کرده به علاوه ترس بیشتر مثلا یه نمونه از تغییراتش دویدن و شکستن در توسط بعضی از زامبیا .این بازی امتیازات بالاییم اورده تو سایت ها.:x و به نظر منبهترین رزیدنت اویله که تا حالاساخته شده.

خداوکیلی موندم بعضی از دوستان چجوری میتونن انقدر امیدوارانه صحبت کنن - گل بگیرن دره این کپ کام رو که میخواد خاطره رزیدنت اویل3 - خاطره راکون سیتی با اون همه جذابیت و ... رو

خراب کنه !

یکی از دوستان گفته بود به چشم گیم بهش نگاه کنیم خوبه ! یعنی چی اصلا این حرف ؟! شما وقتی شماره بعدی بازی مورد علاقت میاد

انتظار نداری 4تا چیز مرتبط با شماره قبلی توش ببینی ؟!!

به خدا نمیدونید چقدر اعصابم خورده - بهترین بازی که تو عمرم بازی کردم

اینجوری داره داغون میشه ! . . .

عزيزم هنوز چيزي از شماره 6 ديدي كه اعصابت خورده؟
چي از بازي اومده كه ما نديديم و شما هنوز هيچي نديدي و هيچي نميدوني اظهار اعصاب خوردي ميكني؟
جالبه #:-s
----------------------
من اين اپريشن ركون سيتي رو گفتم يه گيم نگاه كنيد، نه رزيدنت 6 رو !!!
دقت كنيد !

احتياجي نيست اين كنسل بشه !!!
اين به موقع خودش اونم به موقع خودش !!
--------------------
اگر ايده اي داشته باشن سر وقتش روي اون پياده ميكنن .. نه كه اينو كنسل كنن بشين فكر كنن كه اون يكي چي بشه بهتره :d
این بازیی که من تو e3 دیدم ممکنه ضربه بزرگی به سری رزیدنت اویل بزنه پس بهتره کنسل بشه.رزیدنت اویلی که بخواد نمراتش زیر 8 باشه همون بهتر ساخته نشه.
درسته به نظر من تغییر سبک بازی یه کار اشتباهی بوده ولی حداقل اگه این سبک جدید را هم خوب میساختند جای شکر داشت.(نمونش splinter cell conviction)

به نظر منم این نسخه جدید "راکون سیتی" رو بی خیال بشن روی سناریوی رزیدنت اویل 6 کار کنن ، همچنین رو نقاط ضعف ها و مشکلاتی که تو نسخه های قبلی وجود داشت کار کنن، از نظر من سبکش مهم نیست مهم اینکه تو بازی آدم ترس و استرس رو حس کنه و واقعا یه رزیدنت اویل باشه نه چیز دیگه!

راکون سیتی رو کپکاک نمیسازه که بخواد بیخیالش بشه فقط ناشرش هست، اتفاقا من یکی به راکون سیتی خیلی امید دارم امیدوارم بتونه تو سبکی که می خواد پیاده کنه بهترین بشه

اگر کپکام میخواد با RES 6 موفق بشه باید برگرده سره همون قضیه آمبرلا و شخصیت هایی که تو این ویروس نقش داشتند مثل هانک

عزيزم هنوز چيزي از شماره 6 ديدي كه اعصابت خورده؟
چي از بازي اومده كه ما نديديم و شما هنوز هيچي نديدي و هيچي نميدوني اظهار اعصاب خوردي ميكني؟
جالبه #:-s
----------------------
من اين اپريشن ركون سيتي رو گفتم يه گيم نگاه كنيد، نه رزيدنت 6 رو !!!
دقت كنيد !

من نظره خودم اینه که یه بازی تا نیومده نمیشه قطعا بگیم خوبه یا بده - ولی از روی تریلر هم

میشه یه چیزایی فهمید - بعید میدونم تریلر رو ندیده باشید - اگر تریلر رو دیده باشید و واقعا رزیدنت اویل 1 - 2 - 3 و حتی 4 که نسبت به 5 خیلی به نظرم بهتر بود بازی کرده باشید. . .

بعید میدونم نقطه امیدواری دیده بشه تو تریلر - 3تا آدم دارن 1000تا زامبی میکشن !!

من خیر موثقی هم ندیدم مبنی بر اینکه بازی اول شخصه یا ... دیگه کلا میخوان کن فیکون کنن اویل رو !

بحرحال من به نظر همه احترام میزارم و هرکسی میتونه امیدوار باشه و بگه این بازی عالی میشه و ...

من نظره خودم رو گفتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or