کونامی : " انتشار DLC جدید بازی Castlevania :lord of shadows یک اشتباه بود"

devil girl

کاربر سایت
Lord-of-Shadows.jpg

درود
انتشار DLC برای بازی Lord of Shadows که در سال 2010 به بازار آمد، به گفته ی Konami یک اشتباه بود. تهیه کننده ی سری Castlevania آقای Dave Cox اشاره کرد که آنها هیچوقت قصد نداشتند برای این بازی DLC منتشر کنند.

کاکس اشاره کرد: " مشکل این بود که موفقیت بازی همه را شگفت زده کرده بود. این باعث شگفتی مدیریت ارشد شد و آنها از ما خواستند تا DLCهایی را برای این بازی بسازیم" کوکس اضافه کرد: " ما هرگز نمی خواستیم برای این بازی DLC منتشر کنیم، پس در نهایت متوجه شدیم که این اشتباه بزرگی بوده. این کار با عجله انجام شد. ما باید عجله می کردیم تا این کار را عملی کنیم. "

Cox اظهار داشت که علی رغم با عجله پیشرفتن این کار، انتشار DLC تا حد زیادی در غنی تر شدن داستان بازی تاثیر گذار بود. کاکس اشاره ای به ساخت و انتشار DLC برای بازی جدیدش، Lord of Shadows 2، نکرد اما او از مسیری که کونامی با محتوای بلقوه برای بازی در نظر دارد، اندکی اظهار نگرانی کرد.

کاکس می گوید: " من فکر می کنم که اگر قرار بر این است که ما DLC برای این بازی در نظر بگیریم بهتر است از همان ابتدا به فکر آن باشیم. " او همچنین افزود: " و این نباید چیزی باشد که پس از اتمام بازی ساخته شود. باید چیزی که شاید یک داستان حاشیه ای ، باشد را در برگیرد تا به غنی تر شدن داستان اصلی کمک کند. اگر ما بخواهیم برای این بازی DLC بسازیم مطمئنا چیزی خواهد بود که با دقت بیشتری ساخته و پرداخته شود. "

بازی Castlevania:lord of shadows 2 با انتشار تریلری قبل از E3 2012 توسط شرکت کونامی پرده برداری شد و ناشر آن، انتشار بازی را بر روی X360 و PS3 تایید کرد.نسخه ی اول این بازی نیز در سال2010بر روی دو کنسول ذکر شده منتشر شده بود.

منبع

آخرین ویرایش:
اگه راست میگن یه نسخه کمپلت ادیشن بزنن با dlcهای داخلش بدن بیرون هرچند دیر شده ولی حالا که پشیمون شدن از این کار ما دعاشون میکنیم باز :d

من فقط یه دی ال سی از این بازی را دارم، همونی که به شرح حالِ چگونه خون آشام شدن گابریل می پردازه. اگه منظورشون اونه، از این بابت باید بهشون تبریک گفت که بلاخزه متوجه این اشتباه شدند، اما از طرفی باید تاسف خورد براشون که چرا انقدر دیر و با تاخیر متوجه این اشتباه شدند!
به هر حال داستانِ بازی از بعد از ظهور ابلیس، تا حدود بسیار زیادی جاده خاکی رفت و در همین راستا، با یک تصمیم هوشمندانه و عرضه این دی ال سی، تکلیف انتهای داستان را کاملا مشخص کردند و با تمام ِ وجود داستان بازی را روانه دره کردند! امیدوارم اشتباه خوندن این دی ال سی صرفا محدود به حرف نباشه و در موردِ محتویات داستانی دی ال سی هم صادق باشه و باز هم امیدوارم که اپسیلونی از محتویاتِ دی ال سی مذکور، راه به نسخه دوم پیدا نکنه!
( البته نکته جالب توجه این جاست که ایشون گفتن دی ال سی باعث غنی تر شدنِ داستان شده!! :دی)

DLC های نسخه اول خیلی مهم بودن و من اصلا تعجب میکنم چطور تونستن یه همچین بخش های مهمی رو DLC کنند! امیدوارم نسخه دوم اینطوری نباشه

خداییش این پولا خوردن نداره هر چند که ما خودمون پایرت خوریم اما واسه کس هایی که اوریج بازن واقعا ظلم در حقشون dlc که خودش ظلم این که فردا بگن اون dlc اعتبار نداره دیگه خیلیییی ستمه لعنت به اون کسی که dlc را اختراع کرد

من و احسان در این مورد تحقیق کردیم :دی اولین کنسولی که سیستم آنلاین داشت و برای بازی هاش بسته ایی به اسم DLC عرضه شد GameCube بود ، بعدش هم به ترتیب مایکرو و سونی اومدن توی خط استفاده از DLC، الان هم که دیگه همه گیر شده :|

کارشون درست نبود چون کسایی که DLC رو بازی نکردن چیز بسیاز زیادی رو از دست دادن
اصلا فکر نمیکردم بخش بسیار مهم داستان رو بیاد DLC کنن همین چند روز پیش برای بار دوم DLC هارو تموم کردم از نظر گیم پلی چند سر گردن از نسخه اصلی بالانر بود
مخصوصا اون Forgotten one که کلا همه ی باس های Dark soulsرو روسفید کرد :دی

DLC های نسخه اول خیلی مهم بودن و من اصلا تعجب میکنم چطور تونستن یه همچین بخش های مهمی رو DLC کنند! امیدوارم نسخه دوم اینطوری نباشه
بیچاره میبینی خودش هم میگه اشتباه بوده و قرار نبوده دی ال سی بدن اصلا. این کونامی مجبورشون کرده اینا هم سر سری یه چیزی ساختن. اصلا معلوم بود که سرسری ساخته شده بودن مخصوصا دومی که رسما هیچی نداشت. باز اولی یکم بهتر بود و میتونستی با یه کاراکتر دیگه بازی کنی.

بیچاره میبینی خودش هم میگه اشتباه بوده و قرار نبوده دی ال سی بدن اصلا. این کونامی مجبورشون کرده اینا هم سر سری یه چیزی ساختن. اصلا معلوم بود که سرسری ساخته شده بودن مخصوصا دومی که رسما هیچی نداشت. باز اولی یکم بهتر بود و میتونستی با یه کاراکتر دیگه بازی کنی.

فردین ولی همون مبارزه با The Forgotten One صد برابر بهتر از مبارزه با Satan بود ، از لحاظ داستانی هم خیلی مهم بود

عجب ؛ پس قرار بوده چیزایی که توی DLC دیدم رو توی نسخه دوم ببینیم .
حالا عوض این اراجیف 4 تا شات بده دستمون ببینیم این یکی چجوریه !

دی ال سی ها خوب بود ولی به قیمتش نمی ارزید !!

دو تا با هم 1600 تا ماکرو پوینت !!!!!

دو تاشون رو هم 2 ساعت هم گیم پلی نداشت ..

این یعنی 20 دلار چاپیدن از گیمرهای محترم !

ولی به نظر میاد که خالی بندیه و اصلا قبل از عرض بازی این تیکه رو ورداشتن و بعد به عنوان دی ال سی انداختن به ملت...ولی در مجموع باید گفت تو بده اصلا میخوای فحش بده...گیمر کپی خور که غصه اینجور چیزا رو نداره

ولی به نظر میاد که خالی بندیه و اصلا قبل از عرض بازی این تیکه رو ورداشتن و بعد به عنوان دی ال سی انداختن به ملت...ولی در مجموع باید گفت تو بده اصلا میخوای فحش بده...گیمر کپی خور که غصه اینجور چیزا رو نداره

تو این مورد داره ، بد هم داره ! :d

ps3 رو نمیدونم ولی ایکس باکس که مجبور به خریدن بودی . ( جیتگ هم وسط نکش ... :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or